Periodisk fasta v 9

av Cecilia Folkesson

 

Nu är jag inne på min nionde vecka av periodisk fasta. Och nu går det av bara farten!

Håller på att skriva ett nytt inlägg om periodisk fasta om fördelar, nackdelar och resultat. Håll utkik, kommer under veckan!

 

Du kanske även gillar detta

8 kommentarer

LORISSA LOVEBOMB 27 maj, 2013 - 12:33

Det ska bli kul att läsa 🙂

Svara
Mai 28 maj, 2013 - 09:19

Japp, den ser jag fram emot att läsa. Jag har precis börjat med pf och är nöjd hittills.

Svara
minlchfresa 28 maj, 2013 - 13:00

Härligt!

Svara
Linnéa i Colorado 29 maj, 2013 - 04:18

Ser jag fram emot!

Svara
Jenny SadG 29 maj, 2013 - 09:58

Det vill jag också gärna läsa! För det är stört omöjligt att komma in i det 🙁 Har gjort två försök tidigare men har vi båda tillfällena fått avbryta andra dagen för att jag har varit så vrålhungrig att jag nästan svimmat. En ovanlig känsla som jag inte har upplevt med LCHF sen jag lade om min kost för snart tre år sedan. I går började jag ett nytt försök och det gick lite bättre. Har mitt ätfönster 10-18 eftersom jag vill äta middag med barnen. Efter min frukost vid 10-tiden var jag jättehungrig redan 12:30 och så fortsatte det egentligen hela dagen 🙁 I dag svimmade jag nästan så jag kör nog varannan dagmetoden istället …

Svara
Madeleine 1 juni, 2013 - 23:56

Är tanken med periodisk fasta att man ska köra det resten av livet, eller ska man göra det i perioder om veckor åt gången? Om man någon enstaka dag skulle bryta fastan (t.ex. om man vill ta ett glas vin och/eller snacks till sena kvällsfilmen med kompisar, eller blir bortbjuden på en sen middag) förstörs effekten mycket då?

Svara
Cecilia Folkesson 2 juni, 2013 - 20:35

Trivs man med det, kör på. Vanligast är nog att man kör ca fyra veckor. Och om man slarvar någon gång, ingen fara 😉

Svara
Madeleine 9 juni, 2013 - 19:40

Jag har nu provar PF i ca. 3 veckor och äntligen börjat märka resultat i form av synligare muskler! =D. Har dock märkt av en annan, icke önskvärd, effekt; att jag gått ner i vikt =(. Jag är ganska smal som det är, vill inte bli smalare men jag vill gärna få större och synligare muskler. Tänkte att PF skulle hjälpa med det eftersom det sägs öka tillväxthormonet. Har alltid haft “köttiga”/vältränade ben, men dessa tycks ha smalnat av nu =(. Hur ska man göra för att få synligare muskler utan att gå ner i vikt?

Mvh//Madeleine

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More