julkalendern cecilia folkesson Esse

Lucka 7 – Vinn Sensitive julpaket från Esse

av Cecilia Folkesson

– Luckan presenteras i samarbete med Esse –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Elina. (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se – varje dag ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om ett hudvårdspaket från Esse.

 

Esse Skincare är ett Sydafrikanskt hudvårdsmärke grundat 2002 av Trevor Steyn som länge studerat ekologisk kemi. Alla produkter är baserade på forskning där Esse ämnar att alltid skapa effektiva hudvårdsprodukter för långsiktiga resultat och bidra till en god hudhälsa på ett hållbart sätt.

I dagens lucka har ni chansen att vinna ett julpaket innehållandes tre fantastiska produkter från Esse Skincare som återfuktar och stärker huden samtidigt som de ger en anti-age boost och passar de flesta hudtyper men framförallt känslig hy.

 

Vinsten innehåller:

  Sensitive Cleanser
  Hydro Moisturiser
  Resurrect Serum

 

Så här är du med och tävlar:

Vad gör du för att ta hand om din hud i vinter?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan.

Tävlingen avslutas ikväll den 7:e december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon kväll i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Totalt vinstvärde: ca 1 900 kr. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

240 kommentarer
50

Du kanske även gillar detta

240 kommentarer

Karin 7 december, 2020 - 00:10

Alldeles för lite.. Kanske motivationen att ta hand om den skulle bli bättre med detta paket

Svara
Arja Skogqvist 7 december, 2020 - 07:28

Mycket vatten och mandelolja för extra fukt.

Svara
Ingela Svensson 7 december, 2020 - 08:31

Jag tvättar ansiktet med tvättkräm och ansiktskräm. För ögonen har jag en särskild kräm. Behöver Skincare har eksem kring ögonen.

Svara
Gabriella 7 december, 2020 - 08:54

För att ta hand om min hud på bästa sätt:
Morgon meditation för att förhoppningsvis slippa massa bekymmersrynkor under dagen. Solljus och grön juice. Massa bra mat och fett som håller huden smidig. Och såklart bra hudvård. Min favorit tri therapy serum från neostrata så fuktgivande och bra!

Svara
Micaela 7 december, 2020 - 10:22

Jag ger den probiotika och prebiotika byter även serum efter säsong.

Britta 7 december, 2020 - 13:45

Ger den bra med näring inifrån, frisk luft och motion. Snälla tankar och förhoppningsvis fina produkter från Esse

Åsa 7 december, 2020 - 16:10

Extra lager med kokosolja när det behövs. Annars varierar jag med olika oljor; neem, jojoba, granatäppelkärneolja, morotsfröolja och avokadoolja. Kallbadar för att boosta blodflödet och strama upp lite. Tvättar bara med olja för att inte sabba det naturliga fettlagret. Slappnar av och stressar mindre för då blir min hy bättre. Och skrattar mer som ansiktsgympa

Christina Segerdahl 7 december, 2020 - 18:29

Har torr och känslig hy men blivit mycket bättre sedan jag börjat använda Esse produkter. Förutom serum och moisturiser som verkligen hjälpt mig använder jag cream mask istället för nattkräm. Fantastiskt för huden nu i vinter.

Charlotte Svensson 7 december, 2020 - 21:09

Använder milda och helst ekologiska produkter eftersom jag har väldigt känslig hud. Älskar ansiktsoljor och fuktgivande ansiktsmasker också. Sprayar fuktgivande ansiktsmist under dagen om huden känns torr. Det vore verkligen jättespännande att prova Esses produkter

Malin R 7 december, 2020 - 20:28

Fukt fukt och fukt! Jag har förälskat mig i Marina Miracles hudvård, speciellt deras nattoljor! Härligt återfuktande som ger huden ett fantastiskt lyster

Svara
Ellie 7 december, 2020 - 20:55

Jag rengör 2 gånger om dagen och använder lite olika produkter för att se vilken som är bäst!
Ingen har riktigt gett jätte bra resultat men jag fortsätter prova nya!
Detta sätt kanske skulle kunna bli något som ger det bästa resultatet

Svara
ELLIE 7 december, 2020 - 20:56

Jag rengör 2 gånger om dagen och använder lite olika produkter för att se vilken som är bäst!
Ingen har riktigt gett jätte bra resultat men jag fortsätter prova nya!
Detta sätt kanske skulle kunna bli något som ger det bästa resultatet!!!!

Svara
Amanda 8 december, 2020 - 20:09

Just nu -på tok för lite. Som föräldraledig är hudvård ingenting jag har möjlighet att prioritera. Min räddare är när jag kommer hem till min mamma och kan lyxa till det i hennes badrumsskåp medans hon har hand om barnen haha!

Svara
Natalie 7 december, 2020 - 10:36

Jag försöker så gott jag kan att dricka mycket vatten och äta varierat och hälsosamt, men huden är torr och stram. Jag använder naturliga hudvårdsprodukter men de jag har gör inte tillräckligt för mig såhär års.

Svara
Sandra 7 december, 2020 - 11:48

Jag har precis jobbat mig igenom en jobbig period med huden i ansiktet, haft perioral dermatit. Efter kostomläggning, tålamod och bra ansiktsprodukter så börjar det nu bli bättre Jag använder bara ekologiskt och det blir så bra av det!

Svara
Kristina Pekár 7 december, 2020 - 14:23

Jag äter Silicea och kollagen. En bra kräm vore toppen!

Anette 7 december, 2020 - 21:00

En sliten tonårsmorsa som lagt sina stålar på klappar till sina fina.
Hoppas nu på lyxen själv med Esse att få skina.

Cheyenne 7 december, 2020 - 17:46

För att ta hand om min hud i vinterbser jag till att den inte torkar ut! Det är tillexempel viktigt med återfukande kräm.

Svara
Sofia Seraki 7 december, 2020 - 21:27

Jag är noga med rengöring, ansiktsvatten, ansktsolja och ansikts creme. Ögoncreme. Varje dag. Ansiktsmask då och då.

Svara
Hanna 7 december, 2020 - 22:37

Ingenting! Jag behöver bra produkter

Svara
Sofia Seraki 7 december, 2020 - 21:28

Jag är noga med rengöring, ansiktsvatten, ansktsolja och ansikts creme. Ögoncreme. Varje dag. Ansiktsmask då och då.

Svara
Louise Tedenkvist 7 december, 2020 - 22:48

Huden är en spegel av hur vi mår på insidan och med de rätta produkterna kan vi förstärka och ge den en chans till ett magiskt glow! Jag sköter om min hud genom att regelbundet gå på ansiktsbehandling följt av daglig omsorg i form dricka vatten, träna och massor skratt varje dag. ❤

Svara
Kasia 7 december, 2020 - 23:09

Naturliga och milda hudvårdsprodukter som inte rubbar hudens barriär är väldigt viktiga för hudhälsa, särskilt under vintern då utemiljö med kyla och vind är påfrestande. Rengör huden alltid med ett härligt, mangodoftande rengöringsbalm och sedan en underbart fluffig rengöringsskum. Att massera in länge ger mig och huden en känsla av välbefinnande! Som en extra kur har jag börjat med en mild retinolkräm två gånger i veckan. Och sist inte minst är ett solskydd ett måste även under vinterhalvåret för att skydda huden och som det bästa anti age-knepet 🙂

Svara
Annica skärgård 7 december, 2020 - 07:39

Gör som alla andra år, fast det är oavsett vinter eller sommar, försöker hitta en bra ansiktskräm som inte får mig torr som fnöske i ansiktet. Det verkar vara en omöjlighet!

Svara
Erika 7 december, 2020 - 07:56

Jag försöker att tänka ”inifrån & ut”. Att smörja huden med bra och naturlig hudvård från utsidan och ta hand om huden från insidan med hjälp av en hälsosam kost!
På vintern brukar jag addera en olja och/eller en fetare kräm då huden oftast behöver lite extra kärlek i kylan:)

Svara
Nina 7 december, 2020 - 10:03

Jag har ärligt varit riktigt dålig på ta hand om min hy, som mammaledig har jag inte riktigt haft råd att inhandla nya produkter. Däremot försöker jag tänka på att dricka mycket vatten, minska enormt på socker, godis och liknande och försöker tänka på sömn och stressa mindre. Hade blivit överlycklig och vinna detta lyxpaket! Vill verkligen börja ta hand om min hy igen, den behöver all hjälp den kan få.

Svara
Christina Malmgren 8 december, 2020 - 02:29

Jag har känslig hud och svårt att hitta rätt produkter för ansiktet, de får inte vara för feta för då blir jag allergisk och ögonen rinner, mycket fukt är bra och frisk luft . Kämpar på för att hitta rätt produkter. Jag kanske har hittat dem nu?

