333
Cecilia Folkesson
Här hittar du allt från recept på nyttig och glutenfri mat för hela familjen till inspiration inom naturlig skönhet, hälsa och träning. Jag som skriver heter Cecilia Folkesson, är utbildad kostrådgivare och mamma till 3 småkillar. Brinner för ekologiskt, naturlig mat, barfotalöpning och resor.
förra
Inget socker?!
nästa
9 kommentarer
Jag tycker du och din hemsida är en fantastisk inspiration på alla sätt och vis, men kan inte smälta att du jämför ditt nya jag med en bild där du var höggravid. Så fel och missvisande på alla sätt och vis.
Tyvärr är det så med tidningar att det måste finnas en före och efterbild. I mitt fall tog jag inga helbilder när jag vägde mina 14 kilo mer än jag gör nu. Antagligen för att jag inte kände mig bekväm med den vikten. Och sen vet jag hur mycket jobb och diciplin det ligger bakom. Det var liksom inget som bara hände. Men jag förstår hur du menar 🙂
Vad trevligt att du tog den kritiken på rätt sätt! Var inte alls ute efter något ordhuggeri. Måste dock fråga – gick du ner 14 kilo inkl eller exkl bebisen? Tycker ändå det är relevant i sammanhanget, även fast jag vet att man givet går ner i vikt av LCHF.
🙂
Jag vägde 75 kilo efter att bebisen var ute. Jag gick upp 25 kilo, man brukar säga att runt 10 kilo är !bebis med tillbehör” så 15 kilo vatten/fett. Men jag hade inte så mycket vätska utan mest fett, då jag hade kvar mina 15 extra kilon flera veckor efter att bebisen var ute.
Typiskt ordval av kvällstidning- “rasade ” . Tror att det också fanns mycket viljestyrka och målmedvetenhet hos dej! Sånt händer ju inte bara sådär! ..,Bra blogg och recept:)
Haha, precis. Det låg såklart lite mer bakom än ett ras 😉 Man får se allt utom rubriken i förväg. Allt för att dom ska kunna överdriva och förvränga så mycket det går 😉
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svep-mat-som-goder-kronisk-inflammation-och-depression_8836344.svd?sidan=1
Ha en fin dag!
Åh tackar 🙂 Samma till dig!
Det där var en intressant studie (eller snarare – kunde ha blivit en intressant studie!) – man ger socker, margarin, vitt vetemjöl och rött kött till personerna i studien och kommer fram till att alla fyra komponenter är både inflammations- och depressionsframkallande. Givetvis förstår väl gemene man att man inte kan slå ihop dessa saker och sen påstå att t.ex. rött kött orsakar dessa allvarliga symptom.