julkalendern ceciliafolkesson yasuragi

Lucka 4 – Lyxigt övernattningspaket från Yasuragi

av Cecilia Folkesson

– Presenteras i samarbete med Yasuragi –

 


Tävlingen är avslutad och dagen vinnare blev Ida H! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka hittar du ett lyxigt övernattningspaket från det japanska badhotellet Yasuragi. Njut av ett övernattningspaket med a la carte middag inspirerad av de japanska köken och koppla av i det nya japanska badet med varma källor, bergrumsbad, ångsaltbastu och sovbastu. Du har även möjlighet att ta del av stärkande aktiviteter som Zenmeditation, Do In och Qi Gong.

Och missa inte den nya veganska restaurangen Saishoku, där det även kommer serveras rawfood. Den perfekta julklappen till dig som gillar hälsa och välbefinnande!

 

Detta ingår i vinsten från Yasuragi:

Övernattningspaket för 2 personer inkl:
– Frukostbuffé
– 3-rätters middag i Yasuragis a la carte restaurang
– Entré till japanska badet samt te och frukt
– Aktiviteter enligt dagsprogram
– En yukata (japansk bomullsrock) och badkläder
(Åldersgräns 16 år)

Läs mer mer om övernattningspaketet från Yasuragi här

 

Såhär är du med och tävlar:

Med vem vill du besöka Yasuragi och varför? Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar.
Tävlingen avslutas ikväll (4:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg.

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 


Vinstvärde: 5 000:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

Du kanske även gillar detta

379 kommentarer

Sofia 4 december, 2017 - 06:23

Jag vill ta med min sambo till Yasuragi för att fira hans 30-årsdag! Min sambo fyller år den 1:a januari, samma dag som Yasuragi öppnar på nytt, och det vore det perfekta sättet att starta det nya året tillsammans på. Finns det något bättre sätt att fira in en sådan stor milstolpe i livet än med lite lyx och avkoppling?! 🙂 <3

Svara
Mia 4 december, 2017 - 07:30

Jag skulle vilja överraska min man på vår 20-åriga bröllopsdag som vi ännu inte fira .
Fullt upp med att vara handbollsföräldrar/ tränare till två döttrar.

Svara
Lisbeth Widefjärd 4 december, 2017 - 07:44

Jag tar med min syster. Hon har funnits där för mig när jag var som sjukast. Stöttat och uppmuntrat mig när allt varit tungt. Nu har hon det lite tufft så då skulle hon verkligen behöva komma bort en natt och bara njuta av lugnet .

Svara
Anna 4 december, 2017 - 08:05

En Yasuragihelg med min man ….detta har jag drömt om sååå länge!
Vi behöver massor av japansk lyx, få koppla av, njuta av lugnet och äta god mat.
Det har varit lite för mycket av motsatsen ett bra tag.
Kanske, kanske är det VÅR tur…

Svara
Cleo Norman 4 december, 2017 - 09:01

Jag skulle vilja vinna en vistelse på Yasuragi och det är egentligen bara av en anledning, jag tar mig aldrig tid att stanna upp, jag jobbar hårt, tränar, har 3 småttingar och försöker mitt i den smeten laga nyttig mat och helst Paleo.. Allt det där gör ju att jag är igång nästan dygnets alla timmar. En pusta ut tid vore magiskt

Svara
Linnéa 4 december, 2017 - 09:28

Godmorgon fina Cecilia.
Jag skulle vilja ta med min sambo på detta spa och övernattning då vi har gått igenom så himla mycket på ett 1år sen vi blev tillsammans.
Både ekonomiskt för båda 2 då jag vart hotad av mitt ex innan jag träffa denna underbara kille, lika med att vi ej kan göra något förutom sova,äta och jobba i princip. Sedan har vi vart med om 4 dödsfall, 4 begravningar. både min och min sambos mormor dog i år. ett dop som var så fint. ibland känner jag att detta är inte verkligt och de låter som vi pratar bullshit men jag skulle önska det var så. Så vi skulle verkligen behöva unna oss något roligt då det vart ett jobbigt år för oss. Hoppas du får en trevlig och underbar dag. kram Linnéa

Svara
Ann-Christin Hansson 4 december, 2017 - 10:21

Det här skulle jag verkligen vilja vinna! Inte för egen del utan för min dotter och svärson. De har haft några mycket svåra år med förlust av familjemedlem och yrkesmässiga svårigheter. Trots detta har de kraft att ställa upp för oss andra som mår dåligt och sprider glädje och ljus i vårt liv.
Det skulle vara helt fantastiskt att få ge dem denna upplevelse och avkoppling!

Svara
Pat 4 december, 2017 - 10:39

Jag vill ta med min son som är så snäll till alla båda anställda och familjen, främmande och vanner. Ställer alltid upp, ger alla en chans till arbete oavsett bakgrunden. Jag vill att han ska vila upp sig och ta tid att bara vara på det fina Yasuragi.

Svara
Linda Eliesersson 4 december, 2017 - 11:31

Jag vill ta med min mamma på en riktig lyxwekend. Då hon fått reda på en sjukdom som påverkar henne muskulärt….parkinson. hon är kärleksfulla empatiska snällaste människa än nån annan och behöver få om bara sig själv nu

Svara
Arina 4 december, 2017 - 12:57

Jag skulle ha tagit med min pappa! Han fyllde nyligen 50 år och egentligen vill jag ge honom hela världen för att han verkligen är den snällaste människan som finns.

Han får mig att tro på mig själv och att sträva efter att bli mitt bästa jag,
Med bara några ord och en kram lyckas han lyfta upp mig när jag känner mig liten och svag.
Han tröttnar inte på allt tjat om plugget, pojkar och en massa onödigheter,
Jag litar på honom till fullo och vet att han alltid håller mina hemligheter.
Han är min förebild och min allra bästa vän,
Världen skulle vara en bättre plats om han skulle vara ideal för alla män.

Så han förtjänar att bli lite bortskämd! ❤️

Svara
Em 4 december, 2017 - 13:05

Jag vill gärna belöna min sambo med ett härligt spabesök. Vi har trängt ihop oss i en liten halvtrång lägenhet med stort renoveringsbehov och supersunkigt badrum som invaderats av mögel. Trots en stressig vardag med mycket jobb o sunkig lägenhet lyckas han förgylla mina dagar med mysiga stunder och med mycket kärlek.

Svara
Johanna Aulin 4 december, 2017 - 14:50

Ååååå….Yasuragi är mitt lugn i vardagen ❤️
Jag skulle vilja njuta tillsammans med min man då vi är mitt upp i livet med två härliga barn och mycket jobb…tiden räcker inte riktigt till med egentid❤️

Svara
Kirsi Örnell 4 december, 2017 - 16:30

Åhh…så underbart skönt det låterJag tar med min man och vill fira våra 30 år tillsammans❤️

Svara
Kirsi Örnell 4 december, 2017 - 16:36

Åhhh….det låter helt underbartJag tar med min man och vill fira våra 30 år tillsammans

Svara
Ylva 4 december, 2017 - 17:35

Jag tar med min älskade man som jobbar o sliter och kämpar med sömnproblem. Han behöver lugn o ro och en ”omstart”
Är arbetslös sen en tid tillbaka men drömmer om att få åka iväg och både ta hand om min egen slitna, värkande kropp och relationen till min älskade.

Svara
Angelika Liv 4 december, 2017 - 17:54

Jag skulle vilja åka tillsammans med min kära stora syster. För första gången på 34år så kommer vi inte fira jul ihop , hon är den enda släkting jag håller nära. Så roligt att bara få vara vi två , gå på spa , fnittra och berätta historier över en inspirerande veglunch.

Svara
Anna Svensson 4 december, 2017 - 17:56

Om jag vinner så skulle jag ta med mitt ex (pappan till mitt barn) vi har precis separerat och har bestämt oss för att börja dejta igen. Så förhoppningsvis kanske vi kan hitta tillbaka till varandra och fortsätta leva tillsammans som en familj. Det vore så skönt att bara umgås utan vår son och kunna prata ostört och njuta av att spa:a .

Svara
Erika 4 december, 2017 - 19:19

Hej!

Jag är hög gravid med mitt första barn och har aldrig i livet vunnit något, har inte jätte bra berättelse. Jag bara helt enkelt önskar få en avkopplande helg med min man och min stora mage:)

Svara
Ebba 4 december, 2017 - 20:37

Jag vill ta med min bästa vän Erika. Totalt 5 barn kommer ofta emellan våra långa samtal och ohämmade skratt som kom allt som oftast innan småbarns cirkusen var ett faktum. Missförstå inte min kärlek till våra barn det är bara det att jag saknar att bara vara vänner utan att mammorna dyker in stup i kvarten <3

Svara
Cecilia Schalén 4 december, 2017 - 20:46

Tror en helg på Yasuragi är det som krävas för att få mig och min man att tina upp… Vi spenderar all vår lediga tid i ishallar med våra hockeyspelande barn! Fötter och fingrar är blåa, näsan röd och kölden släpper aldrig taget om oss innan det är dags för ett nytt ispass…

Svara
Pia Luokkanen 4 december, 2017 - 21:09

Jag vill vid vinst ta med min fina väninna Tania. Av den enkla anledningen att vi pratat länge om att komma iväg någonstans, men jag har aldrig ekonomin.
Tänk att överraska henne med detta!

Svara
Anna 4 december, 2017 - 21:28

Åh.. dit har jag önskat åka i flera år!!! Jag vill ta med mig min man. Vi skulle behöva en resa på tu man hand. Hoppas, hoppas!!!

Svara
Amanda 4 december, 2017 - 06:24

Jag hade bjudit med min mamma för att hon är allt och om jag skulle ha möjlighet att visa åtminstone en tiondel av den omtanke hon dagligen sprider, så skulle jag vara överlycklig. Självklart går det att göra detta utan materiella ting men hon om någon förtjänar att bli överraskad och bortskämd.

Svara
Frida 4 december, 2017 - 06:33

Jag skulle bjuda min lillasyster som flyttat till en annan stad. Förr sågs vi jämt, nu knappt alls. En storasyster saknar sin lillasyster ❤️

Svara
Amanda 4 december, 2017 - 06:36

Jag hade gärna åkt dit med min man, vi har fullt upp hemma med att bygga ut huset. Det vore roligt och behövligt att göra någonting ihop eftersom vi inte har råd att både bygga hus och åka på spa.

Svara
Rebecka 4 december, 2017 - 06:36

Jag vill ta med min fantastiska mamma. Hon är bagare och har tuffa arbeta nätter och arbetsdagar. Förutom att hon är en otroligt duktig bagare så är hon världens bästa mamma som trots ett tufft jobb alltid ställer upp för mig och mina två systrar. Hon förtjänar verkligen en avkoppling och att få ta hand om sig själv och sin själ.

Svara
Charlott 4 december, 2017 - 06:36

I en stressig vardag skulle jag vilja ta min man bort från tid och rum och få ren och lyxig njutning.

Svara
Marlena 4 december, 2017 - 06:37

Hej Cecilia! Att vinna den här övernattningspaketet hos Yasuragi skulle vara det bästa som kan hända för mig och min sambo just nu! Han har varit lite nere på sistone så jag skulle verkligen vilja överraska min pojkvän med den här fina upplevelsen och bara njuta av massvis med bad och lyx tillsammans bara han och jag! ✨ För det förtjänar han! ⭐️

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 06:38

Jag vill ta med min sambo som alltid ställer upp för mig och våra två döttrar.
Han är positiv och vill vårt bästa. Efter 26 år tillsammans blir jag fortfarande varm i hjärtat av att dela dagarna med honom.
Att få ta med honom på Yasuragi skulle vara fantastiskt. Ett dygn av återhämtning, vila och gemenskap.

Svara
Jennie 4 december, 2017 - 06:40

Jag vill ta med min goa dotter som alltid ställer upp för andraoch är positiv o glad.

Svara
Jessica 4 december, 2017 - 06:46

Hejsan!
Jag skulle ta med min man då vi har haft en väldigt hektisk höst med massor av jobb. Så vi skulle må bra av att stressa av och rå om varandra.

Svara
Madeleine 4 december, 2017 - 06:47

Jag vill besöka Yasuragi med min syster , föratt hon är min bästa vän och vi har det så otroligt roligt ihop , vi kan inte ses ofta nu föratt jag bor I utlandet det mesta.. Ett besök dit hade gjort oss båda gott !:-)

Svara
Anne 4 december, 2017 - 06:47

Jag skulle vilja ta med min sambo Niklas det är precis vad vi skulle behöva då det aldrig bara är vi. Hur kul det än är att vara tillsammans hela familjen när vi hittar på saker så är det nog precis det här vi skulle behöva. Njuta av varandra och lite vuxentid

Svara
Linda 4 december, 2017 - 06:47

Godmorgon! Detta paket blir en del av en julklapp till min bästa vän och vapendragare om jag vinner. Hon sliter med vardagen på ett beundransvärt sätt, är helt själv med två barn men klagar sällan. Hon pluggar till lärare för att hon vill hjälpa andra, hon ställer upp och skjutsar barn till och från fotbollsträningar vars egna föräldrar inte är närvarande. Hon är helt enkelt fantastisk! Jag stannar hemma med barnen och ger henne istället möjligheten till en första natt borta på flera år där hon själv får välja sällskapet att ta med.
Ha det fint!

Svara
Elsie Mann 4 december, 2017 - 06:51

I februari 2018 så ska jag nått ett delmålet i min viktnedgång med ytterligare 10 kg och det skulle passa så bra att fira det med min dotter på Yasuragi.

Svara
Sabina 4 december, 2017 - 06:53

Jag skulle vilja tag med min sambo som förtjänar detta då jag inte gav honom en värdig present när han fyllde trettio i år. Med knaper ekonomi pga bil som vi lagat för 50.000, och ett hus som behöver en rejäl renovering, så skulle det här vara behövligt, då vi i princip aldrig gör något tillsammans pga omotivation. Om jag kunde ge detta till honom i tid till jul och hans 31a födelsedag, så skulle det göra så mycket för oss.

Svara
Victoria 4 december, 2017 - 06:53

Jag vill bjuda med min sambo som jobbar otroligt hårt för att få det gå ihop på sitt jobb. Han ger alltid 100 % av sig själv vilket gör att han glömmer bort sig själv samt så glömmer vi bort oss två tillsammans då all tid går åt till våra älskade barn på 4,5 år och 1,5 år. Nu i slutet av föräldraledigheten hade det varit underbart att få göra något sånt här avkopplande då ekonomin inte riktigt tillåter spabesök för tillfället och innan vardagen drar igång på riktigt.