Eva-Lotta 7 december, 2020 - 16:05

Jag försöker prova mig fram och hitta de bästa produkterna. Sen jag gick över till naturlig hudvård har det varit lite svårare att hitta rätt pga blandhy som inte tål de flesta oljebaserade produkter. Esse är det bästa jag testat men pga att priset är högt när man studerar har jag fått nöja mig med billigare produkter vilket resulterat i konstant torr hy tyvärr. Att vinna produkter från Esse är mitt ansiktes våta dröm!

Svara
Therese Markling 7 december, 2020 - 17:12

Använder repair oil från esse

Svara
Louise 7 december, 2020 - 08:17

Pelar ansiktet varje gång jag duschar har minskat mina porer massor. Och långa friska promenader gör huden härligt tight och rosig! Massor av fukt både morgon och kväll och litervis med vatten(törstigast i stan) Självklart socker och glutenfri kost oxå, har hjälpt mig att bli av med tråkiga plitor och finnar!

Svara
Josefin 7 december, 2020 - 08:25

Jag har haft akne i 8 år och testat mängder med olika produkter som bara förvärrat min hy 🙁 Jag har väldigt känslig hy och även tendens till rosacea så akneprodukter har varit alldeles för starka… Nyligen kom jag i kontakt med en hudterapeut som verkligen rekommenderade just dessa produkter till mig. Det skulle verkligen vara det perfekta att vinna detta då för att kanske en gång för alla rädda min stackars hy… <3

Svara
Johanna 7 december, 2020 - 09:23

Jag försöker göra fuktmasker i alla fall en gång i veckan! Varje dag smörjer jag också in ansiktet med fuktkräm.

Svara
Lena 7 december, 2020 - 12:19

Jag tränar, äter näringsrikt, dricker mycket vatten och återfuktar huden.

Svara
Laila 7 december, 2020 - 17:13

Produkter från Weleda använder jag nu. Försöker sova tillräckligt och tänka på vad jag äter. Arbetar på förskola så det är mycket utevistelse i dessa tider. Kontrasten från torr, varm inomhusluft och decembervädret gör att huden behöver lite omsorg.

Svara
Clara 7 december, 2020 - 19:55

Ekologisk hudvård

Svara
Maria Hamberg 7 december, 2020 - 21:40

Jag använder Hudvårdsprodukter med probiotika i ansikte. Använder duscholja till kroppen och smörjer in kroppen dagligen med fuktkräm.

Svara
Malin Bergdahl 7 december, 2020 - 20:38

Morgon och kväll: esse sensetive cleanser följt av esse toner plus å därefter esse sensitive serum som avslutas ned esse nourish moisturiser. Lägger även till en esse cocoa exfoliator en till två gånger i veckan.
Ser till att få till några löppass i vecka så att huden får svettas ordentligt och många härliga promenader i naturen och självklart en rejäl dos av sömn

Svara
Maria Hamberg 7 december, 2020 - 21:40

Jag använder Hudvårdsprodukter med probiotika i ansikte. Använder duscholja till kroppen och smörjer in kroppen dagligen med fuktkräm.

Svara
Sanna 7 december, 2020 - 08:41

Jag duschar inte var dag utan tvättar av kroppen istället ,på så sätt blir jag inte så torr!

Svara
Elin 7 december, 2020 - 11:39

Försöker att dricka mycket vatten och återfukta hyn! Svårt att inte bli torr och fnasig i kalla tider. Lite produkter från Esse tror jag skulle göra susen!

Svara
Titti skarp 7 december, 2020 - 10:12

jag andvänder serum och smörjer in mig med både dag och nattkräm och tar mycket vitaminer som silica

Svara
Lena Franzén 7 december, 2020 - 11:57

Försöker vila huden från smink så mycket jag kan är noga med rengöring, peeling minst en dag i veckan och sover sedan med ansiktsmask. Sköljer ofta ansiktet med kallt vatten och spray sedan med ansiktsvatten. Just nu under Corona har man haft så mycket hemmatid och då är det lättare att hinna med sig själv och det är så viktigt ❤️

Svara
Ingela Grankvist 7 december, 2020 - 13:33

Jag kämpar med rosacea som vid den här tiden på året är hemsk. Jag försöker att vara noga med kost och rengöring men har fortfarande inte hittat något som fungerar. Jag har hört att Esse är snällt mot huden och att det hjälper mot rosacea så jag skulle bli oändligt tacksam över att få pröva.

Svara
Sofia 7 december, 2020 - 15:06

Det jag försöker göra är att dricka extra mycket vatten, äta varierat, prioritera sömn och att vara ute under dygnets få ljusare timmar!

Svara
Karin Johansson 7 december, 2020 - 22:51

Smörjer in mina torra händer med fetkräm innan jag går och lägger mig.

Svara
Moa 7 december, 2020 - 15:43

I nuläget har jag inga specifika hudvårdsprodukter som jag använder. Behöver verkligen lite hjälp på traven för att böja ta hand om hyn.

Svara
Johanna VL 7 december, 2020 - 17:04

Sömn, vatten och bra kost. Sen fukt med bl.a. sheetmask.

Svara
Caroline L 7 december, 2020 - 22:46

Absolut ingen rengöring före utevistelse vid minusgrader. Inga snabba byten av hudvårdsprodukter.

Svara
Mia 7 december, 2020 - 18:46

Jag bastar varje lördag i vedeldad bastu, tar promenader i skogen, tränar, äter bra, icke processad, mat, dricker vatten samt tar tillskott av D vitamin, zink, msm, kollagen bla…jag sminkar mig ytterst sällan och tvättar ansiktet med bara vatten och smörjer in med silversalva…jojobaolja vid behov.

Svara
Annika 7 december, 2020 - 19:49

Fukt och ansiktsolja, skrubb ibland.

Svara
Ida 7 december, 2020 - 20:36

Har just nu inga specifika rutiner över vinterhalvåret utan kör på samma ansiktskräm dag ut och dag in… Men jag känner verkligen att min hud hade behövt fetare produkter under kalla vinterdagar! Kör alltid ekologiska produkter men har aldrig provat Esse, hade varit superkul att få testa ✊

Svara
Hanna 7 december, 2020 - 20:02

Massor med fukt och ibland skrubb för att få bort de torra partierna 🙂

Svara
Eliisan 7 december, 2020 - 22:50

För att ta hand om min hud på bästa sätt i vinter så gör jag:

# Rengör hyn i ansiktet ordentligt på kvällen och smörjer in med en nattcreme. På morgonen ansiktsvatten och en bra ansiktscreme som skyddar hyn mot kyla och blåst.

# Använder ingen tobak!

# Dricker måttligt vad gäller alkohol.
# Dricker däremot ordentligt med vatten! Det renar kroppen och är
viktigt för hudens spänst.

# Torrborstar huden

# Njuter av härliga skumbad i badkaret.

# Smörjer in hela kroppen med väldoftande bodylotion som gör huden mjuk.

# Försöker äta bra och nyttig mat som gynnar huden.

# Till sist men inte minst;
Vara snäll mot mig själv – det mår både huden och hela jag bra av!

Svara
Sandra 7 december, 2020 - 22:53

Fukt, fukt, fukt och lite mer fukt!
Min hud blir så extremt torr under vinter, så ett bra serum, ansiktskräm och fuktspray är mina räddare i nöden

Svara
Lennie 7 december, 2020 - 00:46

Jag får propyless utskrivet för min torra hud, men det spricker dant ibland.

Svara
Emelie Wandel 7 december, 2020 - 02:24

Är noggrann med återfuktning och rengöring. I övrigt gör jag inte så mycket extra, men jag försöker bli bättre på det!

Svara
Jennie Andreasson Nunes 7 december, 2020 - 06:34

Mandelolja som kur mellan var en annars är jag torr som fnöske Skulle behöva lite hjälp på traven i vintermörkret

Svara
Lena Lindahl 7 december, 2020 - 07:09

Fukt, smörja, smörja kanske är det här setet vad jag behöver, tycker det är svårt att återfukta ordentligt bär det är så torrt

Svara
Carolin 7 december, 2020 - 07:28

Älskar esse dels pga sina fina ingredienser, men framförallt för deras etiska engagemang i Sydafrika! Skulle bli så glad över att få boosta vintertrött hud!

Svara
Kicki Piel 7 december, 2020 - 08:31

Jag är dålig på att ta hand om min hud, skulle behöva fina produkter för att få en kick att komma igång och få finare hud.

Svara
Li Nyberg 7 december, 2020 - 08:59

Fukt, fukt och mera fukt (är vad jag skulle vilja göra, men är egentligen ganska dålig på att återfukta huden). Luftfuktare i rummet när jag sover funkar toppen, men jag skulle behöva komplettera med en schysst produktserie också!

