träning cecilia folkesson

Min nya otippade träningsmotivation

av Cecilia Folkesson

Förut satt jag alltid och kollade massa fitness-inspobilder på Instagram och drömde mig bort. 6-pack, snygga rumpor och muskliga axlar. Och jag tog ofta tag i det. Gav 110% och körde all in. Jag fixade 6-pack, pull ups och 5 kilometer på 20 minuter osv.

3 barn och ett aktiebolag senare finns “inte riktigt” samma tid längre. För att minska stressen har jag under senaste åren valt att välja bort träningen nästan helt. Och det ångar jag nu. Träningen gör att man mår så mycket bättre, orkar mer, blir gladare och mer stresstålig. Sen ska det inte stickas under stolen med att det hade varit gött att uppskatta bikinitid igen. Inte riktigt så just nu…

Så när jag satt och kollade igenom gamla bilder hittade jag min inspiration! Inte i Instagrams glammiga flöden med perfekta retuscherade bilder, utan i mitt egna bildarkiv. Precis så mycket ork jag hade då, precis lika mycket muskler och samma träningsglädje vill jag uppnå.

 

träning cecilia folkessonträning cecilia folkesson

Det är min träningsmotivation!

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 7 februari, 2017 - 11:58

BRA JOBBAT! vill också hitta min träningsmotivation

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More