Svara
Sara 4 december, 2017 - 06:58

Jag skulle ta med min pojkvän och fira vår nyfunna kärlek! Ta vara på pirret och lära känna varann ännu bättre över en helg på spa låter som en toppenidé i mina öron 🙂

Svara
Viktoria 4 december, 2017 - 06:59

Jag skulle ta med min fina sambo. Han finns alltid där för för mig och är min största trygghet i livet. Detta skulle vara så fint att kunna ge honom i julklapp❤️

Svara
Ellinor 4 december, 2017 - 07:02

Åhhh!
Jag är 17 år och skulle vilja ta med min mamma dit, då vi pratat om det i flera år men inte har så mycket pengar. Min mamma gör allt för mig och att ge henne en sådan här julklapp vore helt fantastiskt! Håller alla tummar och tår 🙂

Svara
Ida 4 december, 2017 - 07:02

Jag skulle ta med mig maken för att få lite tid tillsammans. Med två små barn är det full rulle hela dagarna så lite partid på egen hand skulle vara guld värt.

Svara
Jenny 4 december, 2017 - 07:02

Jag skulle vilja bjuda min fina lillasyster Johanna som efter år av studier, arbete och 3 tuffa förlossningar verkligen förtjänar att få tas om hand.

Svara
Emelie Wandel 4 december, 2017 - 07:02

Jag hade tagit med min mor. Hon är min bästa vän och har gjort allt för mig och min bror. Hon förtjänar verkligen att få komma iväg och njuta. Dessutom har jag nyligen fått över henne på vegansidan så att få uppleva den nya restaurangen med henne vore superhärligt 😀

Svara
Martina Sundén 4 december, 2017 - 07:03

Jag skulle ta med mig min man. Längesedan vi gjorde något själva, bara för oss. Stressa av och bara njuta låter helt fantastiskt!

Svara
Åsa 4 december, 2017 - 07:07

Vilken härlig vinst. Avkopppling och få vara i nuet . Det skulle verkligen jag och min sambo behöva just nu. Få tid för varandra, komma bort ett tag och insupa en härlig miljö och få stanna upp i det som är här och nu.

Ser framemot ditt glöggreceot i bloggen. Gillar glögg men vill dra i mig allt detta socker. Har tidigare nystat äpplen och kryddat och värmt musten. Men i år blev det inte ett enda äpple på träden.

Svara
Malin 4 december, 2017 - 07:07

Jag hade tagit med mig Per, min man. Att bara få egentid i juletid är balsam för själen. Spaa, sova och äta gott hade varit bästa klappen för oss. God jul!

Svara
Klara 4 december, 2017 - 07:09

Jag vill åka med min pojkvän. Vi båda pluggar och har sällan tid för varandra. Dessutom är budgeten tight så vi har aldrig råd att hitta på något riktigt speciellt. Det hade varit så fint att ge detta till honom som är världens finaste kille i ur och skur, det är han värd 100%!

Svara
Malin 4 december, 2017 - 07:09

Åh! Jag skulle så gärna åka dit tillsammans med min man ❤ Vi gifte oss aug 2016, det var ett annorlunda bröllop som min syster ordnat utan vår vetskap. En oförglömlig underbar dag som tagen ur sagorna. (Se länk i websida) Vi har 5 barn och jag studerar till sjuksköterska och vi har därmed begränsad ekonomi och har tyvärr inte haft möjlighet att fira bröllopet ensamma bara jag och han. Skulle vara UNDERBART! ❤❤

Svara
Paula mellberg 4 december, 2017 - 07:11

Jag har vid endast ett tillfälle tidigare varit på Ysuragi med min partner och då var jag i vecka 28 med vårt första barn. En helt magisk upplevelse att vara de enda morgonpigga ute i de heta källorna i januari, vi och magen. Alla de förväntningar man kan tänkas ha inför något man inte kan förbereda sig på i kombination med denna magiska omgivning skapade ett lugn för oss att landa. Ett ögonblick där vi kunde landa i bara oss, stunden innan vi skulle bli tre.
Idag väntar vi syskon och är i gravid vecka 33. Även fast vi vet mer om vad som snart kommer att hända så kommer våran tillvaro snart att ändras igen. Vi två har aldrig varit tillräckligt långt borta från hemmet sedan dess, för att bara vi två, och jag kan sakna den magiska kontakten med min partner som när vi väntade barn nummer ett. En kontakt man nog bara kan ha om man ordnat barnvakt och får komma ifrån och framför allt återse ett ställe vi båda två upplevde som magiskt.

Svara
Paula mellberg 4 december, 2017 - 07:12

Jag har vid endast ett tillfälle tidigare varit på Yasuragi med min partner och då var jag i vecka 28 med vårt första barn. En helt magisk upplevelse att vara de enda morgonpigga ute i de heta källorna i januari, vi och magen. Alla de förväntningar man kan tänkas ha inför något man inte kan förbereda sig på i kombination med denna magiska omgivning skapade ett lugn för oss att landa. Ett ögonblick där vi kunde landa i bara oss, stunden innan vi skulle bli tre.
Idag väntar vi syskon och är i gravid vecka 33. Även fast vi vet mer om vad som snart kommer att hända så kommer våran tillvaro snart att ändras igen. Vi två har aldrig varit tillräckligt långt borta från hemmet sedan dess, för att bara vi två, och jag kan sakna den magiska kontakten med min partner som när vi väntade barn nummer ett. En kontakt man nog bara kan ha om man ordnat barnvakt och får komma ifrån och framför allt återse ett ställe vi båda två upplevde som magiskt.

Svara
Anne- Louise 4 december, 2017 - 07:12

En önskan om att ta med en dotter som jag gärna skulle dela en sådan här ljuvlig dag med. Skelle vara gudomligt njutningsfullt. Varmt tack!

Svara
Isabella 4 december, 2017 - 07:18

Jag hade tagit med mig min sambo! Vi är två trötta småbarnsföräldrar som aldrig har tid för varann. Har alltid velat besöka yasuragi och att få börja det nya året med en avslappnings-helg och hälsosam kost hade vi veeeeeeerkligen behövt ..

Svara
Sofia 4 december, 2017 - 07:19

Jag skulle vilja bjuda min fina man som fått rodda familjeliv med två barn medan jag mer eller mindre vilat 30 veckors inte bara njutbar graviditet. Skulle också vilja ge det till mig själv för gott kämpande trots dåligt mående och det vore fantastiskt att få njuta av det här tillsammans innan 3 barns livet drar igång.

Svara
Kajsa 4 december, 2017 - 07:22

Det skulle vara en dröm att få ta med mig min underbara sambo till Yasuragi. Jag har så länge drömt om att kunna ge honom en spaupplevelse men jag har inte kunnat prioritera detta i min budget som student. Vi skulle fira livet och kärleken, rå om varandra och njuta av en välbehövlig avkoppling! Efter två är är vi fortfarande nykära. Han inspirerar mig med sin positivitet och glädje! Det finns ingen som han ❤️

Svara
Lena 4 december, 2017 - 07:24

Jag skulle vilja ta med min man. Vi har varit gifta i ett år och vi har inte haft råd med någon bröllopsresa. Det här skulle va perfekt.

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 07:24

Jag skulle älska om jag fick ta med mig min man till yasuragi. Vi har haft ett tufft år med mycket oro och sjukdom, och som småbarnsföräldrar har vi inte haft så mycket tid för varandra. Men han är min finaste person, den bästa partnern och pappan man kan tänka sig och jag skulle så gärna vilja skämma bort honom med lite lugn och ro och lyx i vardagsstressen <3

Svara
Johanna Bäckström 4 december, 2017 - 07:25

Jag skulle vilja ta med min man som är så snäll och underbar under min graviditet. Efter en barnfödsel skulle detta kännas underbart att få åka på. Längtar efter lyx
❤️

Svara
Åsa 4 december, 2017 - 07:27

Jag vill ta med min mamma om jag vinner. Jag brukar säga att hon är som en Duracell-kanin men att hon nu har dragit ner på takten 81 år gammal.
Hon är min absoluta förebild! Fast hon bytt ut knä och har artros i hela kroppen så är hon positiv och fantastisk mot alla i sin omgivning.

Svara
Emma Holen 4 december, 2017 - 07:31

Wow vilken lucka!!
Dit har jag velat åka så himla länge.
Mest av allt hade jag velat åka dit med min sambo och bra njuta. I höstas började jag plugga och har fortsatt jobba vid sidan vilket har lett till en väldigt stressig period, så detta hade varit ett helt perfekt sätt att inleda det nya året med tillsammans med honom, bara mysa och njuta.

Svara
Liv 4 december, 2017 - 07:33

Jag vill skicka iväg min mamma och låta henne ta m valfri vän. Hon behöver egen tid för att vara anhörigvårdare är nig ett av tyngsta jobb som finns.

Svara
Karin Swärd 4 december, 2017 - 07:33

Min man Johan och jag behöver åka till yasuragi för att samla energi och få tid för varandra. Relationen hamnar i absolut sista hand som förälder till 3 små barn, och särskilt som vår äldsta son Sixten 7 år har en cp-skada, autism och utvecklingsstörning mm. Vintrarna är tuffa för sixten eftersom han ofta går lunginflammationer. Det vore härligt för oss att ha någonting se fram emot.

Svara
Rina 4 december, 2017 - 07:33

Min man är egen företagare, alltså så jobbar han nästan jämt. Han är otrolig, men han är stressad och det märks. Vi skulle behöva denna avkoppling mer än någonsin. Har hört att det är underbart där och att man lämnar allt som har med jobb och en stressig vardag att göra.
Ett dygn bara vi två, skulle få kärleken att blossa upp lite xtra.

Svara
Gabriella 4 december, 2017 - 07:40

Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen och få ta med min man på yasuragi.
Han var med om en olycka i september då han föll ca 10 meter ner från ett berg när han var ute och fotograferade och bröt ryggen,foten och bröstkorgen. Vi hade tur att han klarade sig så bra som han gjorde och tack vare hans envishet och beslutsamhet att bli bättre går han idag utan kryckor,försöker gå till gymmet flera dagar i veckan,allt för att komma tillbaka starkare från det här. Jag tycker han är GRYM! Så självklart skulle jag vilja unna honom med ett härligt spa paket!

Svara
Helena 4 december, 2017 - 07:40

Jag har försummat mina vänner och är egentligen inte alls värd att vinna. Men jag saknar dem så mycket och skulle vilja bjuda med dem allihop och försöka bygga upp vänskapen på nytt. Nyligen sprang jag, på ett oväntat ställe, på en ”gammal” vännina som jag inte träffat på flera år. Kanske var det meningen? Jag kände i hela min kropp hur mycket jag ville vrida tillbaka klockan till tiden då vi gled isär för att ”göra om och göra rätt”. Kanske en helg på Yasuragi kunde bli en nystart?

Svara
Lisa 4 december, 2017 - 07:41

Hej!
Jag skulle ta med min väninna som just nu väntar på en oviss operation vill att hon ska komma bort ifrån vardagen och inhämta positiv energi.

Svara
Anna Kvarnström 4 december, 2017 - 07:43

Jag skulle vilja ta med mig min mamma som har reumatism. Hur jobbigt hon än har är hon alltid glad och kommer och hjälper mig som är ensamståenade när jag behöver henne. Hon skulle må gott av varma badet och sen ääääälskar hon sushi också. 🙂
Mvh Anna Kvarnström

Svara
Evelina agedalen 4 december, 2017 - 07:43

Jag skulle vilja åka med min fina man. Vi jobbar heltid båda två och roddar med fyra barn på heltid. Mannen ska opereras i axeln nu i december så jag kommer få ta ännu mer ansvar då han inte kommer kunna hjälpa till lika mycket med hemmet. En resa tillsammans för att kunna andas ut och njuta av varandra vore underbart komma tillbaka som ännu bättre föräldrar till våra fina barn❤️

Svara
Carina 4 december, 2017 - 07:44

Åååh! Jag skulle så gärna vilja vinna. Jag har länge velat gå på spa, men aldrig ansett mig ha råd till denna extra lyx till mig själv. Det är alltid något annat som är viktigare att lägga pengarna på, barnen, vetrinären, huset, trasig bil osv. Jag skulle verkligen njuta av en stunds avkoppling i vardagen Carina

Svara
Martin J 4 december, 2017 - 07:46

Hej Cecilia!
Jag skulle vilja överraska min sambo med detta av så många anledningar:
Förutom att hon är helt awesome att leva med är hon fantastisk med sina och mina barn och ställer upp oavsett vad det gäller. Hon är generös mot alla och därför skulle jag vilja överraska henne med en vistelse på Yasuragi!
Grym kalender BTW:-)

Svara
Frida 4 december, 2017 - 07:48

Jag vill besöka Yasuragi med min mamma för att hon verkligen förtjänar det. Min mamma jobbar, stressar och sliter varje dag på sitt jobb. Jag vet att hon skulle behöva ett avbrott för att slappna av och komma bort från vardagens stress. Jag tror en övernattning på Yasuragi vore ett perfekt sätt att göra det på. Hon har dessutom pratat om att åka till Yasuragi rätt länge, men har aldrig kommit till skott. Vi bor nära 60 mil från varandra varav vi inte träffas så ofta. Med detta i åtanke vore det ännu mer underbart att kunna överraska mamma med en vistelse på just Yasuragi för lite kvalitetstid och avslappning.

Svara
Sofia 4 december, 2017 - 07:49

Jag skulle ta med mig min man! Han fyller 30 år i februari men det skulle även vara en bröllopsresa för oss. Gifte oss för två år sedan men har fortfarande inte kommit iväg då småbarnslivet kommer emellan. Pratat om en helg på spa länge men det blir aldrig nånting.

Svara
Jessica olausson 4 december, 2017 - 07:50

Min sambo. Han är en obotlig romantiker och överraskar mig alltid med de mest otippade saker medan jag alltid ligger efter och känner mig som världens tråkigaste i jämförelse. Skulle jag vinna detta paket så skulle jag förhoppningsvis hamna lite högre upp på romantik-skalan:)

Svara
Ia Svärd 4 december, 2017 - 07:52

Jag vill ta med min sambo Rob.
I somras blev vår resa till Skottland inställd då våra resepengar gick till en saftig veterinärräkning pga hundtrubbel. Detta vore lite plåster på såren

Svara
Therese 4 december, 2017 - 07:56

Jag hade tagit med min fina barndomsvän C ♥️ Hon är en sådan stark människa som varit med om mycket i livet. Nu har hon dessutom varit mamma i ungefär ett år och kämpar med sömnbrist i vardagspusslet. Det hade varit en ära att få ta med henne på spa och visa min uppskattning ♥️

Svara
Åsa M 4 december, 2017 - 07:58

Jag skulle så innerligt gärna ta med mig alla mina nära men i första hand min man som är min bästa vän och finns där ..alltid… trots stress bitterhet ilska och stöttar tröstar och lugnar… Att få ge honom det lugnet och den stillhet som bara Yasuragi kan ge är den ultimata kärleksgåva

Svara
erica nilsson 4 december, 2017 - 08:01

Jag hade så gärna velat vinna och ta med min underbara sambo! Vi har en 8 månaders bebis och har inte fått sova en hel natt sen hon kom. Bättre än vår bebis finns inte! Men det hade varit så skönt att få unna sig en natt på spa, med ostörd sömn och bara få vara ensamma tillsammans 🙂

Svara
Britta 4 december, 2017 - 08:01

Jag vill bjuda min man på detta eftersom han låter mig få jobba med det som jag vill och mår bra av även om det gör att vi inte träffas under långa perioder och att han får ta ett större ansvar hemma emellanåt. Så en helg tillsammans för att visa min tacksamhet vore underbart.