Svara
Camilla 7 december, 2020 - 09:35

Då jag har en känslig och torr hud behövs en hel del fukt tillföras. Prövat olika sorters märken och diverse oljor, men inte Esses produkter ännu.

Svara
Jenny 7 december, 2020 - 12:32

Boostar min kropp med extra mycket näring, promenader i den friska luften i skogen och lugnande yoga utöver bra hudvårdsprodukter.

Svara
Frida 7 december, 2020 - 06:56

Jag använder body lotion på kroppen och fuktgivande kräm i ansiktet men jag hade gärna velat testa produkter från Esse skincare och se om de fungerar bättre för min hy.

Svara
Nina Terping 7 december, 2020 - 07:01

Smörjer in mig var kväll för att inte klia sönder mig. Sedan köper jag milda tvåler och försöker utesluta allt för allergiframkallande tvättmedel.

Svara
Susanne 7 december, 2020 - 07:02

Är rätt dålig på att ta hand om min hud. Men har börjat läsa om olika produkter nu och har påbörjat en daglig rutin. Tycker det är en djungel med alla olika produkter bara…

Svara
Hannah 7 december, 2020 - 04:59

Dricker mycket vatten och smörjer mig med en tjock nattkräm om kvällen, blir så lätt torr då elementen står på och det är kallt ute!

Svara
Lisa Larsson 7 december, 2020 - 06:52

Jag brukar alltid försöka dricka mycket vatten. Det är enklare på sommaren än på vintern men jag har en vattenflaska på jobbet som jag tänker att jag måste dricka upp innan jag går hem. Sedan har jag tänkt köpa en duscholja i hopp om att få mjukare och lenare hud.

Svara
Therese Klang 7 december, 2020 - 09:37

Esse produkter är helt fantastiska, har använt dem ett tag och märker stor skillnad på min vintertrötta hud. Ihop med god sömn och att dricka vatten under dagen gör de under och man vaknar med en härlig lyster i ansiktet. Detta kit ligger på första plats på min önskelista 🙂

Svara
Ulrika 7 december, 2020 - 19:56

Torrborstar huden innan duschen för att få igång cirkulation. Extra noga med att tillföra fukt till ansiktet som lätt blir frasigt så här års

Svara
Helena Nilsson 8 december, 2020 - 19:22

Peeling , fiskolja och dricker mycket vatten ❄

Svara
Victoria Waldemark 7 december, 2020 - 05:01

Jag försöker dricka mycket vatten, äta bra kost med omega3 och använda luftfuktare i lägenheten men min hy är känslig och blir alltid extra torr så min perioral dermatit blommar ut i svidande, kliande utslag på hösten/vintern tyvärr. Brukar ha försökt smöja in mig med diverse ekologiska eller naturliga produkter men har inte hittat något som hjälper min hud tillräckligt bra under denna årstid så önskar att jag fann något milt återfuktande att testa. Har hört att Esse kan vara bra för PD så hoppas på vinst!

Svara
Gunilla. B 7 december, 2020 - 20:03

Dricker alltid vatten ( ej för kallt), smörjer ansiktet till natten med lämplig salva .( torra partier speciellt ) Har känslig hud – så önskan är att få testa en salva som är bättre än bäst.

Svara
Lina 7 december, 2020 - 05:54

Har perioral dermatit och supertorr hud på vintern. Inte jättekul. Jag försöker använda snälla krämer och oljor så långt det går, men är fortfarande torr och får utslag. Har hört att esse ska fungera bra på pd-hud!

Svara
louise lönnborg 7 december, 2020 - 06:49

Jag använder produkter från Esse såklart och även kokosolja i mindre mängd. Jag fullkomligt älskar produkter från Esse.
Jag började använda make-up remover och eys & lip cream,de är fantastiska.Flaskorna börjar nu att sina och jag har lagt det mesta av mina pengar på klappar till barnen.
En julklapp till mig själv hade ju varit underbart❤

Svara
Anette Andreasson 7 december, 2020 - 06:08

Som atopiker vet jag att det likt ett tomtebloss bara kan dyka upp när som helst med kliande och torrhet. Särskilt vid väderväxlingar. Men mycket fukt, promenader, vila och yoga blir det oftast bättre.
Vill sjukt gärna testa Esse Skincare. Spännande!

Svara
Erika Carlsson 7 december, 2020 - 06:15

Önskar att jag tog hand om min hud. Använder ekologisk hudvård idag men har väldigt fläckvis torr hy. Hade vart kul att få testa detta

Svara
Åsa 7 december, 2020 - 06:23

Just denna vinter behöver jag, efter en lång tids sjukdom, något extra uppiggande för huden, så jag håller tummarna för vinst. ❤️

Svara
Katja Pyttynen 7 december, 2020 - 06:30

Åh jag försöker fortsätta med min hudvårdsrutiner dom vanligt, kanske en fetare dagkräm när det är kyligare och torrare ute.

Svara
Jessica Sundberg 7 december, 2020 - 06:35

Smörjer med naturliga produkter. Olivolja och kokosolja gör susen för vintertorr hy.

Svara
Ira 7 december, 2020 - 06:44

Wow vilken kit! Skulle passa min känsliga hud med rosacea perfekt. På morgonen tvättar jag mig bara med vatten & smörjer mig i god tid innan jag går ut. På kvällen använder jag en mild rengöring & använder en peeling 2 gånger i veckan & smörjer sen med en fetare kräm.

Svara
Katja 7 december, 2020 - 06:44

Jag använder just nu veganska produkter då jag har så känslig hy. Men utökar gärna sortimentet. Bästa tipset mot torra läppar är kokosolja med lite strösocker på fingret det peelar fint och naturligt.

Svara
Rose-Marie 7 december, 2020 - 06:48

Försöker komma ihåg att dricka mycket vatten och smörja in ansiktet på kvällen. Skulle behöva ta hand om mig själv och skämma bort mig med dessa fina produkter.

Svara
Susanna Vikström 7 december, 2020 - 06:51

Har problem med allergier, svårt att hitta sånt som passar mig. Detta verkar vara nåt som passar mig

Svara
Monica Ögren 7 december, 2020 - 06:54

Detta verkar vara fina produkter. Skulle sannerligen sporra mig att smörja in min hud med detta om jag får dagens vinst. Vintertorr var ordet. Kram

Svara
Johanna Ögren 7 december, 2020 - 06:55

Jag jobbar på en ekologisk grisgård, och försöker ha ett helhetstänk om ekologi, miljön, ansvar, kretslopp. Måste tvätta mig och duscha väldigt ofta pga smittspridning och lukterna från jobbet. De här fina produkterna blir som en julklapp till min hud.

Svara
Gunnel Bäckström 7 december, 2020 - 06:57

55 plus och är dagligen ute på minst 3 promenader med min hund samt cyklar till jobbet. Huden får sina törnar i vinterluften, både ute och inne. Så hemskt gärna vill jag prova dessa produkter, för att ta hand om mig lite mer än jag gör vanligtvis.

Svara
Mikaela Rindefors 7 december, 2020 - 12:37

För mitt fejs skulle detta sitta prima för jag är en liten ballerina. Skämt och sido jag har velat testa dessa länge men har bara inte råd då coronan tog mitt jobb i höst. Hoppas hoppas hoppas♡♡♡♡♡

Svara
Anna Axelsson 7 december, 2020 - 06:59

Alldeles för lite! Men med detta kit hoppas jag att komma igång med nya rutiner och kan boosta min vintertrötta hud.

Svara
Malin Lövgren 7 december, 2020 - 07:03

Min hud ballar alltid ur när vi byter årstid och jag spenderar alltid för mycket pengar på dyr hudvård samt behandlingar… Min hud klarar inte av starka produkter så jag hittade Esse’s ansiktsmask förra året. Älskar den.

Svara
Josefine 7 december, 2020 - 07:07

Tyvärr blir min hy alltid torr o röd på vintern så jag smörjer oftare o med fetare krämer.Använder ekologiska produkter i den mån jag har möjlighet.vore kul att få prova dessa produkter från dagens lucka.

Svara
Birgitta Sjöberg 7 december, 2020 - 07:09

Tar hand om min torra hud med toner, dag och nattkräm men det är inte tillräckligt tycker jag. Måste prova Esse!!

Svara
Jeanette 7 december, 2020 - 07:16

Jag försöker att alltid smörja mig efter att jag har duschat.

Svara
Boel 7 december, 2020 - 07:17

Använder just Esses produkter för att ta hand om hyn !

