Hittade en ny vanilj i affären idag: vaniljstång i kryddkvarn. Jag brukar alltid använda pulver i burk (finns i bakhyllan i mataffären) men tyckte denna var ännu godare. Luktade mer vanilj och blev perfekt på gröten!
Paleogröt med vanilj
2 ägg
1 msk kokosmjöl
1 dl kokosmjölk eller kokosgrädde
1 krm kardemumma
1 kr vaniljpulver/några drag på kvarnen
Lite salt
Häll allt i en kastrull och vispa på avg värme till önskad konsistens.
4 kommentarer
Hej!
Älskar denna gröt! Jag har i 1-2 msk kokosfett också för att göra den mer mättande, tycker annars att jag blir hungrig för fort. Och det bränns vid mindre lätt!
Smart! Tack för tipset 🙂
Jag har märkt att jag får svullen mage av att äta kokosgröten till frukost, ingen annan som känt av detta? Det är helskumt…
Vissa reagerar så mot kokos. Vet inte varför..