Svara
Jannice 4 december, 2017 - 08:01

Min älskade 13-åriga dotter vars liv varit kantat av utmaningar. Utmaningar som hon klarat galant med huvudet högt- fram till nu. Med ett yngre syskon med NPF, en än yngre bror, en mamma(jag) som råkat ut för en allvarlig olycka, så finns det inte mycket plats för återhämtning hemma. Och jag skulle vilka ge henne det. Ett dygn att prata ostört, i en lugn miljö som dels min kropp efter olyckan klarar av- men även en plats där hon bjuds in till vila och lugn. Nu håller jag tummarna att vi får en plats och tid för bara oss att läka tillsammans

Svara
Emma 4 december, 2017 - 08:02

Jag skulle vilja ta med min fina man! Vi har varit ett par i 7 år den 6 februari och varit gifta i 4 år nästa år. Vi gifte oss unga (21 och 23 år) och han friade till mig trots att jag då ganska nyligen blivit sjuk i en kronisk sjukdom som är väldigt begränsande. Han hade kunnat tänka att han ville “ha ut mer av livet” så ung, men stannade och är en helt fantastisk make och har ett så stort hjärta. Jag är sjukskriven och pengarna räcker aldrig till för att göra något tillsammans och ha kvalitetstid utanför hemmet. Det skulle vara helt fantastiskt att få komma bort en natt och bara fokusera på varandra och koppla bort allt annat! ❤️

Svara
Evelina 4 december, 2017 - 08:08

Vilken härlig och lyxig lucka! Jag skulle jätte gärna dela en natt på Yasuragi tillsammans med min sambo. Han är världens bästa och finns alltid där för mig oavsett vad. Vi har pratat länge om att vi ska åka till Yasuragi men det har inte blivit av.
Skulle vara så kul att få vinna!

Svara
Tina 4 december, 2017 - 08:10

Ett år sedan luciadagen då jag fick beskedet som ändrade allt- bröstcancer . Operation, cytostatika och strålning. Många känslor, ödmjukhet inför livet och insiker om att min livsstil kan påverka framtiden. Har påbörjat min resa mot en hälsosammare livstil med träning , avslappning och vegansk kost. Dock är det svårt att få in vanan i ett stressat livspussel. Skulle önska mig själv en helg för återhämtning och ny inspiration att fortsätta på vägen mot att ge min kropp vad den behöver för att aldrig mer behöva göra denna resa.
Den jag vill ta med mig är den som hela tiden funnits vid min sida och som fått mig att kämpa och trots operation och håravfall känna mig vacker-min man.

Svara
Susanne 4 december, 2017 - 08:11

Jag skulle SÅ vilja ta med min älskade syster! Hon bor i Dalarna, jag bor i Småland. Det är alldeles för långt emellan!
Både hon och jag värnar om god o nyytig mat som kroppen mår bra av att äta. Mat som kroppen samlar energi av.
Att sedan få njuta och koppla av tillsammans i ett spa vore kronan på verket!

Svara
Caroline 4 december, 2017 - 08:12

Jag skulle vilja vinna den åt min mamma och storasyster. De bor i storstan och det är i dagsläget oklart om vi kommer att kunna vara tillsammans i jul. Jag skulle mer än gärna vilja ge detta till dem för att visa dem omtanke och lite extra kärlek! ❤️

Svara
Jessica 4 december, 2017 - 08:12

I år har vi valt att dra ner på julklappar, för att ta bort fokus från materiella saker och istället fokusera på att umgås med varandra. Då vi är nyblivna föräldrar har jag och maken inte kunnat ge varandra den tid som behövs de senaste månaderna, detta vore ett ypperligt tillfälle att få vila , njuta och känna oss lite bortskämda. Vi båda förtjänar det, men speciellt han
som visat sig vara den finaste pappan till vår dotter ❤️

Svara
Veronica 4 december, 2017 - 08:13

Skulle vilja överraska min fina mamma med detta. Hon har tidigare aldrig varit på SPA och frågar mig varje dag om hon och jag kan åka på en mor och dotter resa. Hon hade verkligen blivit så glad och jag behöver tid med min mamma.

Svara
Frida 4 december, 2017 - 08:14

Å vad härligt! Jag skulle ta med min bästa kompis Linda som tagit hand om vårt hus när vi varit på långresa. Superhärligt att ha en sådan bra kompis och jag skulle vilja tacka henne ordentligt.

Svara
Erik Winell 4 december, 2017 - 08:14

Jag skulle vilja ta med mig min hjälte och stora förebild…min mor. Hon har alltid ställt upp & nu när vi bor på två olika sidor av Sverige skulle det vara så gott ifall vi fick dela denna lyxiga upplevelse, helt enkelt må bra & koppla bort allt en stund för att koppla in energipåfyllningsläget. Att få skämma bort min mor med detta vore verkligen en guldkant mitt i en hektisk vardag och vara något hon verkligen är värd.

Svara
Sofie 4 december, 2017 - 08:16

Åh… Jag skulle vilja ta med min man. Eftersom att allt är så kaos just nu. Jobbiga känslor överallt, osäkerhet på oss och allt. Ständigt sjuka barn, ständigt sjuk man. Blir smått tokig. Ett avbrott från detta vore varmt välkommet!

Svara
Mikaela 4 december, 2017 - 08:17

Jag skulle vilja få överraska och bjuda med min mamma. Hon jobbar hårt och jag har inte alls hunnit träffa henne denna hösten då våra scheman har gjort att vi båda varit ute i flängt. Min mamma är stark men behöver också få bara vara ibland och skulle må bra av att skämmas bort. Så jag skulle så väldigt gärna få ta med min mamma.

Svara
Anna 4 december, 2017 - 08:20

Med all rätt tycker nog de flesta att deras mamma är allra bäst, och alla mammor förtjänar minst sagt en dag på spa.
Såklart hade jag tagit med min egna lilla Mamma. För allting hon har gjort som kvinna och för mig och min bror. Hon kan konsten att njuta till fullo! Jag önskar min mamma vinna en riktigt härlig spa-dag.

Svara
Julia 4 december, 2017 - 08:21

Jag skulle vilja ta med min fantastiska mamma! Hon har 5 barn, varav den yngsta ännu inte flyttat hemifrån (31 år med barn hemma), ett stressigt heltidsjobb och väldigt liten slant över i månaden för att unna sig själv någonting. Då jag själv är deltidssjukskriven skulle detta vara en dröm att kunna unna henne och mig själv <3

Svara
Mikaela Ankarvall 4 december, 2017 - 08:23

Jag skulle vilja ta med mig min man på lite lyx för att han förtjänar det så hårt! Jag själv är gravid med andra barnet och som med förra graviditeten får jag inte behålla speciellt mycket i magen, legat inne med dropp och är mest sängliggandes. Då träder min superhjälte in och sköter hemmet, lagar mat, kör sonen fram och tillbaka till förskolan, åker och handlar det jag behöver osv osv osv. Utan honom hade jag inte fixat en till graviditet. Heja fina män! (Dessutom fyller han 35 år på nyårsafton)

Svara
Maria 4 december, 2017 - 08:26

Linnea min dotter på 16 år vill jag ta med mig. Hon älskar hemma-spa, härliga krämer och ashtanga yoga. Kanske kan vi hitta ny inspiration och en nytändning på 2018. Detta året 2017 har varit väldigt tufft och nu behöver vi titta framåt. Hoppas på vår tur till en underbar upplevelse tillsammans!

Svara
Sophie 4 december, 2017 - 08:28

Jag skulle vilja ta med min pojkvän. Vi har varit tillsammans snart ett år utan att hitta på något på tumanhand då jag har varannan-vecka-barn, och den andra veckan arbetar jag jämt mycket mer för att veckan därpå få mer ledig tid med barnen. Vilket gör att vårt förhållande kommer i lite kläm. Vore fantastiskt att få åka iväg med bara honom❣️

Svara
Anna 4 december, 2017 - 08:30

Min allra käraste syster! Med 50 mil oss emellan vore det rena drömmen att få uppleva ett lyxigt spa dygn tillsammans och få prata om allt mellan himmel o jord.

Svara
Jeanette 4 december, 2017 - 08:32

Åhh, vill så det värker!! Vinna & försvinna från vardagsverkligheten för en stund.
Bjuder självklart med mig min ogifta make för ett dygn av oegoistisk vuxen så välbehövlig tillsammanstid.

Svara
Annika 4 december, 2017 - 08:32

Vilken julkalender du har!
Jag vill ta med min fina och goa vän M, som efter 2 tuffa graviditeter, och ett tufft jobb, blivit sjukskriven för utmattning. Hon behöver verkligen komma iväg och njuta lite 🙂

Svara
Emelie 4 december, 2017 - 08:37

Hej!

Jag skulle vilja ta med min sambo i så fall. Vi är nyblivna föräldrar och har inte haft tid allene på ett bra tag. Sen verkar det vara ett ypperligt tillfälle för att låta min man få upp ögonen för sånt jag gillar! Som till exempel rawfood och meditation 🙂

Svara
Frida Eriksson 4 december, 2017 - 08:37

Jag varför just jag? Vill inte alla bara få komma bort en stund från vardagen och ladda batterierna. Fylla på med ny energi för att orka vara mamma,sambo,vän,arbetskamrat och allt som hör därtill?

Om vinsten kommer till mig ska jag bjuda med min kärlek, min bästaste vän min inspiration och stöttepelare å sambo.

Nu är det bara att hålla tummarna.

Svara
Ioana 4 december, 2017 - 08:39

Jag skulle vilja ta med mig min man. Vi har tre småbarn och hinner därför inte men så mycket bara vi två. Det här skulle vara en fantastisk överraskning!!

Svara
Therese 4 december, 2017 - 08:41

Jag skulle vilja ta med min man. Jag har varit sjuk sedan 2015 och genomgått många behandlingar och varit på otaliga läkarbesök. Han har varit min trygga, starka och förstående stöttepelare. Men det tar även på honom. Vad avkopplande det skulle vara att tillsammans njuta av detta.

Svara
Ida Erström 4 december, 2017 - 08:42

Jag önskar att jag kunde vinna detta för att överraska min sambo. Han och jag hinner sällan umgås tillsammans själva då jag jobbar skift och jobbar varannan helg. Sen har vi vår underbara son på snart två år som vi prioriterar i första hand. Så vårat umgänge har inte legat på prio på länge. Det skulle vara underbart att kunna få dela en lugn helg på Yasuragi och fylla på energidepåerna ❤️

Svara
Anna-Karin 4 december, 2017 - 08:45

Jag vill ta med min lillasyster. Vi hade en så fin vistelse där för många många år sedan, med vår då friska fina mamma. Vore fint att återuppleva, minnas och lite hedra mamma som sedan många år är långt borta från oss och vår värld i svår Alzheimers❤️

Svara
Jessica 4 december, 2017 - 08:45

Åh jag skulle ta med mig min fantastiska syster tillika bästa vän. Vi båda har haft ett riktigt skitår bakom oss med många tuffa besked så skulle vara härligt med en nystart!

Svara
Linn 4 december, 2017 - 08:45

Åh, då hade jag tagit med min mamma. Min mamma är en stjärna i allt hon gör men har märkt på henne att vardagen med jobb och allt vad det innebär har gått i ett den senaste tiden. En spavistelse med chans att bara få vara, koppla av och försvinna från alla måsten hade jag önskat min lilla mor!

Svara
Anna Vellet 4 december, 2017 - 08:47

Jag vill gärna ta med min man! Sedan jag insjuknade för fyra år sedan har han fått sköta allt praktiskt med ekonomi, hem och familj. Ett dygn tillsammans på Yasuragi vore en dröm!

Svara
Annika 4 december, 2017 - 08:48

Hej Cecilia!
Jag skulle ta med mig min bästa vän Sofia. Hon är den ständige “uppstyraren” både på jobbet och privat. Styr upp fjällresor, kaffetermos till svampplockning och andra äventyr, färdiga logistiklösningar till småbarnsföräldrarna, spontana middagsbjudningar och inte minst MASSOR av goda skratt Ja listan kan göras lång på vilken toppenbra personen hon är och jag tycker verkligen hon förtjänar ett avkopplande dygn för att ladda om batterierna.

Svara
Ida 4 december, 2017 - 08:54

Jag vill åka till yasuragi med min syster, hon har jobbat hårt och inte haft någon semester på länge där hon kunnat återhämta sig. Istället har hon tagit hand om sina patienter och låtit dom gå före sig själv.

Svara
Jessica 4 december, 2017 - 08:55

Det skulle vara så härligt att överraska min man med en lyxig och avkopplande spavistelse.

Svara
Isabella 4 december, 2017 - 08:55

Jag skulle ta med min gamla vän. Båda har varit utmattade och inte riktigt haft ork att höra av sig och riktigt prata och vara mellan jobb och allt som ska in.
Några dagar i lugnet, att återknyta och tighta till bandet som iofsg är starkt ❤️!

Svara
Maria L 4 december, 2017 - 08:55

Två utbrändheter på 7 år, varav den senaste 2016. Blev då samtidigt av med jobbet och separerade, med barn som tagit det hårt så känner jag mig i stort behov av rekreation!! Tar med min 10-åring hit som också behöver återhämtning efter allt tufft.

Svara
Monnah 4 december, 2017 - 08:57

Att förlora två föräldrar samma år är överväldigande, även om man är vuxen. Jag skulle ta med någon av mina sex systrar och bröder för lite livsenergipåfyllnad. Vi har verkligen svetsats samman i det svåra och vet att det finns ljus också på andra sidan stora svårigheter.