Svara
Lena 7 december, 2020 - 07:21

Allt,precis allt man ska göra tror jag. Peeling,sheetmask,ansiktsolja,serum,dagkräm/natt o ögonkräm såklart. Har alltid älskat hålla på med olika krämer o gärna allt i samma märke o växtbaserat såklart då min hy lätt blir torr. Hade varit lyxigt att få vinna det här fina kitet!

Svara
Hanna 7 december, 2020 - 07:29

Jag tvättar ansiktet med en gel som innehåller bra med vitaminer och är mild för huden, sen använder jag gärna ett serum eller olja och sist men inte minst måste jag verkligen ha en bra återfuktande dagkräm då jag alltid blir torr denna årstid

Svara
Karin Nilsson 7 december, 2020 - 07:31

Har dessvärre ingen rutin för detta. Det märks för huden är torr och det kliar.
Tips mottages tacksamt!

Svara
Annika Andersson 7 december, 2020 - 07:31

Tillför fukt.

Svara
Carro 7 december, 2020 - 07:36

Jag brukar inte tvätta mig på morgonen i ansiktet innan jag går ut med mina hundar. Då sitter det naturliga fettet kvar. Sen då jag kommer in tvättar jag mig o smörjer in mig med en produkt för åldrande hud. Använder den både på kväll o dag (olika krämer). Handvården får jag inte slarva med på vintern, krävs dagliga insmörjningar annars spricker huden snabbt o huden blir som fnöske. Bivax känns kladdigt men är det bästa

Svara
Frida Elm 7 december, 2020 - 07:37

Försöker dricka mycket vatten men väldigt mycket svårare på vintern tyvärr 😉 på kvällarna lägger jag massor av jojobaolja i ansiktet och försöker lägga masker som återfuktar. Älskar Esses produkter och använder både krämen och rengöringen och hade varit perfekt tillfälle att testa det här nya omtalade serum 🙂

Svara
Louise 7 december, 2020 - 07:45

Jag började anväda Esse produkter innan sommaren och dem har gjort underverk för min hud. Nu till vintern så går jag över till en fetare ansiktscreme. Jag skulle gärna vilja vinna detta paket till min kära kompis som haft ett tufft år (som väldigt många) som satt sina spår i huden tyvärr. Det hade varit en perfekt julklapp till henne.

Svara
Biljana Ostojic 7 december, 2020 - 07:47

Dricker mycket vätska. Använder ansiktsolja och på natten retinolkräm. Brukar vara ganska torr på vintern, få kyleksem så ansiktsolja brukar hjälpa och snälla produkter mot huden. Har aldrig testat esse, bara som prov ibland, kändes jättefina, önskar mig vinna det här kitet, skulle vara en riktig fin julklapp till mig själv, rena lyxen 🙂

Svara
Emma 7 december, 2020 - 08:07

Jag försöker äta så ren och ekologisk mat som möjligt, tänker att det påverkar huden. Och sen smörjer jag in med kokosolja vid behov!

Svara
Ann-Kathrin 7 december, 2020 - 07:59

Först och främst vätska. Sedan rensar jag ansiktet morgon och kväll. Olja innan dagkräm. Torr och sensitive hy så dessa produkter låter oerhört spännande. Blir jätteglad om jag vinner.
Glad december!

Svara
Mia Olofsson 7 december, 2020 - 08:06

Jag använder såklart Esse sedan 1 år tillbaka och det är bästa hudvårdsprodukterna för mig.

Svara
Therese S 7 december, 2020 - 08:06

Jag smörjer in mig morgon och kväll, sover gärna med en återfuktande mask några gånger i veckan samt försöker vara snäll mot ansiktet. Unnar mig dock aldrig riktigt bra produkter då jag är för snål mot mig själv – så dessa vore magiska att få testa. Kanske mitt nya jag 2021?

Svara
Emma Hugosson 7 december, 2020 - 08:16

Först och främst, vilket otroligt fint pris i en väldigt rolig julkalender 🙂
Esse har verkligen helt fantastiska produkter, inte nog med att de är ekologiska, de satsa även på att vara snälla mot miljön. Jag tar hand om min hud genom att använda Esse dagligen, deras produkter har räddat mig från det akne-utbrott jag fick i somras (önskar jag kunde skicka en bild). Hoppas fler får upp ögonen för detta märke då det verkligen hjälper till utan att förstöra barriären. Då jag älskar att vara utomhus vilket tär lite på huden försöker jag undvika ansiktstvätt på morgonen och bara använda ansiktsvatten och kräm samt skippa sminket då det också kan torka och irritera en torr vinterhud.

Svara
Lisa 7 december, 2020 - 08:17

Min hud är så torr så jag använder dagligen mig av produkter från Esse, skulle bli jätte glad om jag vann detta då det hjälper min hud mycket

Svara
Mia 7 december, 2020 - 08:19

Försöker pyssla om min hud lite extra på vintern. Fetare krämer och tillägg av serum när jag kommer ihåg det. Märker tyvärr av att man inte är 20 längre och skulle nog behöva gå över till en lite kraftfullare serie så detta vore ju toppen att få testa på esse

Svara
Maria Westerblom 7 december, 2020 - 08:32

Jag har nyligen bytt till denna serie då jag blev fast i erat serum som tillsammans med dricka mycket vatten gjort min hud så len och fräsch. Skulle just jag få chansen att vinna skulle jag ge detta kit till min mamma som behöver lite extra ompyssling i dessa tider

Svara
Carola Lind 7 december, 2020 - 19:42

Tyvärr inte tillräckligt. Men jag röker inte och dricker inte alkohol. Försöker dricka vätska

Svara
Therese markling 7 december, 2020 - 22:39

Ansiktsmask för extra fukt

Svara
Madelene 7 december, 2020 - 08:21

Skulle älska att prova denna aktiva, ekologiska, veganska produkt. Spanat på den länge, men priset har gjort det svårt. Kan det vara dags nu? Jag är så redo!

Svara
Juliafalt@hotmail.se 7 december, 2020 - 08:45

Nu under vintern satsar jag på lite fetare krämer och härliga oljor för att pyssla om min hy. Har varit mycket arbete hemifrån senaste halvåret så huden har verkligen fått vila från sminkprodukter vilket varit nödvändigt! Skulle verkligen vilja testa denna serie.

Svara
NinaFridén 7 december, 2020 - 08:54

Jag är en katastrof! Tvättar ansiktet med dusch tvål & sedan kan jag ta en dag eller nattkräm.. dax att skärpa sig, börjar närma mig 50år vill ju inte se ut som ett russin om något år

Svara
ulrika armano 7 december, 2020 - 08:56

För mig är det inte en enskild fråga utan jag försöker ha ett mer holistiskt perspektiv dvs “Vad gör jag för att ta hand om mig själv i vintern”: Jag försöker äta sunt (en utmaning med alla godsaker som bjuds på), jag dricker mycket vattten (livets dryck), jag tränar regelbundet, jag stressar mindre (vilket jag kan i o med att jag arbetar hemirån numera), jag exfolierar minst två gånger i veckan, jag använder lotion ansikts- och nattkräm av god kvalité, jag återfuktar med serum. Jag skrattar med familjen, jag kramar och pussar mina barn….Allt jag gör vill jag tro påverkar hur jag mår och dräför hur min hy strålar/eller inte strålar =)

Svara
Paula Klang 7 december, 2020 - 08:57

Försöker att ge lite extra tid i för mitt ansikte nu när det är skiftande kallt och varmt och huden/hormonerna försöker återhämta sig efter graviditet och sömnlösa nätter (har en 11 månaders dotter hemma <3) Har tendens att få acne i perioder, men vet att Esse Skincare fungerar för min hud. Skulle vara toppen att vinna ett kit ifrån dig med just de produkterna som ingå då Esse ligger lite högre i prisklass som jag just nu inte har möjlighet att lägga min inkomst på.

Svara
Elsaanette 7 december, 2020 - 20:27

Jag har tyvärr fått lära mig den hårda vägen hur vår insida påverkar vår utsida. Efter mångårig stress började jag för tre år sedan få utslag i ansiktet som inte bara såg hemska ut utan även smärtade något enormt.
Jag började behandla både utsidan och insidan genom bra ansiktsprodukter (där esse är en stor favorit), hälsosam mat (många recept från dig har det blivit genom åren) och mängder av timmar i skogen och på yogamattan. Detta ingår numera i min dagliga rutin men utöver det kommer jag i vinter att lägga lite extra fokus på att vara snäll mot mig själv, släppa kraven och se det som en extra ”smörjning” till min hud.

Svara
Stefan Paananen 7 december, 2020 - 09:00

Det handlar inte om min hud utan jag vet att min flickvän älskar sånt här och hon skulle uppskatta detta så mycket! Hon har pratat gott om Esse och jag skulle gärna överraska henne med detta kit!