Svara
Anna 4 december, 2017 - 08:58

Min man! Yasuragi har vi ofta pratat om, men inte kommit iväg till. Suoerhärligt med tid att njuta med varandra

Svara
Bus-Marie 4 december, 2017 - 09:01

HEJ!
3barns mamma o nu i väntans tider på nr 4. I det dagliga jäktet har jag aldrig tagit tid för mig själv och är nu sjukskriven i förebyggande syfte då jag bara “kört på” o inte lyssnat på kroppen. Har konstant värk o i o med rehabprogrammet har jag fått upp ögonen för allt vad som rör mindfullness. Detta skulle vara av yttersta guldkant o dessutom en extra julklapp till mig o min sambo (Johan vallin) då jag nu ligger ute m 5v betalning från f-kassan o inte kan göra nåt för oss vuxna i jul då barnen prioriteras. <3

Svara
Eva 4 december, 2017 - 09:03

Detta hade varit underbart! Om jag vann skulle jag åka med min sambo Viktor som alltid är min klippa och så värd att få denna avkoppling och lyx! Vi har tre barn och kämpar på med heltidsjobb och pendling. Trots alla andra påfrestningar i livet utöver detta så klagar han aldrig och har fått dra det tyngsta lasset i vår familj på många sätt under perioder. Det här hade varit en toppenjulklapp till honom och att åka iväg till ett ställe som Yasuragi hade annars inte blivit av för oss!!

Svara
Elin 4 december, 2017 - 09:07

Jag skulle vilja åka dit tillsammans med min kärlek. Ingen mer motivering än att det är ren härlighet att få umgås på en plats som Yasuragi extra plus med vegansk kost!

Svara
Linnea 4 december, 2017 - 09:08

Åh vilken tajmning! Jag skulle vilja bjuda min bästa barndomskompis som bor 40 mil ifrån mig. Vi skulle ha gått dit för några månader sen men hon fick reda på att hon var gravid och på det hela spydde i flera veckor… sedan blev det såklart lite omprioriterat i ekonomin för henne så detta vore den finaste överraskningen åt henne ❤️

Svara
Cathline 4 december, 2017 - 09:08

Min älskade syster! Henne skulle jag ta med på detta, då hon alltid funnits där för mig och nu när hon har det svårt vill jag finnas där för henne. Vi har 136 mil mellan oss så tyvärr kan vi inte ses så ofta som vi önskar. Detta hade varit helt perfekt, då vi kan mötas halvvägs och spendera kvalitétstid tillsammans! *Hoppas*

Svara
Jeanette 4 december, 2017 - 09:09

Jag skulle vilja överraska min älskade dotter men en vistelse på Japanska SPA/Badhotellet Yasuragi. Hon har haft ett tufft år trots det kämpar på och lyckas stå kvar med båda benen på marken. Vi har aldrig varit på Yasuragi tidigare men hört underbara berättelser från andra besökare. Min dotter har alltid varit fascinerade av Japan och deras kultur så även jag själv =)

Vi skulle båda behöva ett avbrott från vardagen i en avkopplande och stärkande miljö för att samla nya krafter. Nu hoppas vi på en bättre början av det kommande året och gärna med en övernattning på det Japanska Badhotellet Yasuragi ♥

Svara
Ajla 4 december, 2017 - 09:09

Hej!

Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min älskade syster. Hon har ett hjärta av guld! Hon ställer upp för alla trots att hon inte mår bra. Hon går igenom en oerhört tuff period i sitt liv just nu och jag vet att det skulle göra henne gott att byta miljö, bara ro om sig själv samt få en god natts sömn.

Håller verkligen tummarna! Ha en fin dag! Hälsningar Ajla

Svara
Tina pedersen 4 december, 2017 - 09:10

Gudars detta vore ju drömmen
Ta med min man.. Att få göra något bara vi
Ägna oss åt varandra bara få vara..Blir en kombinerad 40års present o bröllopsresa då vi ej gjort något än då vi lägger all tid på våra Finaste Små Troll ♡

Svara
Mikaela 4 december, 2017 - 09:11

Jag skulle vilja ta med min älskade mamma.
Mamma är min kollega, chef, vän och mormor till mitt barn. Hon har stor betydelse och många roller i mitt liv, hon har min rygg och är min klippa. Jag saknar en helg när hon bara är min mamma, när vi inte pratar jobb utan bara får vara mamma och dotter och rå om oss själva och varandra. När vi kan bli fnissiga av champagne, sova gott efter bad och god mat och äta frukost utan stress. En helg när vår relation står i fokus.

Svara
hampus alm 4 december, 2017 - 09:12

Denna vinst är som klippt och skuret för min sambo! Hon förtjänar detta som ingen annan. Först gick hon igenom en jobbig graviditet & förlossning, sedan har hon kämpat med vår dotter i nio månader. Samtidigt som hon skött om vårt hus & hund, medan jag jobbat över många gånger pga eget företag. En övernattning på spa är hon mer än värd! (Dessutom älskar hon rawfood)

Svara
Sanna V 4 december, 2017 - 09:13

Att få fara dit med min fina sambo vore guld värt. Har varit en lång period med vardagsbestyr och på tok för lite guldkant; vilket han egentligen är värd att få varje dag!

Svara
Sandra 4 december, 2017 - 09:14

Jag skulle verkligen vilja överraska min man med en övernattning på yasuragi nästa år. Året som varit har varit mycket intensivt, vi har fått två barn tätt nästa år fyller min man 30 år och Jag tar äntligen examen efter 3 års studier. Det skulle vara underbart att få fira in det nya året med en hälsosam mat och spa. Jag har ett stoet intresse av hälsa men min man däremot, han är lite svårflörtad. På yasuragi kanske han skulle ändra .

Svara
Kristina 4 december, 2017 - 09:15

Hej!
Det vore en dröm att få överraska min fantastiska och alltid så kärleksfulla man med ett eget romantiskt dygn efter dryga 30 år som gifta. Mitt i livet är man till för alla andra och unnar sig minst egen tid. Barn, barnbarn, arbete och gamla föräldrar tar det mesta av all tid och energi, och dom man älskar är ju trots allt värda detta!

Svara
Emma 4 december, 2017 - 09:16

Jag skulle vilja ge detta till mina föräldrar som ställer upp för oss barn i vått och torrt och hjälper oss med barnvakt mm fast de själva har fullt upp från tidigt morgon till sen kväll. Trots att de är pensionärer åldersmässigt jobbar pappa 10-12 timmar varje dag och mamma jobbar extra som lärare och de unnar sig allt för sällan något, därför vill jag bjuda dem på detta! 🙂

Svara
Jennifer 4 december, 2017 - 09:16

Med min man. Idag är det vår 6 bröllopsdag. På 6 år har vi helrenoverat ett hus och fått 3 underbara små trollungar. Vi har haft fantastiska och härliga stunder men också väldig kämpiga. Men under alla upp och ner har han och jag fortsatt vara en stabil grund. Vår relation har inte vacklat en sekund. Visst, den är förändrad och vi hinner inte med varandra som förut. Men den är stark, stabil och vi är säkra på varandra. Så jag längtar efter att få en stund att njuta av min man och bara få vara vi, om än så bara för en liten stund. En möjlighet att hylla kärleken!

Svara
Lisa 4 december, 2017 - 09:18

Åh herregud! Vilken drömvinst!! Jag skulle ta med min man och njuta av lite tid utan galna kids 😉 Vi har en tjej som är född samtidigt som
otis och jösses vilken utmaning hon är just nu 🙂

Svara
Anna 4 december, 2017 - 09:20

Jag skulle ta med min vän Malin som bor 50 mil bort men nära yasuragi. Hon unnar sig aldrig ngt och det hade vart härligt att tala ostört i ett dygn!

Svara
Julia 4 december, 2017 - 09:26

Jag skulle jätte gärna vilja ta med min mamma som gör allt för mig! Sliter och står i dagarna i enda. Hade vart ett perfekt sätt att ge tillbaka lite!

Svara
Maria 4 december, 2017 - 09:26

Hej!

Jag vill! Vilken lyx det hade varit, och avkoppling för både kropp och själ! Jag hade tvingat med min man! Varför? Jo för att man behöver tid tillsammans, gärna i en annan miljö där man faktiskt inte blir hemmablind, där man städar och viker tvätt ist för att bara se varandra och njuta av varandras sällskap och en mysig miljö!! Vi som många andra familjer roddar med barn, aktiviteter, hus och arbete! Jag studerar till sjuksköterska och med två barn och hem så är inte tiden på min sida för oss som par! Med de sagt hade jag gärna vunnit detta!! Kram Maria

Svara
Anna 4 december, 2017 - 09:27

Två busiga barn under 4 år.
Totaltotaltotalrenovering av hus i snart 1 år.
En man som pendlar 3h om dagen.
Och nu magsjuka.

Vi kan inte ens se ett ljus i tunneln. Detta skulle vara så välbehövt att det inte går sätta ord på. Hoppas hoppas!

Svara
Heléne 4 december, 2017 - 09:27

Jag skulle önska att få ta med min dotter, 34 år, på Yasuragi. Hon har haft några tunga år bakom sig med långtidssjukskrivning för utmattning något som hon fortfarande kämpar med varje dag. Hon har börjat arbeta lite men det går så där.
Detta har ju naturligtvis även tagit på mig och min ork för man slutar ju aldrig att vara mamma. Även jag har haft min beskärda del av livets bördor med mycket krämpor men det går och jag hankar mig fram.
Att få överraska min dotter med lite lyx skulle vara en överväldigande känsla.
Tack för en mycket trevlig och inspirerande blogg. Heléne

Svara
Maria 4 december, 2017 - 09:28

Skulle gärna tillbringa min tid där med min man sedan 30 år. Tyvärr har mycket av vår tid tillsammans kantats av sjukdomar mm. Vi har en dotter med autism vilket har inneburit en hel del tid för att hjälpa, stötta henne vilket såklart är det viktigaste av allt. Tid har inte funnits för att vårda vår relation så en dag på Yasuragi skulle vara underbart.

Svara
Malin 4 december, 2017 - 09:28

Jag vill ta med min fina vän John och få njuta i en annan miljö än hemma. Kram

Svara
Katarina 4 december, 2017 - 09:38

Jag skulle vilja bjuda med min vän Karina. Vi har inte setts på ett tag, så det skulle vara kul att få mysa ihop lite <3

Svara
Maria 4 december, 2017 - 09:40

Vill ta med mig min mamma som hjälper allt och alla och alltid finns där. Sätter aldrig sig själv främst så nu är det dax för henne att få bli ompysslad och omhändertagen

Svara
Nanna 4 december, 2017 - 09:42

Jag skulle tagit med min mamma som aldrig varit på SPA och som har haft två tuffa år sedan min pappa gick bort.

Svara
Camilla lundh 4 december, 2017 - 09:43

Hej , skulle gärna ta med min mamma som kämpar med återhämtning efter lång cancerbehandling .
Varma hälsningar camilla lundh

Svara
Jana Tirsén 4 december, 2017 - 09:48

Hej!
Just idag, den 4/12 2005, friade jag till min make på Yasuragi. Det hade varit en fantastisk upplevelse att få återuppleva det lugn och den kärlek vi kände den helgen för 17 år sedan. Att tyst tassa runt i mjuka tofflor, sova tillsammans utan barn och äta i lugn och ro hade varit helt underbart. Håller tummarna för att få överraska maken med detta drömpaket!
Kram från Jana

Svara
Jana Tirsén 4 december, 2017 - 10:09

Blev visst lite tokigt med antal år 12 år sedan ska det ju vara…

Svara
Kristin 4 december, 2017 - 09:51

Jag vill ta med min sambo. Inga julklappar i år så detta vore perfekt till oss.

Svara
Marie 4 december, 2017 - 09:53

Jag tar med mig min sambo så vi kan fly från alla måsten och bara rå om varandra för en stund.

Svara
Nathalie 4 december, 2017 - 09:54

Åh, vilken underbar lucka! Jag skulle ta med mig min mamma som verkligen är i behov av lite avkoppling och som jag vet skulle bli oerhört tacksam för att få komma iväg på något sådant här. En vinst skulle innebära en ny erfarenhet för oss båda då ingen av oss varit på spa tidigare. Det här låter så spännande.

Svara
Linda 4 december, 2017 - 09:59

Hux flux träffade jag en man som vände hela mitt liv upp och ner och nu sitter jag här i Sverige med en karl i Nederländerna. Jag vill upptäcka och uppleva varenda vrå av världen med honom men som studenter räcker våra pengar inte längre än till flygbiljetter en gång i månaden. De två dagarna är månadens bästa och nog för att promenader, filmkvällar och middagar hemma är väldigt mysiga men det vore så fint att kunna ta med honom på något annat en gång.

Svara
Emma 4 december, 2017 - 10:00

Wow vilken dröm att få vinna den här luckan! Jag skulle ta med min syster som haft det jobbigt under ett par år, flera missfall har gjort att hon till slut givit upp hoppet helt. Men så äntligen verkar det ha tagit sig igen och den här gången har det gått längre än tidigare. Men hon har en ständig oro och kan inte slappna av, tro att det går vägen. Jag vill ta med henne bort från vardagssysslorna så hon får finna lite lugn och börja njuta av sin graviditet.

Svara
Hanna 4 december, 2017 - 10:04

Vill så gärna vinna detta till mig och min pojkvän! Har varit en stressig höst, jag skriver uppsats och han har precis börjat på nytt jobb, och vi skulle verkligen behöva en helg i lugn och ro tillsammans. Vårt största intresse är dessutom mat och att få testa deras restaurang har vi drömt om länge!

Svara
Cecilia 4 december, 2017 - 10:06

Jag vill åka med min MAMMA! Inte bara för att jag ajälv är en trött småbarnsmamma utan för att min mamma är väldens bästa mamma och mormor, som alltid ställer upp och sätter sig själv i sista rummet. Hon förtjänar SÅ att få ta hand om sig själv i ett dygn ❤️❤️❤️

Svara
Monika Svensson 4 december, 2017 - 10:07

Såklart skulle jag ta med mannen i mitt liv! Mitt allt som jag delar mina underbara grabbar med! Att få ta med honom på en så välbehövlig spahelg, att bara få vara, bara få njuta av varandra. Vilken fin julklapp det hade varit ❤️

Svara
Caroline 4 december, 2017 - 10:09

Jag har letat efter den perfekta julklappen för mig och min man och det här vore underbart att få uppleva en vistelse på Yasuragi tillsammans. Jag tycker vi behöver få ro om varandra på tu man hand. Lite lyx i vardagen som vi annars inte unnar oss så ofta.

Svara
Erika Helin 4 december, 2017 - 10:10

Det vore drömmen att få bjuda min mamma på yasuragi, hon är verkligen bäst och gör så mycket för mig, trots att hon själv inte alltid har det så lätt. <3

Svara
Ida 4 december, 2017 - 10:18

Yasuragi är en lyxig grej
Som jag vill dela med världens bästa tjej
Min mamma som står vid min sida i vått och torrt
Men aldrig tar sig tid att åka bort

Min mamma är värld denna helg och jag skulle älska att få dela det med henne!

Svara
Nathalie 4 december, 2017 - 10:19

Lätt – min fantastiska kille. Vi har ett långdistansförhållande och pusslar och kämpar med flygresor och tröttsamma flygbyten för att få så mycket ledig tid tillsammans som möjligt. Nu ska vi helt tokigt nog också bli föräldrar till inte bara en utan två små kottar så det vore helt underbart att få lite andrum tillsammans mitt i detta glada kaos. Det är han så värd ❤️

Svara
Anna 4 december, 2017 - 10:22

Jag vill besöka Yasuragi tillsammans med min sambo som stöttar mig i vått och torrt. Jag har mått väldigt psykiskt dåligt det senaste 1,5 året och det har varit en tuff period, men han har alltid funnits där för mig och tack vare honom känns det som att jag börjar “komma tillbaka” på banan igen. Jag skulle vilja ge honom detta som tack för allt han gjort och för att få komma bort från vardagen där vi bara kan koppla av och släppa allt annat för en stund. Vi firar dessutom 12-årsdag den 28:e december, så det skulle komma väldigt lägligt även av den anledningen 🙂

Svara
Cecilia 4 december, 2017 - 10:26

Jag skulle vilja åka med min mamma eftersom hon är världens bästa mamma och mormor 🙂

Svara
Marie Svejd 4 december, 2017 - 10:26

Jag skulle vilja överraska min bästa vän som fyller 60år och för att vi varit vänner i 50 år. Skulle vara underbart att få en lyxig helg tillsammans.

Svara
Madeleine 4 december, 2017 - 10:26

Jag skulle ta med mig min älskade sambo. Han jobbar mer än heltid och när han är hemma tar han hand om mig och alla sysslor i huset. Han ställer även upp för min bror som lider av social fobi, och hjälper honom att aktivera sig själv. Då jag lider av kronisk smärta och ptsd har jag inte kunnat arbeta på 2 år nu.
Det är min sambo som får allting att gå runt här hemma, han sliter som ett djur och med denna vinst skulle jag kunna ge tillbaka lite till honom.
Tänk att få ge min sambo denna present i avkopplingens tecken, vilken lycka!

Svara
Rebecca 4 december, 2017 - 10:27

Ett övernattningspaket på Yasuragi ihop med min man skulle vara drömmen. Just nu håller vi på att flytta och haft ett ekorrhjul hemma med två heltidssysselsättningar och 3 små barn. Så det skulle vara en helt underbart att få komma bort och njuta på tu man hand.

Svara
Anna 4 december, 2017 - 10:30

Det skulle vara underbart att få tid med min man,
en gång när vi äntligen kan,
bara få rå om varann.
❤️

Svara
Caroline 4 december, 2017 - 10:32

Åh, vilken fin lucka! Om vinsten hade gått till mig, så är det självklart min sambo som hade åkt med på spa. Nyss inflyttade till hus är vi båda helt slut, men trots detta visar han nya sidor varje dag, som lyfter upp oss båda. Fixar, donar, städar & dukar fram frukost nästan varje helgmorgon. Skulle så gärna vilja ge något tillbaka till honom! Tack för din blogg, Cecilia!

Svara
Sofie 4 december, 2017 - 10:36

Hej
Jag skulle vilja vinna och ta med mig en riktigt god vän. Att få umgås med henne ger mig så mycket energi

Svara
Helena Karlsson 4 december, 2017 - 10:46

Åh, vilken dröm att få en spahelg! Av alla mina nära och kära som skulle behöva komma bort från vardagens bekymmer skulle jag ta med min äldsta syster som har svåra sjukdomar i familjen och själv är utbränd.

Svara
Henrik 4 december, 2017 - 10:47

Jag vill åka till Yasuragi tillsammans med min sambo. Hon har önskat att åka dit länge och nu har vi äntligen möjligheten.

Svara
Maria Sundlöf 4 december, 2017 - 10:51

Jag skulle såklart
ta med min man,
det vore helt underbart!

Dagen innan Lucia är det hela 25 år
sedan vi bytte ringar med varann,
så lite tid på tu man hand vi får
när han från jobbet slita sig kan!

Svara
Linda 4 december, 2017 - 10:55

Åker gärna med min älskade man. Vi träffades för 25 år sen (nyår 92/93) 17 och 19 år då . Det har gått upp och ner, men vi håller ihop och har det toppen! Två fina pojkar som nu är 12 & 14 år har det också blivit. Vi unnar oss alldeles för lite så vi skulle verkligen uppskatta yasuragi!

Svara
Ida 4 december, 2017 - 10:56

Åh detta vore så välbehövligt för både mig och för min syster. Jag själv lider av psykisk ohälsa sedan 18 år tillbaka och är nu sjukpensionär vid 32 års ålder. Har inte råd att göra något för mig själv någonsin. Jag skulle behöva komma bort lite och bara koppla av och njuta, få uppleva ljus i en annars mörk tillvaro. Jag skulle ta med min syster som varit mammaledig under snart 1,5 år. Hon har dragit ett tungt lass på hemmaplan och skulle behöva koppla av och få egentid. Jag skulle bli så glad och tacksam om jag vann att jag inte kan beskriva med ord <3
Varma hälsningar Ida

Svara
Lotta 4 december, 2017 - 10:57

VIll ta med min fina 20-åriga son. Han jobbar helger och jag vardag och vi ses så sällan för värdefull kvalitetstid. Jag saknar honom ständigt trots att vi bor i samma lya. Han älskar spa och jag likaså. Vill skämma bort honom ordentligt och överraska med denna upplevelse. ❣️

Svara
Lena Sigurdsson 4 december, 2017 - 11:08

Jag och min dotter skulle båda njuta av att kunna få tid tillsammans. Ien vardag som bara rusar på med jobb och två underbara barnbarn , har vi sällan tid att bara få vara( tillsammans)‍

Svara
Caroline 4 december, 2017 - 11:09

Hej,
Jag skulle så gärna vilja ta med min sambo på detta.,vi har i stort sett inte varit själva med barnvakt sedan vårt barn kom för 2 år sedan och min sambo har den senaste tiden har en mycket tuff period som påverkat vår relation. Jag tror detta skulle kunna påverka oss i rätt riktning att hitta tillbaka till varandra.
Tack.

Svara
Joanna 4 december, 2017 - 11:12

Åh vilken lyx! En perfekt 30-årspresent till mig själv som fyller år på lördag:-) Skulle ta med min underbara sambo! Han jobbar och reser mycket, och jag är mammaledig med vårt tredje barn… Vi skulle båda behöva en weekend på tu man hand. Håller tummarna!

Svara
Mia 4 december, 2017 - 11:13

Jag skulle vilja ta med min underbara sambo. Tillsammans har vi gjort en fantastisk viktresa där vi har tappat 118 gemensamma och överflödiga kilon. Så lite avkoppling och spa som en lyxigpresent för fortsatt arbete med vårt välbefinnande hade varit fantastiskt. Dessutom fyller min sambo 40 och detta skulle vara en perfekta gåvan. 🙂 <3

Svara
Madeleine 4 december, 2017 - 11:23

Vilken lyxig lucka! 🙂
Jag skulle såklart vilja åka tillsammans med min sambo. Som småbarnsföräldrar unnar man sig tyvärr inte att åka iväg och ta hand om kärleken. Alla resor man gör blir tillsammans med barnen till olika lekparker, tivolin osv. Så det skulle vara superlyxigt att få komma iväg och bara rå om varandra.

Svara
Emma 4 december, 2017 - 11:25

Jag hade velat ta med mig min kompis Sanna, som 2 st småbarnsmammor hade det varit underbart att få njuta av spa och god mat och bara att få vara utan tjat och kladd vid matbordet, även kunna sitta ner och samtala utan avbrott eller bara att kunna få ta en powernap när man vill :D.
/Emma

Svara
Christina 4 december, 2017 - 11:29

Jag skulle ta med min make. Vi har varit tillsammans i 28 år och nästa år fyller vi båda 50 år. Vi har båda haft lite problem med hälsan så det här vore en härlig nystart för oss!

Svara
Sara 4 december, 2017 - 11:30

Har länge kikat på Yasuragi och tänkt att dit vill jag! Kombinationen yogastunder, dumplings med tryffel och att få uppleva det japanska badet lockar! Vinner jag tar jag med min vän Janni, dels för en stunds återhämtning och dels för att fira livet. Det är tungt och kämpigt stundtals men en sån här vinst blir en fin påminnelse om att fira de gånger vi vågar välja den svåra vägen för att det stärker oss och är ett bättre val i längden!

Svara
Mery 4 december, 2017 - 11:31

Skulle ta med min underbara sambo.
Han jobbar mycket, och jag är mammaledig med vårt barn.
Vi skulle båda behöva en weekend.

Svara
Sara 4 december, 2017 - 11:34

Nästa vecka ska jag genomgå min sjunde operation och när jag återhämtat mig från den hade jag velat ta med mig min fantastiska man Simon. Han har utan att tveka stöttat, hjälpt och älskat mig genom de senaste årens kamp mot min sjukdom och flertalet operationer. Är så tacksam och imponerad över vilket fantastiskt stort hjärta han har. Hade varit underbart med en spa-vistelse! 🙂

Svara
Linda liesersson 4 december, 2017 - 11:36

Min älskade mamma Kerstin Olofsson. Hennes kropp fick ett budskap om att drabbas av en bestålig sjukdom ..parkinson. Hennes muskler behlver verkligen återhämtning och vila. Jag önskar önskat önskar min julklapp till henne

Svara
Jonna 4 december, 2017 - 11:38

Jag skulle vilja ta med min barndomskompis och bästis Johanna! Hon fyllde just 40 år och är gravid med sitt andra barn. Vi bor på olika håll så vi träffas väldigt sällan. Skulle vara sååå trevlig att få spendera lite tid tillsammans, bara hon och jag, innan det blir full rulle med två små barn!

Svara
Lina 4 december, 2017 - 11:39

Jag vill ta med mig min man dit för att vi verkligen behöver en liten paus i vinterns mörker och kyla

Svara
Sandra 4 december, 2017 - 11:44

Sedan snart 2,5 år blev jag mamma till en son.
En pojke vars ankomst gjorde att jag äntligen blev frisk och funktionell i det dagliga livet efter nästan 15 år av svåra tvångssyndrom.
En förfärlig sjukdom som man kan bli frisk ifrån med hjälp av tuff exponering inför de allra största rädslorna.
Jag skulle vilja fira mig själv- jag klarade att bli frisk!
Det skulle vara symboliskt att det gjordes i en lugn och harmonisk miljö som Yasuragi är.
Då vägen till dit jag är idag har varit allt annat än just det.
Bästa hälsningar Sandra

Svara
Marielle 4 december, 2017 - 11:47

Min man! Livet snurrar på i 180 och den här vinsten skulle ge oss möjlighet att komma iväg och få en dag för oss själva. Det har vi pratat om de senaste åtta åren, eller kan det vara tio? Älskar mitt liv men saknar tid med honom. Som så vanligt kommer de tre barnen, deras aktiviteter, jobb och allmänna vardagsbestyr före de så välbehövliga pauserna.

Svara
tova 4 december, 2017 - 11:50

Har önskat att komma dit sen det öppnade men än har det inte funnits ekonomi att lägga pengar bara på njutning, Jag skulle gärna ta med min dotter som pluggat nästan varje kväll sen hon började gymnasiet, hon förtjänar så mcket mer än jag kan ge henne och studierna kommer löna sig i slutändan men mamma vill så gärna kunna ge henne något riktigt speciellt redan nu

Svara
Malin Bengtsson 4 december, 2017 - 11:50

Jag skulle vilja ta med en speciell kille som jag tycker om väldigt mycket dit, han jobbar väldigt mycket (vi arbetar på samma jobb) och vi har inte så mycket mer tid till att göra saker än de dagarna vi ses på jobbet i princip. I mellandagarna har vi stängt och jag vill så gärna överaska honom med detta, han är kock så han skulle uppskatta detta oerhört! ❤️

Svara
Therese Viola Stefansdotter Andersson 4 december, 2017 - 11:54

Hade varit helt fantastiskt att få ta med sig min hårt slitande mamma som utöver jobb och renoveringar av ett hus (helt själv!) tagit hand om sin sjuke man, min pappa, i hela 20 år.
Hon skulle, om någon, behöva få doppa tårna i en varm källa och bara andas ut.
Håller alla tummar jag har för att jag får lägga den här överraskningen under granen!

Svara
Jonna 4 december, 2017 - 11:59

Jag har aldrig varit på Yasuragi men har hört så mycket bra om detta ställe! Det var första anledningen 😉 Den andra och VIKTIGASTE är att jag skulle ta med min mamma! Jag är själv student och hon sjukpensionär, så vi har inte möjlighet ekonomiskt att åka på något sådant. Så detta tillfälle vore en toppenmöjlighet 😀 Håller tummar och tår!

Svara
Therese 4 december, 2017 - 12:02

Jag vill ta med min underbara sambo, han är fantastisk och kämpar på med våra fina barn. Aldrig negativ, hade varit härligt med lite meditation och umgänge tillsammans❤️
Hade varit fantastiskt roligt !!

Svara
Helena Tynér 4 december, 2017 - 12:05

Jag vill åka med min man Richard.
Vi har en 8 månaders tjej hemma som håller oss vakna på nätterna.
Det vore underbart att få åka iväg. Vi kanske inte hinner med någonting alls utan bara sover hela tiden. Men det vore så lyxigt!

Svara
Matilda 4 december, 2017 - 12:07

Min lilla mamma.. Med sina 6 barn så unnar hon sig inte ett skit själv faktiskt. Hon fick första barnet när hon var 21 och idag är hon 55, och även fast vi alla är vuxna idag så lägger hon inte många kronor på sig själv.. Detta skulle bli den bästa julklappen till vår älskade mor

Svara
Therese 4 december, 2017 - 12:10

Jag drömmer om att få åka bort med min man och bara få rå om varandra. Vi har under senaste året kämpat hårt med renoveringar hemma och varit dåliga på att unna oss något tillsammans.
Att bara få vara tillsammans hade varit en dröm!

Svara
Lina 4 december, 2017 - 12:16

Hit skulle jag vilja ta med min fantastiska man Martin. Han är världens bästa och ställer alltid upp. I mars väntar vi vårt första barn och Martin har verkligen ställt (ställer upp) upp 110 % genom hela graviditeten i allt från illamående till foglossning och trötthet. Det hade varit så mysigt att få åka iväg tillsammans och bara njuta innan lilla bebisen tittar ut❤

Svara
Marlene 4 december, 2017 - 12:20

Vill åka med maken så klart! Det skulle vi behöva, bara rå om varandra en stund.