Svara
Eva G 7 december, 2020 - 09:01

Ljummet citronvatten varje morgon, massor av mat av bra kvalité och fina fetter. Jag brukar vara torr i huden men sköter jag detta blir det mycket bättre. Rengör ansiktet med rhassoultvål och tillför rosenvatten och olika oljor.

Svara
Ida Jansson 7 december, 2020 - 09:08

Tar dåligt hand om min hud tyvärr men vill bli bättre. Tycker det finns en djungel av krämer o de flesta hjälper inte. Så håller tummarna för dessa

Svara
Sofie Andersson 7 december, 2020 - 09:08

Smörjer och rengör noga! Annars blir den torr som fnöske

Svara
Elena 7 december, 2020 - 09:09

Jag försöker dricka mycket vatten, smörja min torra hud, var noga med sömn och dagliga promenader och såklart umgås med mina nära och kära som ger mig energi.

Svara
Yagmur 7 december, 2020 - 09:11

Jag använder lågt pH rengöringsprodukter särkilt för mitt ansikte och har alltid naturliga oljor i skåpet. Tar också kollagen kapslar varje dag med vitamin C under vintern för extra fukt ☺️

Svara
Kristina 7 december, 2020 - 09:24

Hmmm hudvård, så mycket vardag och så mycket lyx. Efter att ha blivit mamma så är den lilla tid för hudvård absolut njutningsfullt. Och ibland blir det rengöring och insmörjning i ett mellan tandborstning i all hast eller så hinns det med lite borstning av huden när kvällen inte springer iväg eller som igår kleta in ansiktet med honung som en ansiktsmask för fukt och näring.
Hudvård måste inte betyda att göra sig fin för andra eller verka respektabel för andra utan en liten stund för att ta hand om sig själv. Njuta av dofterna och känslan.

Svara
Jeanette G 7 december, 2020 - 09:15

När det blir kyligt ute undviker jag att tvätta ansiktet på morgonen. En dos mist och sen en olja innan ansiktskräm. Är det väldigt kallt med minusgrader väljer jag att använda en ansiktskräm som inte innehåller vatten, gärna ett balm. Även makeup väljer jag gärna en compact foundation som är utan vatten. På kvällen rengör jag som vanligt väljer gärna lite balmrengöring blandad med rengöringskräm och applicerar både mist, serum, olja och fuktgivande kräm.
Till kroppen efter dusch blir det först olja sedan kroppskräm/lotion och vid vissa tillfälle för att kapsla in detta ordentligt även en balm ovanpå. Repeterar sedan morgon och kväll med kroppslotion speciellt noga på armar och ben. och fötter. Händerna smörjs i skytteltrafik *haha Läpparna lika så!

Svara
Therese Klarström 7 december, 2020 - 09:35

Använder Esse för det är bara BÄST! ✨✨

Svara
Sofia K 7 december, 2020 - 10:18

Är en riktig torris, så smörjer både från insidan och utsidan. Vintern är värst för min hy och jag önskar att den kan bli som ny. Att använda bra hudvårdsprodukter utan massa onödigt och giftigt innehåll och istället få ha probiotika i behåll.

Svara
Julia 7 december, 2020 - 09:36

Eftersom jag fått eksem i ansiktet behandlar jag nu med salva som läkaren ordinerat, den gör mig torr och glowet är ett minne blott. När behandlingen är över hade det varit underbart med några nya produkter som kan göra underverk för min hy.

Svara
Ellen 7 december, 2020 - 09:39

Har en väldigt bråkig hy, så mitt bästa sätt att ta hand om huden inifrån är att undvika socker och mjölkprodukter. Därför är många av dina recept toppen för mig! Utifrån använder jag nu Maria Åkerberg, men är inte helt nöjd och har läst så mycket bra om Esse, så hade varit en riktigt bra julklapp att få prova! Ha en fin dag 🙂

Svara
Therese Markling 7 december, 2020 - 09:41

Jag använder esse som är märket som funkar för mig. Däremot börjar det faktiskt ta slut och jag behöver fylla på lagret hemma. Hoppas så innerligt att man kan ha turen att vinna detta setet så huden för fortsätta må bra

Svara
Birgitta Davidsson 7 december, 2020 - 09:42

Jag använder fuktmask en gång i veckan. Sedan en fetare kräm under den kalla årstiden. Försöker också dricka mycket vatten.

Svara
Ann 7 december, 2020 - 23:00

Vatten, vatten och ännu mera vatten. Sägs att skönhet kommer inifrån. Finns inga genvägar för mig. Krämer och annat sådat är bara en bonus för min hud.

Svara
Johanna 7 december, 2020 - 09:46

I vinterns kalla tid blir huden lätt torr och känslig .
Att basta och dricka mycket vatten brukar hjälpa mig att ge huden en liten boost.
Hudvård har alltid varit en djungel för mig. En probiotisk hudvård hade varit fint att få ge huden, för att återställa en balans, få tillbaka lyster och välmående i detta stora och viktiga organ <3

Svara
Filippa Norling 7 december, 2020 - 09:53

Ansiktsmask och tänder ljus för att andas och inte stressa upp mig

Svara
Annelie 7 december, 2020 - 10:01

Jag har precis fått upp ögonen för Essie och fullkomligt älskar den serien. Med två små barn är det dock inte alltid jag prioriterar att unna mig bra hudvård. Just nu använder jag rengöring morgon och kväll samt återfuktande kräm.

Svara
Veronica 7 december, 2020 - 10:23

Använder mandelolja och dricker mycket vatten.

Svara
Angelica 7 december, 2020 - 10:28

Mina absolut bästa tips (och jag har provat mååånga) är att skölja ansiktet med iskallt vatten varje dag och dricka gurkjuice. Kallt vatten sätter igång blodcirkulationen och cellförnyelsen och trots att jag bara använder mandel- eller jojobaolja efteråt och en mild ekologisk kräm utan aktiva ingredienser så sticker och hettar det i ansiktet när jag smörjer. Gurkjuice är väldigt återfuktande och ger huden lyster – rekommenderar verkligen alla att prova 🙂

Svara
Linda 7 december, 2020 - 10:30

Min grund är bra sömn och andning. Efter det kommer bra återfuktare både morgon o kväll. Sparsamt med annat, bara lite typ BBcream de dagar jag träffar folk 😉

Svara
Johanna 7 december, 2020 - 10:35

Smörjer, smörjer och smörjer.

Svara
Lisa 7 december, 2020 - 10:49

Som mamma till två små glömmer jag tyvärr ofta bort mig själv. Jag är glad om jag hinner/orkar smörja in huden då och då. Har börjat äta kollagen för att hjälpa huden lite extra nu under vintermånaderna. Har länge velat testa ett serum men prioriterar inte den utgiften just nu så hade gärna vunnit detta paket.

Svara
Therese Markling 7 december, 2020 - 10:57

En ansiktsmask och peeeling emellanåt är ju toppen för vinterglåmig hud

Svara
Therese Markling 7 december, 2020 - 10:58

Dricka mycket vatten

Svara
Alva efraimsson 7 december, 2020 - 11:16

Jag tar hand om min hy genom att tvätta ansiktet med ljummet vatten och ansikts-rengöring, morgon och kväll. Försöker också att ha en god kost och sömn då jag vet att även det påverkar hyn. Får dock erkänna att jag ätit lite många pepparkakor och lussekatter. Tyvärr har min hy varit väldigt torr, vilket den har en tendens att vara under vintern. Kanske saknar jag en återhämtande moisture kräm? Skulle bli jätteglad om jag vann detta paket hudvård.

Svara
Alice 7 december, 2020 - 11:17

Vad underbar tävling Cecilia! Älskar naturlig hudvård och jag veeet att min syster hade behövt lite bättre produkter i badrummet. Det hade varit så underbart att ge bort ett paket till henne i julklapp med dessa produkter. Har hört på bra om dem.❤️

Svara
Aino 7 december, 2020 - 11:22

Sover!!! Men när det inte räcker till så fuktbombar jag med allt jag kommer över – och ju mer naturligt desto bättre. Vill så gärna testa Esses produkter och även introducera märket till min mamma!

Svara
Malin Karlsson 7 december, 2020 - 11:32

Just nu sprayar jag först med ion silver. Sen tar jag EMS creme och slutar med jojobaolja eller arganolja. Använder samma till kroppen också så det blir liksom samma till fejset! Men det funkar bra!
Minns att du skrev om ESSE s hudvård för kanske ett par år sedan (?) i ett inlägg och jag blev liksom hemligt förälskad men har inte köpt Än för det känns ju bara fööör lyxigt! Tänk om man blir beroende liksom… ; )
Håller tummarna nu!