Svara
Monika 4 december, 2017 - 12:21

Hej Cecilia!
Jag hade tagit med mig min man så att vi skulle kunna landa lite i vår sons sjukdom, han föddes med PKU och det har varit riktigt tufft. Man är rädd att göra fel och det hade varit skönt att få bara vara vi två för att kunna slappna av och försöka få upp en plan hur vi ska kunna ta hand om honom!

Ha en trevlig dag!

Svara
Josefin 4 december, 2017 - 12:22

Tänk att få ta med bästis som bor allt för långt borta och som jag träffar allt för sällan, på en härligt lyxig helg på Yasuragi. Vi behöver få prata ikapp, utan måsten, utan barn, utan män. Bara vi och en paus från stressiga vardagen.

Svara
Felicia 4 december, 2017 - 12:24

Jag skulle verkligen vilja besöka Yasuragi med min mamma eftersom hon är värd all uppskattning hon kan få. Jag har själv mått väldigt dåligt psykiskt i flera år och min mamma är den enda som funnits där för mig i ur och skur och det är jag så otroligt tacksam för. Att få åka iväg någonstans bara hon och jag hade varit helt underbart, hon är min hjälte.

Svara
Camilla 4 december, 2017 - 12:25

Jag vill utan tvekan ta med min syster som jag har flyttat långt ifrån i höstas, till hennes stora besvikelse. Jag saknar henne så, även om vi pratar i telefon varje dag så skulle en helg tillsammans på Yasuragi kanske väga upp för en del av den tid vi numera är ifrån varandra.

Svara
Tina 4 december, 2017 - 12:26

Om jag vinner dagens lucka skulle jag ta med mig min man Antti. Vi håller precis på att flytta till Finland med våra två barn, och tjorva med allt som hör där till. En natt på Yasuragi hade gjort susen mitt i kaoset!

Svara
Linda Nerman 4 december, 2017 - 12:26

2018 firar jag och min man att vi har varit tillsammans i 25 år. Han är min absolut bästa vän och bollplank. Han är den bästa pappa jag kan tänka mig med så mycket lekfullhet och engagemang. Dessutom gör han mitt hjärta så varmt! Så av många anledningar vill jag ta med honom på spa.

Svara
Veronica Rogström 4 december, 2017 - 12:33

Wow detta vill jag vara med och tävla om! Jag skulle vilja ta med min syster, hon behöver lite lyx och flärd…och ostörd nattsömn! Framförallt skulle vi få lite tid att hänga bara hon och jag som vi så sällan gör nu får tiden 🙂 Med vänliga hälsningar Veronica Rogström

Svara
Anna ML Holm 4 december, 2017 - 12:35

Jag skulle så gärna vilja ta med mig min syster. Vi har gått igenom så mycket och har haft ett tufft år. Men vi har alltid haft varandra som stöd och vi skulle ha ett fantastiskt mysigt, roligt och välbehövligt besök. <3

Svara
Sofie Tegvall 4 december, 2017 - 12:37

Efter tvår års egen sjukdom började vår familj äntligen återfå en vardag förra hösten. Men i vintras insjuknade vår fjortonåriga son i en svår mag- och tarmsjukdom, året har präglats av sjukhus, provtagningar, utprovning av mediciner, oro i mängder, för vår son men också för hans syskon. Nu är vi trötta. Igen. Tänk va skönt att få komma iväg, maken och jag, och ändå vara så nära hemmet så vi kan ta oss hem om något händer.

Svara
Veralena Deak 4 december, 2017 - 12:44

Jag vill ta med mig min lillasyster. Vi bor 90 mil ifrån varandra och jag skulle så gärna spendera egentid med henne på yasuragi. Vi behöver prata om vår uppväxt, lägga den bakom oss och blicka framåt och njuta av att vi lyckats så bra i livet hitintills. Trots allt. Vi är lyckligt lottade med varsina underbara egna familjer nu. Det skulle vara fint att få reflektera över det, hon och jag, tillsammans. Över mat och spa ❤

Svara
Julia 4 december, 2017 - 12:45

Jag skulle så gärna vilja ta med min kusin och prata ikapp det senaste halvåret eftersom vi båda då flyttade till olika städer. En SPA-vistelse med lugn miljö och bra mat är precis vad vi båda behöver nu för att koppla av från jobb och högskolestudier.

Svara
Ida /guiltfree_living 4 december, 2017 - 12:54

Med min älskade MAMMA! Sedan jag flyttade hemifrån för 4 år sedan har hon kommit hit ett par gånger per år, hjälpt mig att storstäda, rensa garderoben, fylla kyl och frys och göra allt sånt som man skjuter upp. Hon är en riktig ängel och att få bjuda igen med en spa-weekend vore så otroligt kul, speciellt när budgeten som student är knaper <3

Svara
Carita 4 december, 2017 - 12:54

Jag skulle ta med mig sambon. Lite ensamtid o bara få vara oss hade nog gjort relationen gott.

Svara
Karolina Engborg 4 december, 2017 - 12:57

Om jag vann så skulle jag utan tvekan ta med min bästa kompis Andrea. Vi har varit vänner i 20 år och förra året började vi jobba tillsammans..livsfarligt och väldigt läskigt tänkte vi men oj, det har gått så otroligt bra och jag har aldrig haft så kul på ett jobb förut. För en vecka sedan fick vi reda på att Andrea fått anställning och att vi får fortsätta att jobba tillsammans YAY! Detta vill vi ju såklart fira <3

Svara
Frida 4 december, 2017 - 13:08

Jag skulle vilja ta med min mamma dit! Vi behöver lite mys och egentid. En perfekt julklapp❤️

Svara
Kajsa 4 december, 2017 - 13:24

Hej Cecilia!
Jag skulle vilja ta med min sambo William, att få kvalitetstid med honom står högst upp på önskelistan till tomten. Vi är just nu mitt uppe i en långdragen renovering av vårt hus. Kök, badrum och värmeanordning lyser med sin frånvaro, brrrrr… Hade varit så skönt att komma bort en stund och bara vara med varandra, samla energi, glo varandra i ögonen och äta gott.
Tack för all inspiration du ger oss, allt gott!
/ Kajsa

Svara
Josefine Larsson 4 december, 2017 - 13:25

Vilken drömmig vinst! Skulle så gärna vilja skämma bort min pojkvän med lite spa. Efter att ha bott ihop i fyra år så flyttade han i höstas på grund av sin bandykarriär. Eftersom jag studerar så kunde jag inte flytta med och detta har lett till att vi ses väldigt sällan. Så att få komma bort lite tillsammans och bara njuta skulle vara helt underbart. Så håller alla tummar!!

Svara
Johanna Cook 4 december, 2017 - 13:31

Åh Cecilia, vad jag hoppas att du orkar läsa så här långt ner i kommentarerna 🙂 Denna vinst vore drömmen för mig och min man som verkligen skulle behöva en stunds avkoppling tillsammans. Vi har inte haft möjlighet till speciellt mycket par-tid det senaste 1,5 året sedan vår lilla dotter kom och har dessutom precis flyttat till hus vilket betyder konstant fullt på “att göra-listan” och konstant tomt på kontot. Vilken dröm att få vinna detta lyx!! <3

Svara
Matilda 4 december, 2017 - 13:37

Jag skulle vilja skicka mina två bästa kompisar som kämpar dagligen med småbarn, jobb och andra relationer.
Jag tycker att de är helt fantastiska och sån inpiration!!!

Kram och tack för en underbar blogg,

Svara
Resfredag 4 december, 2017 - 13:37

Åh, vilken din vinst! Jag skulle vilja ta med min storasyster och extramamma Monica som stöttar, peppar och tröstar mig och alla mina syskon. Hon behöver tid för återhämtning och det skulle hon få med råge på Yasuragi.

Svara
Emma 4 december, 2017 - 13:41

Jag skulle så gärna vilja ta med mig min fantastiska sambo. Vi är båda studenter och han har haft en tuff höst med en långdragen sjukdom, så det hade varit perfekt att få överraska honom med en SPA-vistelse för att få återhämta oss tillsammans <3

Svara
Kristina Ericsson 4 december, 2017 - 13:43

Hej Cecilia!
Vilken fantastisk julkalender!
Anledningen till att jag önskar komma till Yasuragi är:
Min syster och jag (70 resp. 61 år) kämpar och slåss dagligen för att vår ensamma gamla mamma på 91 år ska ha ett värdigt liv. Hon får inte plats på något boende utan är hemma med hjälp av hemtjänst och oss.
Min syster har genomgått två bröstcancerbehandlingar och vi har båda varit sjukskrivna för utmattning.
Att få komma bort och njuta och bara ta hand om oss och fylla på energiförrådet så vi orkar kämpa vidare vore den bästa tänkbara medicinen.
Med vänliga hälsningar
Kristina & min syster Birgitta

Svara
Isabel 4 december, 2017 - 13:48

Min dotter läser japanska, och vi har planerat resa till Japan på sommar. Innan dess, vill hon ger mig en snabb kurs om japanska kulturen så hon inte ska behöva skämmas. Det skulle vara toppen att jag får första lektion på Yasuragi. .

Svara
Vee 4 december, 2017 - 13:49

Hej. Jag skulle bjuda min mamma och pappa för allt de gör för mig. Tack!

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 13:50

Jag skulle vilja ta med min sambo på denna övernattning. Tid för oss själva är precis vad vi behöver med två små barn hemma. Min sambo är inte så bra på att ta det lugnt så detta skulle han behöva.

Svara
Lotta 4 december, 2017 - 13:54

Jag skulle ta med min store, fine son som har blivit så försummad dels efter att ha fått en gullig men jobbig sladdislillebror efter alla år ensam, men dels efter att jag gjort en operation för att återställa förslossningsskadan jag fick när jag födde honom för länge sedan. Jag har legat och återhämtat mig och han har fått stå tillbaka och klara sig själv, min förstfödde älskling <3

Svara
Stella 4 december, 2017 - 13:54

Åh, jag skulle SÅÅÅ gärna ta med min dotter på en sån övernattning eftersom jag inte har möjligheten till att ge henne det och hon skulle älska en sådan upplevelse! <3

Svara
Yvonne Nilsson 4 december, 2017 - 13:57

Småbarnsföräldrarpar som är sugna på lite lyx&flärd,
Till Yasuragi går då gärna vår flykt och färd.
För att mysig och njutningsfull stämning finna
Önskar jag tillsammans med min käresta detta fantastiska övernattningspris vinna,
Kunna dela denna mysiga upplevelse med varann.
Genom Cecilias tävling kan denna dröm bli sann.
En tillflykt på tu man hand.
Vi drömmer oss nu bort till Yasuragis förtrollade land!

Skickat från min iPhone

Svara
Olivia 4 december, 2017 - 13:57

Efter ett tufft år med mycket stress,
behövs ett break som släpper all press.
En tid med välbefinnande och ro,
hjälper styrkan åter att gro.
Så med mamma vill jag dela denna tid,
så även hon får välbehövlig frid;
Hon finns där för mig i ur och skur,
förtjänar verkligen en harmonisk kur.
Kvalitetstid i en helt ny nivå,
man kan inget bättre få!

Svara
Veronica Herberger 4 december, 2017 - 14:01

Skulle fly vardagen och från barnen med min sambo!
Basta, bada, älska och få njuta varandra för ett litet tag

Svara
Pernilla 4 december, 2017 - 14:01

Först och inte minst! Tack för underbar inspiration!
Välj mig och min 6åriga dotter. För att lillebror tar upp all tid så hon och jag har glidit ifrån varandra. Hon har det dessutom tufft i skolan. Och för att vi älskar yoga och asiatisk mat båda två! 🙂
Namaste / Pernilla

Svara
Anette Norling 4 december, 2017 - 14:19

Jag vill gärna ta med mig min syster! Vi bor långt ifrån varandra och har båda familj som tar mycket tid och energi. En avslappnande spa-vistelse skulle vara underbart för lite “syster-tid” och att fylla på med energi.

Svara
Anna Sevo 4 december, 2017 - 14:33

Åh tänk att få ta med min man på lyxigt spa,
bara rå om varandra och från stressen dra.
Älskar den japanska touchen den inger djup ro,
drömmer om att få meditera, bada och där bo.

Svara
Isabelle 4 december, 2017 - 14:36

Åh detta hade ju varit drömmen att få komma iväg och bara andas ihop med den man tycker om. <3

Svara
Josie 4 december, 2017 - 14:47

Min bästa väninna har haft ett riktigt skitår där hon, trots detta, stått så stark. Hon har kämpat och, tyvärr, satt sig själv i sista rummet. Jag skulle så gärna åka med henne till Yasuragi där hon får koppla av från alla “måsten” hon fixar åt allt och alla. Att få njuta av lugnet och tystnaden och de varma, helande, källorna.

Svara
Annelie 4 december, 2017 - 14:55

För två år sedan hade jag möjlighet att ta med min dotter till Yasuragi och det var precis en sådan må-bra-upplevelse hon så väl behövde. Nu har hon fyllt sexton och det skulle kännas fantastiskt att få bjuda henne på en repris.

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 15:00

Min mamma! Vi bor idag på varsitt håll i Sverige och ses numera enligt mig alldeles för sällan. Hon hade njutit av maten, lugnet och avslappningen mer är någon jag vet och jag hade skattat mig lycklig att få uppleva det med henne.

Svara
Lovisa 4 december, 2017 - 15:01

När vintern är lång och allting känns trist
när kroppen all ork och lyster sin mist
då är det skönt att få en ny kick
komma igen med kroppen i nytt skick
jag har en vän som haft det tufft
för oss skulle en Spa weekend ge oss välbehövlig luft
därför vill jag en helg på Yasuragi vinna
så att vår stress och oro kommer försvinna

Svara
Ida 4 december, 2017 - 15:02

För ett år sedan så plussade vi på stickan och idag har vi en underbar tremånaders grabb, och med det sömnlösa nätter, snabba måltider och lite tid för mys med varandra. Dessutom räcker inte mammapenningen till julklapp som mannen min är värd efter detta fantastiska, men också påfrestande år. Det skulle vara underbart att överraska honom på julafton med en spa-upplevelse och tid för oss. Hälsningar Ida

Svara
Caroline Hultmar 4 december, 2017 - 15:04

Till Yasuragi vill jag ta med mig Rebecca, min starka bästa vän. Hon är värd allt; middag, bastu och att få utforska zen.
Hon kommer gifta sig och flytta till USA i februari nästa år. Därför vore det underbart med en helgupplevelse som bara fick vara vår.