Svara
Lisa Aruvald 7 december, 2020 - 12:00

Återfuktar huden både morgon och kväll, en mer återfuktande olja över natten.
Koffein olja kring ögonen är det bästa jag provat och först i år har jag inte torr hud kring mina ögon.
Arbetet är idag mycket framför skärm så därför tar jag hand om min hud genom antioxidant olja samt e-vitamin spray under dagen när huden känns stram

Svara
Rebecca Karlsson 7 december, 2020 - 12:47

Smörjer ansiktet morgon och kväll men hade behövt ta hand om den lite mer så hoppas på vinst!

Svara
Camilla 7 december, 2020 - 12:09

Jag använder en ansiktsolja innan jag applicerar dag/nattkräm. Sen är jag väldigt noga med att inte gå ut i blåst och kyla med nysmort ansikte, vill ju inte ha köldskador!
Kroppen smörjer jag med en kräm innehållandes avokado bl.a., det återfuktar bra

Svara
Emma W 7 december, 2020 - 13:21

Dricker mycket vatten, använder mindre mängder tvål för att slippa uttorkning. Försöker minska stress med meditation och andningsövningar. Men behöver bra hudvård för det saknar jag! Har problemhy och försöker få ordning på den genom att prova mig fram.

Svara
Charlotte Quist 7 december, 2020 - 12:16

Jag tänker att hyn speglar mitt mående, och för att må bra försöker jag ta mig ut, iallafall några minuter, mitt på dagen för att få se lite dagsljus. Men rengöring av ansiktet och att smörja in underlättar ju förstås också. 😉

Svara
Linda 7 december, 2020 - 12:31

Jag smörjer med dag- och nattcreme. Det skulle vara kul att testa dessa och se om det blir någon skillnad.

Svara
Malin Svensk Björck 7 december, 2020 - 12:37

Jag är noga med att sköta om hyn lite extra nu på vintern.
Använder fetare ansiktskräm och innan jag går ut i kyla smörjer jag in med olja. Då reagerar inte min rosacea lika mycket på kylan.

Svara
Linette 7 december, 2020 - 12:51

Letar efter ny hudvård och kollade på dessa produkter för ett par dagar sen, nu när kylan kommer är det svårare att hitta rätt hudvård till min rosaceahy men förhoppningsvis blir det bättre med dessa

Svara
Anna Söfringsgård 7 december, 2020 - 12:54

Jag har precis börjat använda Esse och är sååå nöjd- hoppas, hoppas på vinst ❤️

För att min hud ska må så bra som möjligt satsar jag mycket inifrån. Sova 8timmar, dricka mycket vatten, äter mycket växtbaserat och försöker göra saker som får mig att varva ner och slappna av

Svara
Maria 7 december, 2020 - 13:33

Jag går på behandlingar var 6:e vecka (esse) och är noga med mat och sömn. De produkter jag aldrig missar under vintern är cream mask och protect oil…..

Svara
Karolina Klang 7 december, 2020 - 13:46

Jag låter huden få passa på att vila i höst och vinter när jag jobbar hemifrån. En bra ansiktskräm och bra rengöring, men mindre makeup vid hemarbete. Vila och återhämta sig ❤️

Svara
Elina 7 december, 2020 - 13:48

Jag gör massor som ska hjälpa all hud på kroppen, men hyn får lite extra kärlek.
Morgon: sköljer enbart ögonen då jag vill ha kvar hudens egna skydd som har byggts upp under natten. Använder sedan ansiktsvatten och kräm.
**Det jag gör extra på vintern är att lägga till jojoba olja över krämen för att skydda ännu mer mot kylan som kommit. **
Sedan booster jag med frukt o grönt, probiotika, meditation och djupandning.
Kvällen blir en skonsam tvätt och lätt skrubb med en tvättsvamp. Och sedan samma rutin som på morgonen.
Finns det tid över så lägger jag en hemmagjord mask som innehåller honung, kokosmjöl, olivolja och carob ✨

Svara
Cecilia Folkesson 8 december, 2020 - 21:09

Grattis Elina!
Du är vinnaren av lucka 7.
Mer info kommer via mail.

God Jul önskar Cecilia och Esse <3

Svara
Theresia 7 december, 2020 - 14:05

Då jag i år spenderar hela vintern hemma i mitt hem så låter jag huden vila helt från smink. Jojobaolja är en favorit som jag använder då och då, den rengör min hud utan att torka ut! Sedan är ju vatten viktigt, även nu när vi inte blir varma. Lätt att glömma!

Svara
Charmaine Moniz 7 december, 2020 - 14:09

Ser till att komma ut i alla väder
Sen gäller det att återfukta återfukta återfukta huden
Plus att jag har en aroma /återfuktare hemma
Självklart gäller frukt och grönt i kosten
Så tar jag hand om mig själv på vintern

Svara
Alexandra Kristofersson 7 december, 2020 - 14:11

Den här vintern kör jag en sorts “sminkdetox”! Detta främst då jag är mammaledig och ändå går hemma hela dagarna. 🙂 Huden verkar må bra och det skulle ju vara ypperligt med produkter från ett bra och naturligt märke som Esse för att stärka min detox lite extra!

Svara
Sanna 7 december, 2020 - 14:13

Just nu spenderar jag den mesta tiden hemma (då mina studier numera är på distans). Det innebär att jag mer eller mindre är utan smink varje dag, och låter huden andas mycket mer än vanligt. Utöver det är jag väldigt noga med att tvätta av ansiktet med vanligt vatten, använda bra rengöring och dag/natt kräm.

Kram Sanna

Svara
Hannah 7 december, 2020 - 14:24

Jag återfuktar och ser till att använda produkter som hjälper huden att bibehålla fukten. Jag glömmer inte heller bort att peela huden för att få bort döda hudceller.

Svara
Malin Hagvall Olsson 7 december, 2020 - 14:58

Återfuktar med olja och vatten inifrån och ut. På utsidan olja och skyddande balm. Då klarar vi oss- min hud och jag hela långa vintern. Mycket frukt och grönt och nötter.
Antioxidanter och nyttiga oljor smörjer en torris som mig 🙂

Svara
Jerker Nilsson 7 december, 2020 - 14:31

Jag försöker att dricka mycket och tvätta ansiktet lite mindre än annars.

Svara
Veronica M 7 december, 2020 - 14:43

Der som är avgörande för mig med känslig ljus hy är att använda ett bra serum med mycket fukt och vitaminer. Jag använder serum just pågrund sv dess förmåga att tränga djupare in i huden.
Min dotter på 17år lider av psoriasis och detta hade varit härligt om även hennes hud tålde dessa produkter

Svara
Terese Söderman 7 december, 2020 - 14:48

Arbetar som utomhuspedagog på en förskola så min hud är utsatt för alla slags väder: sol, vind, regn och snö.
Använder Esse sedan en tid tillbaka, så jag vet att produkterna funkar, nu önskar jag en egoboost (läs julklapp)

Svara
Katarina N 7 december, 2020 - 14:57

Torvig och korvig, lurvig och tjorvig. Just de här vore bra o ha, kanske ser man fin ut på juledan. Jag sminkar på, jag sminkar av, min hud skriker ‘ge mig ett grötomslag’ .
Men jag kör på ändå, drar ett skäggstrå eller två. Hoppas huden lugnare blir när jag vinner detta paket med hudfrid i!!

Svara
Maria C 7 december, 2020 - 15:02

Mot kylan och torrare vinterluft lägger jag till en ansiktsolja till min dagliga hudvårdsrutin. Man kan blanda den i sin ansiktskräm eller använda den som den är. Dessutom byter jag min ansiktskräm mot en fetare och mer närande variant!

Svara
Pontus 7 december, 2020 - 17:17

Skyddar huden med en weather protection cream som är extra fet och ger ett skyddande lager mot kyla, vind och torr luft!

Svara
Jeanette 7 december, 2020 - 15:03

Jag försöker att smörja mig efter varje dusch då jag är extra torr då.

Svara
Izabella W 7 december, 2020 - 15:06

Ja går i 2an i gymnasiet så ja har liksom inte råd med en massa fancy produkter. Brukar använda typ Nivea när ja tvättar bort sminket på kvällen. Ja använder foundation, puder, concealer, highlighter, brynpenna och bryngel varje dag liksom så detta vore schysst att få.

Svara
Lina 7 december, 2020 - 15:15

1. Äter näringsrik mat med mycket bra fetter.
2. Undviker att tvätta mig i ansiktet på morgonen om jag kan.
3. Använder mycket oljor och produkter från Esse som inte innehåller vatten.

Är aldrig torr i ansiktet numer

Svara
Ida 7 december, 2020 - 15:13

Oil-cleansar och är bästa vän med min fuktkräm. Låter bli att skrubba och laddar med fukt istället.

Svara
Lena O 7 december, 2020 - 15:20

Jag äter bea och dricker mycket vatten. Hade varit kul att testa dessa produkter som jag hört mycket om men aldrig testat.

Svara
Katarina Lindborg 7 december, 2020 - 15:24

Pinsamt lite .. jag är jätte torr så jag borde återfukta massor.

Svara
Camilla 7 december, 2020 - 15:42

Blir lätt yttorr, speciellt på vintern så har investerat i en fukt mask som jag har över natten och använder Esses protect oil för att bättre binda fukt. Sen för kroppen blandar jag bodylotion med mandelolja I övrigt försöker jag få i mig mer vatten, gärna varmt citron/ingefäravatten på morgonen.

Svara
Linda 7 december, 2020 - 15:44

Åhhh detta märket har jag blivit rekommenderat så många gånger till min känsliga hud! Jag har velat köpa det men ekonomin har inte riktigt tillåtit det. Hade verkligen varit lyx att få detta paket ❤️

Det jag gör för att ta hand om lin hud är att dricka mycket vatten och smörjer med la Roche-posay
kanske inte det bästa men det är det jag gör för att försöka skydda huden så gott det går!

Svara
Celina 7 december, 2020 - 15:46

Återfukta återfukta återfukta! Både från insida och utsida!

Svara
Maria 7 december, 2020 - 15:49

Rör på mig, varvar promenader med löpturer så slaggprodukterna går ur kroppen, sen är Cacao exfoliatorn från Esse suverän såhär års den gör huden alldeles len.

Svara
Åsa 7 december, 2020 - 15:50

Dricka mycket vatten (varför är det svårare när man arbetar hemifrån), gå ut i dagsljus dagligen, smörja in med olja morgon och kväll. Undvika socker är dock det bästa jag gjort för min hud.

Svara
Anna 7 december, 2020 - 16:00

Jag håller mig till julbadet, så torkar jag inte ut huden i onödan. 😉

Svara
Eva-Lotta 7 december, 2020 - 16:06

Jag försöker prova mig fram och hitta de bästa produkterna. Sen jag gick över till naturlig hudvård har det varit lite svårare att hitta rätt pga blandhy som inte tål de flesta oljebaserade produkter. Esse är det bästa jag testat men pga att priset är högt när man studerar har jag fått nöja mig med billigare produkter vilket resulterat i konstant torr hy tyvärr. Att vinna produkter från Esse är mitt ansiktes våta dröm!

Svara
Elin 7 december, 2020 - 16:10

Wow, har spanat på dessa produkter länge ! Dyrt som stryk, men vilket dyk för min hy.
Mig som har ett ointresse, wow vad bra med produkter från esse!
Snälla tomten, låt mig vinna bara för att jag är kvinna

God jul

Svara
Maja B 7 december, 2020 - 17:07

Varje morgon tvättar jag ansiktet med kallt vatten och tillför sedan några droppar ekologiskt olja, för att sedan lägga på ett ansiktskräm för torr hy och avslutar med en ögonkräm.

Svara
Åsa Ceder 7 december, 2020 - 17:18

Fyller på inifrån med vitaminer och vatten, milda produkter till rengöring och bra fuktgivande krämer.

Svara
Anna-Karin 7 december, 2020 - 17:27

Försöker äta lika bra/rent/naturligt som vanligt och boosta huden extra med ännu mer fukt/probiotika/hyaluron 🙂

Svara
Elina Söderberg 7 december, 2020 - 17:53

Ser till att ge huden en fuktbomb och att peela mellan varven!

Svara
Margit 7 december, 2020 - 18:03

Lider av vintertorrhet så måste skonsamt rengöra huden och smörja in mig mycket. Använder gärna produkter från Maria Åkerberg och gärna Weledas skinfood. Dricker mycket vatten samt så IR-bastar jag som ska vara bra för kroppens inre och yttre

Svara
Elin L 7 december, 2020 - 18:10

Viktigt är att rengöra morgon och kväll, använda dag- och nattcreme, serum och att tänka på vad man äter och dricker. Frisk luft och gott humör gör också att vi ser bättre ut.

God Jul!

Svara
Pernilla Holmberg 7 december, 2020 - 18:30

Då jag inte är så bra på att ta hand om mig själv så hade detta set säkert gjort stora underverk med min hy. Förstår att jag är torr och blir inte bättre med kylan, det jag försöker göra är att dricka vatten, tar kokosolja när jag har det hemma. Hoppas på tur och önskar en god jul <3

Svara
Linda 7 december, 2020 - 18:37

Jag dricker mycket vatten och kokosolja i kaffet. Tränar och äter så bra jag kan.

Svara
Anna L 7 december, 2020 - 18:37

Hudvårdsrutin med lite kraftigare kräm under vintern med solskydd till. mask en gång i veckan. Byter örngott och handduk ofta.

Svara
Frida Lena 7 december, 2020 - 18:38

Problemet är att jag inte gör så mycket, det är därför min hud skulle må bra av att vinna det här setet.

Svara
Karin 7 december, 2020 - 18:46

En mogen kvinna i sina bästa år. Har i huden satt sina spår. Nyttig mat, återfuktande kräm och sömn. Att vinna Sensitives julpaket från Esse skulle vara en dröm.

Svara
Kim Nyström 7 december, 2020 - 19:16

Äter paleo, sover gott och återfuktar.

Svara
anita nilsson 7 december, 2020 - 19:26

Smörja in kroppen efter duschen.Noga med ansiktscreme,handcreme flera ggr om dan.Huden får inte bli torr och narig,speciellt i kyliga,vintriga väder.Tänka på vätskeintag,nyttig mat och sömn.

Svara
Malin Öhlund 7 december, 2020 - 19:38

Massor med fukt!

Svara
Frida A.E 7 december, 2020 - 19:59

Jag har känslig hy så under vintern är det extra viktigt att jag smörjer in mig mer än vanligt annars börjar det klia…mindre kul 😛

En gång i veckan duschar jag med barnolja då den återfuktar bra och jag dricker mycket vatten.

Svara
Ana 7 december, 2020 - 20:09

Älskar hudvård, blir så torr på vintern i hyn så skulle gärna vilja ha dessa 🙂

Svara
Pierre S 7 december, 2020 - 20:21

Jag har precis börjat med hudvård för att köra en rutin tillsamman med sonen som börjar närma sig tonåren så huden har förändrats.

Vet att mamman i familjen suktar efter hudvård. Men inte tagit sig råd och petar i gamla småprover. Kunde ju bli en fin överraskning.

Svara
Gunilla 7 december, 2020 - 20:21

Jag tvättar mig med ekologisk tvål. Om jag mot förmodan någon gång är torr, t ex armbågarna brukar jag ta lite kokosolja och smörja med.

Svara
Linnea H 7 december, 2020 - 20:31

Dricker mycket vatten och ser till att återfukta huden varje morgon och kväll. Sen 1 gång i veckan kör jag en djuprengörande peeling följt av en återfuktande ansiktsmask som ser till att återfukta på djupet.

Svara
Charlotta 7 december, 2020 - 20:37

Någon ansiktsmask då och då men inser att när man börjar närma sig 40 är det nog lite mer kärlek än så som huden behöver .
Hade varit underbart att starta 2021 med nytt Glow

Svara
Susanne Nordgren 7 december, 2020 - 20:44

Försöker vintertid min hud fukta och gärna med något som gott luktar.
Tänk att få vinna detta set. På min hy så kommer det till sin rätt. Då vintern är lite ”slow” önskar jag mig något som ger mig glow!

Svara
Angela 7 december, 2020 - 20:58

Ja, vad gör jag för att ta hand om min hud? Just nu; inte så mycket! Är superkänslig och torr, men prioriterar kanske inte mig själv i alla lägen. Nu har det liksom inte blivit av att jag har beställt en ny hudkräm sedan den förra tog slut, utan tar någon lotion som står nära till hands… har precis tillbringat två veckor i familjekarantän också, så det yttre har sett sina bättre dagar än just nu ;).

Svara
Martina Hilar 7 december, 2020 - 21:20

Jag tar hand om min hy genom att varje dag dricka sellerijuice och citronvatten.

Svara
Petra 7 december, 2020 - 21:31

Jag tar hand om min hud under vintern genom att överösa den med fukt, i ansiktet använder jag en skön ansiktsolja och undviker att tvätta ansiktet morgonen, utan rengör ansiktet ordentligt på kvällen istället. På kroppen använder jag också en skön och återfuktande olja som går in i huden efter duschen när huden fortfarande är “fuktig”.

Svara
Andrea 7 december, 2020 - 21:32

Använder produkter från Esse! Min hud har aldrig mått bättre.