Svara
Pia 4 december, 2017 - 15:11

Jag vill överraska kärleken med en lyxweekend.

Svara
Margit 4 december, 2017 - 15:13

Vill ta med min sambo Jonas. Vi är helt slut helt enkelt! 2 barn som mest skriker och piper hela dagarna (varför kan de aldrig leka tysta?) och vi jobbar, stressar, dammsuger 3gånger per dag, lagar mat och när de äntligen somnat så är det soffläge nån timma innan det är dags att sova och hålla tummarna så vi får sova ostört en (1!) enda natt..

Svara
Veronica Kurba 4 december, 2017 - 15:14

Hej.

Jag önskar att få ta med min mamma, som jag träffar alltför sällan då vi bor på varsitt håll i Sverige. Hon har MS och längtar efter en total bortskämd dag, där hon kan få glömma sina krämpor för en dag. Hon ställer upp för mig och min familj och är ytterst osjälvisk, därför vore det så lyxigt generöst att bjuda henne på något hon aaaldrig skulle unna sig själv.
Mvh, Veronica.

Svara
Jeanette 4 december, 2017 - 15:16

Jag skulle gärna spendera en helg med min ”lilla” stora son för att få lite tid tillsammans Det är så mycket annat som tar hans tid nuför tiden så jag skulle vilja röva bort honom för att få honom för mig själv lite grand.

Svara
Gabriella 4 december, 2017 - 15:31

Åhhh! Jag skulle gladeligen överraska min man på hans jobb, placera honom i passargerarsätet och styra kosan mot Stockholm. Efter några timmar i bil skulle vi kanske ha kommit ner tillräckligt i varv för att njuta i de japanska baden. Vore en dröm.

Svara
Jenney 4 december, 2017 - 15:34

Jag hade utan tvekan bjudit med min fina mamma. Vi bor på olika håll och att få ha ren och skär kvalitetstid ihop, vore en dröm. Att bara få rå om varandra och få se henne njuta, hade betytt så himla mycket för oss bägge två.

Svara
Ebba 4 december, 2017 - 15:37

Jag hade så gärna vunnit detta härliga övernattningspaket till en kär vän som verkligen behöver det. I höstens mediastorm om metoo har hon stått upp i en mansdominerad bransch som ingen annan. I hennes kamp mot sexism har hon förlorat sitt jobb men har stoltheten i behåll. Min vän är verkligen värd att äntligen bli omhändertagen och uppskattad för det hästjobb hon har gjort. Jag vet hur mycket hon har oftat och hur hon kämpar för sina medmänniskor. Hennes kämparglöd är minst sagt imponerande! En härlig helg på Yasuragi hade kunnat bli mitt lilla tack för det stora hon gör. Starka gärningar ska premieras och även hjältar behöver samla energi – för att kunna fortsätta vara just hjältar.

Svara
Maja 4 december, 2017 - 15:44

Wow! Det skulle vara superroligt att få överraska mamma med detta, hon har pratat om att hon skulle vilja besöka Yasuragi nån gång. Jag har inte heller varit där så det skulle vara otroligt roligt och mysigt! 😉

Svara
jenny 4 december, 2017 - 15:46

Jag vill ta med min bästa vän som nyligen fyllde 26 år! Vi har gett varandra olika upplevelser i present de senaste åren, senast fick jag en resa till Lake Como av henne. Yasuragi har alltid varit min bästa väns dröm att besöka så jag ser detta som den perfekta “upplevelse – presenten” för henne. <3

Svara
Madeleine 4 december, 2017 - 15:48

Ååh jag skulle så behöva ett övernattningspaket efter att nästan gått in i väggen av all stress och press som skolan medför. Sedan skulle jag utan tvekan bjuda med min bästa kompis som också hon har slitit som ett djur den här terminen. Tvåan i gymnasiet är verkligen påfrestande…

Svara
Linda 4 december, 2017 - 15:54

Jag tar med min bästa kompis som just nu genomgår en av de värsta sakerna man kan tänka sig. Hennes små döttrar har blivit utsatta för sexuella övergrepp. Min kompis mår ju såklart inte alls bra i detta. Så jag tänker att en spavistelse hade varit den perfekta julklappen till henne för att kunna släppa allt för en liten stund.

Svara
Susanna Andersson 4 december, 2017 - 15:59

Det finns alltid goda själ att söka sig till avslappning. I lugnet hittar jag kreativitet och glädje. Jag gläds alltid åt min mans närvaro och tar gärna med honom.

Svara
Hanna Birkerud 4 december, 2017 - 16:16

Att vinna detta lyxiga övernattningspaket vore fantastiskt – som balsam för både kropp och själ. Jag skulle vilja ta med min kära moder till det japanska badhotellet Yasuragi. Hon om någon förtjänar att få njuta av ett avslappnat besök bland varma källor och bastubad, efter all stress i höst och vinter. I samband med besöket skulle jag också gärna passa på att besöka deras nya veganska restaurang Saishoku.

Svara
Anna 4 december, 2017 - 16:20

Jag skulle vilja ge min väninna, som jag känt i 35 år, en avslappnande och härlig överraskning, hon kämpar på med studier och fibromyalgi, men är ändå alltid en glädjespridare. Hon förtjänar detta!

Svara
Annika 4 december, 2017 - 16:26

Min sambo och jag har inte fått till en ordentlig date på tre år! Och förra året firade vi 10 år men då var jag höggravid med fjärde barnet så blev inte mer än en middag hemma. Mysigt iofs men Det här är precis vad vi skulle behöva <3 Håller tummarna!

Svara
Anna M 4 december, 2017 - 16:40

Jag hade velat åka dit med min sambo. Sist vi var på Yasuragi bleb allt fel. Jag hade sååå svårt att stressa ner att upplevelsen blev tonad. Nu vill jag dit igen och visa mig själv att jag kan leva i nuet. Hoppas på en andra chans.

Svara
Sara 4 december, 2017 - 16:48

Oh! Jag skulle vilja skämma bort min fästman med det här. Han sliter så hårt med sitt jobb, sitt arbete med handikappade barn, han långpendlar och är en superpappa (trots att han är svårt synskadad) åt våra fyra barn… Men gör sällan saker för sig själv. Eller mig, haha.

Svara
Anki Andersson 4 december, 2017 - 16:48

Underbart! Att bara få vara och njuta av lugnet och god Japansk mat skulle vara riktigt lyxigt och härligt att se fram emot efter en höst med mycket jobb.
Jag vill ta med mig min fina man.
Anki

Svara
Christel Hagman 4 december, 2017 - 16:57

Att få dela denna upplevelse med vår underbara dotter Sara skulle vara fantastiskt. Hon kämpar på i vardagen med slitigt jobb och har fullt upp som ensamstående mamma. För henne skulle det vara lyx att få koppla av och njuta Dubbel lyx för mig att få dela upplevelsen med henne.

Svara
Marie-Louise Hellby 4 december, 2017 - 16:58

Åh jag har många jag skulle vilja ta med till Yasyragi och verkligen njuta och koppla av tillsammans med men nu måste jag välja en och då är det förstås min man, själsfrände och livs kärlek som jag vill ta med mig. Hoppas verkligen att det blir vi! ❤️

Svara
Camilla Nilsson 4 december, 2017 - 17:00

Skulle ta med min make. Vi har haft vårt mest tuffa år någonsin och förtjänar verkligen återhämtning och tid för att rå om varandra.

Svara
Anette 4 december, 2017 - 17:06

Wow! Jag skulle väldigt gärna vilja ta med min allra bästa vän till Yasuragi för det är vi värda. Vi vill fira att vi båda fyller 50 år nu i vinter. Vi får inte chansen att ses så ofta eftersom jag numer bor utomlands. Skulle kännas så fantastiskt bra att säga till henne att vi ses i Stockholm om ett tag!

Svara
Josefin 4 december, 2017 - 17:07

Jag skulle vilja besöka Yasuragi med min sambo då vi firar 5 år ihop nästa år. Det skulle vara så kul att få överraska honom med en sån fin present, jag är nämligen lärarstudent och är inne på år 2 av 5, så denna lyx skulle verkligen vara något utöver det vanliga! Håller tummar och tår 🙂

Svara
Alexandra Isulv 4 december, 2017 - 17:16

Jag skulle så gärna vilja vinna detta så jag kan ta med mig min man på lite avkoppling! Vi väntar vilken dag som helst vårt första barn, som vi längtar så efter! Men samtidigt jag kan tänka mig att efter ett tag så kommer vi behöva komma ifrån för lite egen vuxentid och ta hand om varandra. Då hade detta passat perfekt!

Svara
Marie 4 december, 2017 - 17:21

Jag skulle vilja överraska min bästa vän med en avkopplande helg i denna lyxiga miljö. Hon har en enormt stressig vardag och jag har kronisk värk så detta skulle vara så nyttigt för oss båda.

Svara
Linnea 4 december, 2017 - 17:24

För måååånga år sen firade jag och min sambo midsommar på fantastiska yasuragi… Ett mycket kärt minne❤️ att få återuppleva det dygnet igen är precis vad vi behöver just nu efter en tuff höst med alldeles för lite tid för varandra.
Det skulle vara så kul att skapa nya roliga, härliga, goda, avslappnade minnen på ett nytt fräscht renoverat Yasuragi…

Svara
Elin 4 december, 2017 - 17:30

Jag skulle vilja ta med min bästa kompis, som alltid stöttar mig och alltid finns där för mig. Hon jobbar och sliter men har ändå tid för mig. Finns det då ett bättre sätt att ge tillbaka lite kärlek än på yasuragi?

Svara
Linda Björklund 4 december, 2017 - 17:34

Jag skulle vilja bjuda med min syster. Det var ett par år sedan vi sågs sist då vi bor på varsin sida av landet. Hon i norr och jag i söder. Ingen av oss har varit på Yasuragi men vi har pratat om det. Åh vad roligt om vi vann och kunde mötas där. 🙂

Svara
Marike Wikström 4 december, 2017 - 17:43

Min man jobbar på annan ort
och dagarna hemma de går så fort
Alltid är det något han ska fixa
med tiden får vi alltid trixa
Drömmer om lättjefulla dagar
när vi kan göra endast det vi behagar
En slapparhelg med läcker mat
vore kärlek serverat på silverfat!

Svara
Anita 4 december, 2017 - 17:53

Jag skulle ta med mig min son. För att få bjuda honom på en lyxig spa upplevelse och för att få tid att bara umgås med honom

Svara
Magnus H 4 december, 2017 - 18:00

Till Yasuragi jag gärna vill fara
och helst bara få vara,
väl där ska jag också bada,
långt bort från vår stora lada’
Med mig skulle jag vilja ta min tjej,
ja tänk vilken fantastisk grej.

Där skulle vi två av japansk mat kunna njuta,
ja dit skulle vi gärna styra vår kajuta.
Långt bort från vardagens stress och press
av den blir man ju bara less.

Då skulle vi verkligen kunna rå om varandra,
och inte bry oss om några andra.
Hela helgen ska vi bara att vara lata,
tillsammans i varsin yukata.

Frukost ska vi självklart äta innan vi far,
denna resa skulle vi komma att minnas i många dar!

/Magnus H

Svara
Malin 4 december, 2017 - 18:08

Tänk vad jag skulle bli gla’
av att få njuta på Yasuragi SPA!
Då tar jag med mig min bästa vän,
en helg för oss utan barn och män.
Se hur ”arga rynkan” i pannan försvinner
och känna hur stressen ur kroppen rinner.
SPA är ju precis vad jag och bästis behöver,
Engagemang finns – det som saknas är klöver 😉
Därför gör jag nu mitt tappraste försök,
för att Tomten (hmm.. d.v.s. du, Cecilia) ska komma på besök.
Vi småbarnsmammor som mot vardagspusslet slåss
är väl de som behöver relaxen allra mest förstås.
Under SPA-vistelsen på Yasuragi skulle vi må som gudinnor:
Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor! 😀

Svara
Cicci 4 december, 2017 - 18:12

Jag skulle bjuda med min svägerska som precis flyttat till lägenhet och som slitit med rensning och städning.

Svara
Ella Estonius 4 december, 2017 - 18:34

Jag skulle vilja dela vinsten med min pojkvän. Vi är i ett distansförhållande vilket inte är så enkelt. Det skulle vara helt underbart om jag kunde överraska honom med något så magiskt när han kommer hem till mig. <3

Svara
Elin Antus Flyckt 4 december, 2017 - 18:36

Jag skulle bjuda med min pojkvän, sen jag blivit student och vi har distansförhållande har de blivit svårt att få tid för kärleken. En spaweekend skulle göra gott med lite egentid med sin älskling och unna sig något lyxigt efter tenta och julstress!

Svara
Lena 4 december, 2017 - 18:37

Jag skulle tycka det vore underbart att få bjuda med min man som är ett fantastiskt stod för mig sen jag fick MS för 10 år sedan. Kosten är viktig för mitt välbefinnande och han ställer upp på att laga mat enligt aip/paleo förutom att han får göra mycket av övrigt praktiskt i hus och trädgård och dra in pengarna. Han är så mycket värd att bli lite ompysslad på Yasuragi en helg.

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 18:41

Jag skulle ta med min man dit! Vi är ganska nygifta sedan 16e september i år men vi har ännu inte åkt på någon smekmånad. Jobb och barn tar upp mycket tid! Så det vore härligt att bara åka bort vi två och ägna lite tid åt varandra! 🙂

Svara
Tina Stjärnlöf 4 december, 2017 - 18:45

Den jag vill bjuda med på nyrustade Yasuragi är min make!! Älskar stämningen på det spahotellet så avslappnande och spännande mat!!

Svara
Marianne Sundelin 4 december, 2017 - 19:00

“En mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet men för alltid i hjärtat”
Därför vill jag rå om min dotter en hel helg för att visa den kärlek och uppskattning jag känner för henne då vi dessutom bor långt ifrån varandra och inte träffas så ofta. Vi tycker båda två mycket om att prova nya upplevelser och detta skulle verkligen var något nytt för oss båda.

Svara
Lisa Ståhl Andersson 4 december, 2017 - 19:13

Hade så gärna vunnit detta och överaskat min make Henrik med. Vårt liv den här hösten har varit tuffare än vanligt. Vår 13 åriga dotter med autism och add har haft det väldigt jobbigt i skolan och det har resulterat i att syskon och vi föräldrar haft en tuff tillvaro hemma. En hotellövernattning med god mat hade varit ett härligt sätt att få ladda batterierna på och kanske få en chans att prata en hel mening med varandra.

Svara
Anni 4 december, 2017 - 19:15

Min mamma (55 år) blir klar med sin journalistutbildning i januari 2018 och kämpar just nu på med sin uppsats.