Svara
Kristina Ström 7 december, 2020 - 21:41

Jag har länge haft problem med min hud med både finnar och pormaskar. Ibland är huden bättre och ibland sämre, speciellt vid min mens. Så jag har nog det som kallas för hormonell acne. för det kommer alltid kring käklinjen. Jag har inte riktigt hittat några produkter som jag har fastnat för. Dessutom älskar jag hudvård och älskar jag testa nya hudvårdsprodukter. Min dröm är faktiskt att jobba på en nätbutik som säljer hudvårdsprodukter.

Jag har även en yttorr hud som är känslig eftersom jag har lätt att få allergier. Därför tror jag att dessa produkter kan passa mig bra eftersom de ger fukt och de passar känslig hud.

Svara
Sandra 7 december, 2020 - 22:50

Fukt, fukt, fukt och lite mer fukt!
Min hud blir så extremt torr under vinter, så ett bra serum, ansiktskräm och fuktspray är mina räddare i nöden

Svara
Eva Albin 7 december, 2020 - 21:51

Äter D- vitamin. Minskar min värk och klåda på huden. Hade lyckan att få träffa en hudspecialist. Hade själv inte en aning, bara irriterad hud.

Svara
Hedvig 7 december, 2020 - 21:53

Jag börjar inifrån med att boosta med bra mat och kosttillskott. Men även tillförs mycket fukt från serum, kräm och fuktmask. Ett hudvårdskit från Esse hade gjort pricken över i:et för min annars vintertorra hy

Svara
Charlotte 7 december, 2020 - 21:53

Ingenting tycks hjälpa denna vinter, huden tål inget som jag brukar rengöra den med, inte ens den mildaste olivoljetvål. Detta set skulle kanske kunna hjälpa?

Svara
Helena Brynte 7 december, 2020 - 21:56

Börjar inifrån med att jag ser till att skratta mycket för att underhålla skrattrynkorna.
Är nog lite sämre på att ta hand om insidan – men med ett kit från Esse, så kan jag ju få en spark i baken 🙂

Svara
Jeanette 7 december, 2020 - 21:56

För 3 år sedan ändrade jag familjens kost. Jag och min son har ätit oss friska från våra autoimmuna sjukdomar och som bonus på det så har även min hud blivit tipp topp. Så det jag gör är helt enkelt att fortsätta laga dina goda och antiinflammatoriska recept!

Svara
Hanna 7 december, 2020 - 21:58

Den här hösten och vintern har jag i princip låtit bli att sminka mig över huvud taget. Även om det finns smink som ska vara bra för huden så är långt ifrån alla produkter det och jag tycker att min hy känns väldigt ”till freds” med att bara smörjas in med en återfuktande dagkräm. Jag har också märkt att hyn speglar hur jag mår, så jag har verkligen försökt att stressa ner en aning och få lite mer sömn, och jag tror minsann att det gjort sitt för min hy är betydligt finare den här vintern än många föregående. Sen dricka mycket vatten, eller nu på vintern blir det mest i form av te. Men stora mängder vätska i alla fall!

Svara
Jenny 7 december, 2020 - 22:06

Försöker äta bra mat och dricka mkt vatten, men när livet kommer emellan försöker jag hjälpa huden med framförallt oljor, just nu jojoba och nyponfrö. Tycker det är svårt att veta vad hudvård innehåller, vill inte använda sånt som är skadligt för oss eller miljön. Därför känns Esse bra och pålitligt, skulle kännas lyxigt att vinna ngt från dem!

Svara
Caroline Eliasson 7 december, 2020 - 22:19

Minsta möjliga och därför skulle ju så fina produkter vara klockrent!

Svara
Caroline Eliasson 7 december, 2020 - 22:20

Minsta möjliga tyvärr och därför skulle ju så fina produkter vara klockrent!

Svara
Pia 7 december, 2020 - 22:24

Smörjer ofta, ser till att torka händerna ordentligt när jag tvättat dem och att ha handskar också för minutlånga vistelser utomhus direkt det är några plusgrader eller mindre.

Svara
Isabelle Hallquist 7 december, 2020 - 22:27

Jag tar rätt bra hand om min hud och försöker få min mormor att göra samma. Hon behöver lyxa till det lite mellan allt hon gör för morfar. Att få vinna det här & ge till mormor i julklapp vore den finaste julklappen ❤️

Svara
Maja Regefalk 7 december, 2020 - 22:32

Vintertid är jag lite extra noga med fukt för huden.
Tvättar av ansiktet, (ej ögon ☝) med en växtbaserad olja ett par ggr i veckan.
O har gärna en duscholja i duschen!

Svara
Amanda 7 december, 2020 - 22:32

Återfukta, återfukta, återfukta!

Svara
Anna Larsson 7 december, 2020 - 22:33

Försöker att fylla på med vätska och få frisk luft.

Svara
Marianne A 7 december, 2020 - 22:38

Dricker mycket.

Svara
Malin 7 december, 2020 - 22:38

Försöker påverka huden inifrån med så ren mat som möjligt, hälsosamma fetter och probiotika. Men för trött vinterhud vore ju detta kit rena drömmen att få testa!

Svara
Elin S 7 december, 2020 - 22:59

Jag tänker holistiskt – inifrån och ut. Utifrån och in. Naturliga och bra produkter till hyn, ala “Cecilia Folkesson-kost” samt natur och aktiviteter som stressar ner systemet.

Svara
Anna 7 december, 2020 - 23:01

Tar hand om den både inifrån och utifrån. Dricka mycket vatten, försöker tänka aktivt på att röra mig men också använda bra och ekologiska produkter. Använder redan Esses repair oil och älskar den!! Inte introducerat serum till min hudvårdsrutin än, tror att det kommer att göra under för huden tillsammans med den snälla rengöringen och sedan hudkrämen som låser in serumet

Svara
Sandra Pettersson 7 december, 2020 - 23:43

Jag smäller av vilken vinst!! ÄLSKAR Esses produkter! Probiotika gör underverk! I vinter ser jag till att inte slarva med avsminkning och rengöring o återfuktning (vilket lätt händer när i dessa småbarnsår) Gör denna procedur innan läggning av barnen så är det klart sen! Boostar då och då med Jojobaolja och hemmagjord ansiktsmask gjord av rooibos te.

Svara
Rebecka 7 december, 2020 - 23:17

Jag sminkar mig i princip aldrig just nu och låter ansiktet vara fritt från tvättar vissa dagar också för att inte bli uttorkad. Sen när jag väl tvättar använder jag en tvättolja istället för löddrande tvål och ekologisk återfuktande ansiktskräm.

Viktigast av allt! Försöker att inte pilla så mycket på eventuella finnar som poppar upp. Ska även börja testa kollagen.

Svara
Ronja 7 december, 2020 - 23:47

tvättar bort sminket med oljerengöring och ser till att ha serum essence och hudkräm morgon och kväll. Försöker även dricka ordentligt med vatten. 🙂

Svara
Ana 8 december, 2020 - 00:04

Jag tvättar ansiktet, exfolierar med och återfuktar regelbundet.
Dessa produkter har den kombinationen med smidiga förpackningar.
Kosten är även A och O.
Ser till att äta hälsosam mat och vegetariska alternativ.
Ofta ser man samband med stress och att de påverkar binjurar och hyn.
Försöker äta kost som gör gott för binjurarna.
Ser även till att dricka ordentligt med vatten för förebygga torr hy.

Svara
Isa 8 december, 2020 - 05:33

Fattas hudvård! Och har inte möjlighet att fixa det pga hemska omständigheter! Esse är mitt dröm märke! Varit sedan det kom ut! Aldrig så mycket som testat det!

Svara
Isa 8 december, 2020 - 05:35

Försöker ta hand om den så bra jag kan men mycket svårt med de omständigheter jag befinner mig i just nu!

Svara
Agneta Göransson 8 december, 2020 - 06:22

Mycket fukt. Dricka mycket vatten sova ordentligt. Dra ner på stress o energi tjuvar!

Svara
Josefin 8 december, 2020 - 16:30

På vintern så vill inte min hy samarbeta alls! Får ganska extrem akne och inga produkter jag har använt hjälper…. Jag försöker återfukta så mycket som möjligt både utifrån och inifrån…. Men den vill inte samarbeta. Därför tror jag att dessa produkter från Esse, serien hydro, kommer hjälpa massor, då det är probiotika och återfuktar!! Vill verkligen bli av med aknen :/

Svara
Klara 8 december, 2020 - 19:16

Jag försöker göra så lite som möjligt med vinterhuden. Tvättar den därmed inte på morgonen utan smörjer in med Esse sensitive protect oil. Blir lätt röd om kinderna på vinterhalvåret men nu försöker jag rocka mina rosiga kinder istället för att må dåligt för det. Huden är bara lagret för den du är. Men visst underlättar det att rocka Esse 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More