Jag vill bjuda henne på en riktig måbra-helg efter allt kämp&slit så att hon får en välförtjänst paus Hon är alltid så stark och gör allt för familjen, det är hennes tur att få lyxa!!

Svara
Johanna Lund 4 december, 2017 - 19:19

Hej
Jag skulle Vilja ta med mig min “bergsbestigar”-kompis Malin. Vi är nyss hemkomna från en vandringsresa i Nepal med Mt Everest Base Camp som mål och tyvärr fick Malin vända ca 5 h från målet pga höghöjdssjuka. En tur till Yasuragi skulle göra gott för oss båda. =)

Svara
Petra 4 december, 2017 - 19:20

Hej!
Jag skulle vilja ta med min sambo Eric.
Han är mitt i sina studier och har haft ett tufft år och det skulle vara så roligt att få bjuda honom på lite lugn och ro där han kan slappna av ordentligt!

Svara
Maria Lövgren 4 december, 2017 - 19:21

Jag har två döttrar, som är mitt uppe i livet med allt vad det innebär; långa arbetsdagar, stress för att lämna/hämta på dagis, alltid på tå med småbarn som behöver uppmärksamhet mest hela tiden, störd sömn varje natt, inte tid eller ork att företa sig något eget och roligt för att skaffa en smula mer energi. Dessa två fantastiska människor skulle jag vilja ge en stilla och roskapande vistelse på spa där de bara, för en stund, behöver tänka på sig själva.

Svara
Linnea 4 december, 2017 - 19:31

Jag skulle åka med min man då vi firar 10-år tillsammans efter nyår. Då vi håller på att bygga hus just nu finns det inte mycket tid över till något annat än bygget, så det skulle vara så skönt att bara få komma iväg en stund och släppa all stress och bara få koppla av.

Svara
Ylva 4 december, 2017 - 19:32

Jag skulle vilja ta med min underbara vän Lisette som jag träffar alldeles för sällan. Vi lärde känna varandra i mammagruppen 2008 när vi väntade våra förstfödda (de föddes samma dag den 15/1-09) hon behöver komma på spa och ta det lugnt.

Svara
Nina Lindqvist 4 december, 2017 - 19:32

Vilken önsketävling
Jag vill ta med mannen i mitt liv, vi träffades den 27 januari i år. Helt oväntat kom han in i mitt liv efter många tuffa år. Han har visat mig att det går att kärleken är fantastisk och att livet blir bra igen. Han stöttar mig, är kärleksfull och visar sin uppskattning på många vis i vår vardag. Vi skulle båda uppskatta att vinna och få spendera värdefull tid tillsamman i vacker miljö.

Svara
Camilla Kopponen 4 december, 2017 - 19:32

Jag skulle gärna bjuda med mig min väninna Åsa Jönsson. Vi coachar, vägleder och stöttar dagligen arbetssökande i våra arbeten. Ibland tar energin helt enkelt slut. Dränerad. Jag skulle så gärna vilja överraska henne med en härlig weekend och spa för att vi båda behöver fylla på våra energitankar igen. Den har länge gått på reserven och nu börjar den ta slut. Det skulle vara fantastiskt att få uppleva härliga Yasuragi och själv bli omhändertagna. Känslan av att BARA VARA i denna unika, vackra miljö och få omslutas av tystnad, ro och stillhet. Ibland är det allt som behövs. En stund av omvårdnad, egoboost och kärlek till själv för att sedan ge vidare till andra människor igen! Sharing is caring!

Svara
Lavinia 4 december, 2017 - 19:34

Åh vad det hade varit ljuvligt att bara få andas en stund igen. Två barn på två år. Lyckliga men trötta. Så himla trötta. Hade velar få ge min man en kram och andas. Det hade gett mycket glädje

Svara
Sara 4 december, 2017 - 19:38

Skulle ta med min sambo, då vi behöver tid tillsamman och återhämtning❤️

Svara
Louise 4 december, 2017 - 19:38

Jag skulle vilja bjuda med min sambo för att fora hans födelsedag. Vi har sedan september renoverat ett hus och kommer renovera minst fram till hösten. Vi har tidigare varit i Japan på semester och älskade det. Jag kan inte tänka mig en bättre överraskning till honom än japanskt spa.

Svara
Jennie 4 december, 2017 - 19:41

Enkelt. Jag skulle ta med min mamma. Som tack för att hon ALLTID finns där (på det där sättet som bara mammor kan)!

Svara
Elin 4 december, 2017 - 19:43

Jag skulle så gärna vilja ta med mig min nyfunna vän till Yasuragi för en fantastisk weekend. Vi kom i kontakt med varandra i somras och har börjat träffas oftare. Det är dock ofta saker i vägen eftersom vi båda haft en kämpig höst med studier, krävande jobb och allt annat som livet kommer med. Det skulle vara fantastiskt att tillsammans med min nya vän få en helg att lära känna varandra ännu bättre och stärka vår vänskap till en livslång relation.

Svara
Pia Henriksson 4 december, 2017 - 19:44

Min man, min son, bästa vänner … Men sen slog det mig – med min mamma. Såklart. Kvalitetstid med fina mamma. Så himla fint.

Svara
Hannah 4 december, 2017 - 19:54

Jag skulle vilja vinna detta åt mig och min fina pojkvän. Han finns där för mig i alla nojor och tvivel likväl som i de roligaste stunder jag upplevt i mitt liv. Vi delar allt och livet blev så bra när jag träffade honom. Det vore underbart att få ge honom en sån här upplevelse för att visa hur mycket han betyder för mig.

Svara
Maria 4 december, 2017 - 19:56

Cecilia! Vilket grymt pris du har ordnat och tack för att du får mig att reflektera över VEM och VARFÖR jag vill åka med någon. Jag var i valet och kvalet om min man eller äldsta dotter 9år. Ja…mannen rycker denna gång. Jag vill uppleva detta japanska spa med min dotter. Att få japanska influenser i våran annars vanliga svenssonliv kan bara vara positivt. De vill jag testa.

Svara
Sara 4 december, 2017 - 19:58

Jag skulle ta med mig min man! Tiden går alldeles för fort, mitt uppe i husbygge och barnens alla aktiviteter så hinner vi knappt ta hand om varandra. En weekend på tu man hand skulle vara underbart och bara rå om varandra för en stund ❤️

Svara
Caroline 4 december, 2017 - 19:59

Skulle så gärna vilja ta med min syster som förlorade sin son i åttonde månaden för ett år sedan. Skulle vara så kul att få skämma bort henne med lite lyx och att bara umgås.
Caroline

Svara
Isa 4 december, 2017 - 20:00

Jag skulle ge det till mina föräldrar som precis har blivit pensionärer och ägnat en av de första månaderna med att renovera mittt nyköpta hus och passa mina barn. De är världens bästa och förtjänar verkligen en sån helg för allt som de ställer upp för mig!

Svara
Sabine 4 december, 2017 - 20:02

Skulle vilja ta med min pojkvän och få skämma bort honom med detta när han och jag behöver det som mest, han mår jätte dåligt just nu och skulle så gärna vilja fly iväg med honom och få han att må bättre för en stund ❤️

Svara
Jenny 4 december, 2017 - 20:04

Det finns en riktig hjälte här i världen, i mott liv som jag hade velat dela denna upplevelsen med – min moster.
Som alltid har ställt upp för mig, min mamma och mina syskon. Alltid älskat oss som sina egna barn, skämt bort oss på sitt vis & tagit hand om oss sedan min mamma blev sjuk när vi var små barn. Trots att hon är barnlös p.g.a endometrios har hon aldrig hängt läpp, klagat eller ens visat den stora sorg hon i alla år burit på. Hon är fantastisk!
Tyvärr, är hon väldigt ensam på senare år. Hon jobbar hårt men har för några månader sedan blivit sjukskriven och lever idag snålt.
Jag vill muntra upp denna fantastisla kvinna som alltid ställt upp för andra – min moster.
Hon förtjänar allt det bästa.

Svara
Louise B 4 december, 2017 - 20:04

Va roligt att du anordnar en julkalender, så himla kul! Dagens lucka vill jag hemskt gärna vara med och tävla om och få chansen att skämma bort min fina lillasyster. Hon har senaste åren mått dåligt och precis som många andra i vårt samhälle lider hon av psykisk ohälsa – denna vidriga sjukdom som mer och mer tar över vårt samhälle! Hon har främst lidit utav social fobi vilket har varit en total mardröm. Att se en människa man älskar så innerligt må dåligt är fruktansvärt och att känna sig så begränsad och hjälplös är en mardröm.

Men min syster är en fighter och hon har verkligen kämpat sig igenom dessa åren. Många perioder har varit riktigt hemska och trots att jag alltid känt att livet kommer bli bättre så är det med en otrolig lättnad jag säger att det faktiskt blivit bättre. Hon mår idag bättre än hon gjort på länge och även om hon inte är frisk så är hon friskare vilket är det allra viktigaste.

Förr om åren brukade vi försöka lyxa någon gång om året och åka iväg på spaweekend detta har såklart inte blivit av de senaste åren då hon inte klarat av att vara bland andra människor på det sättet. Nu känns det så rätt i tiden för oss och jag vet hur glad hon hade blivit om vi åkt iväg på spa tillsammans och Yasuragi av alla ställen känns som drömmen! Detta är hon såklart välförtjänt även utan sin sjukdomshistoria men det känns extra fint att få bjuda henne på detta just nu.

Hoppas jag har turen på min sida och får skämma bort min älskade syster med detta. (Jag skriver inte mitt efternamn i kommentaren då detta är väldigt privat men det står i min mailsignatur).

Svara
Isabella 4 december, 2017 - 20:09

Fina Cecilia!
Yasuragi med min sambo vore en dröm. Att ge honom tid att andas och få lite stillhet. Han ger o ger och har haft ett år som inneburit många motgångar. Äntligen vänder det och detta hade varit en perfekt nystart. ♡

Svara
Irene 4 december, 2017 - 20:11

Jag önskar att få en minnesvärd övernattning med spa tillsammans med min syster. Vi träffas inte för ofta pga avståndet.

Svara
Annika Lind 4 december, 2017 - 20:15

Vill så gärna göra det här med min syster Eva. Vi bor i olika städer och vi har länge önskat att få tid tillsammans på just ett spa.
Livet utmanar ju hela tiden och vi längtar efter att få egentid ihop i en njutningsfull miljö. Just Yasuragi ligger på topplistan av drömställen att få njuta på. Det känns som om, just där, skulle min kropp, själ och sinne, få precis det jag längtar efter allra mest just nu.

Svara
Annika 4 december, 2017 - 20:19

Jag skulle vilja ta med mig min vän Maggan för lite lyx och avslappning. Det var så längesen vi unnade oss något bara hon och jag. Dagarna bara springer iväg, hämtning och lämning, matlagning, städning m.m. Sen att vi inte bor i samma stad gör det väl inte lättare att ses så ofta man egentligen skulle vilja. Det hade varit härligt att överraska henne med detta!

Svara
Tanja 4 december, 2017 - 20:22

Min mamma. Yasuragi ligger klart på topplistan och fira min 40-årsdag tillsammans med någon som hon som bara ger och ger hade varit underbart <3

Svara
Fru Minimalist 4 december, 2017 - 20:28

Upplevelser som dessa är ju en av få gåvor som funkar klockrent för oss i minimalistfamiljen 😉 så jag tar givetvis med mig Herr Minimalist till Yasuragi för en härlig helg där vi ser fram emot god mat, massor av bad, prat utan att bli avbruten och vår första hela natts sömn på snart 3 år (underbara småbarnsliv! 😉 ).

Svara
Rebecca 4 december, 2017 - 20:29

Jag hade tagit med min man till Yasuragi. Vi har fått två täta barn och är i behov av lite lyx Har hört så mkt bra om det stället så det hade varit kul att åka dit!

Svara
Bardha 4 december, 2017 - 20:30

Skulle sååå vilja ta med min mamma ❤️ Hon har haft ett tufft liv men har en vilja och ett hjärta av guld ✊️✊️

Svara
Sophia 4 december, 2017 - 20:33

Det här skulle jag vilja uppleva med min barndomsvän Nathalie. Efter många år isär har vi nu hittat tillbaka till varandra och när vi ses och hörs är det som inte en dag har gått! Jag är höggravid och beräknas föda om 15 dagar (håll tummarna för lite tidigare) och Nathalies morfar gick förra veckan bort i cancer. Vi båda behöver och önskar avkoppling. Att bara få va, finnas i nuet och njuta. Båda har haft tuffa månader bakom oss på olika sätt, jag med inte en felfri graviditet och hon med familj och sin sjuka morfar. Att få chansen att vinna detta hade vart för oss bättre än något just nu! Samla energi och kraft för det kommande året! Jag håller tummar o tår att jag får dela denna vinst med Nathalie!

Svara
Daniel 4 december, 2017 - 20:37

Jag vill ta med min älskade fru Frida, för att bara götta oss helt enkelt 😀

Svara
Monique Stalås Hörnsten 4 december, 2017 - 20:37

Åh, jag vill väldigt gärna vinna för om jag gör det så tar jag med mig min underbara mamma, som precis har fyllt 75! Hon ställer alltid upp och mina barn avgudar henne!

Svara
Malin 4 december, 2017 - 20:46

För att jag är nykär i Mattias, för att jag aldrig besökt ett spa, för att få testa raw food och tvagning, för att våga något nytt 🙂

Svara
Maria 4 december, 2017 - 20:46

Det här fantastiska priset skulle jag vilja dela med min syster! Hon är gravid och jag har en nio-månaders bebis, dessutom bor vi 80 mil ifrån varandra och ses alldeles för sällan. Livet rusar på lite för fort ibland och att stanna upp och få rå om de som faktiskt betyder mest för en på en sådan här fantastisk plats vore guld värt!

Svara
Hanna 4 december, 2017 - 20:50

Jag skulle utan tvekan ta med min mamma. Hon som fick “fira” sin femtioårsdag i september med cellgifter och strålning mot bröstcancern. Men nog fasen har hon klarat det! Det skulle vara underbart att få ge henne ett nytt och bättre femtioårsfirande!

Svara
Ulrika 4 december, 2017 - 20:50

Jag skulle vilja bjuda med min kompis Marie som bor i Stockholm. Vi har kännt varandra i 36 år och det skulle vara så kul att överraska henne med detta!

Svara
Klara S 4 december, 2017 - 20:51

Jag skulle åka med min man sedan 12 år. Vi har tre barn och aldrig varit iväg ensamma. Han har dessutom haft det tuffaste året i sitt liv och jag vill få honom att skratta och må bra igen.

Svara
Jessica 4 december, 2017 - 20:52

Jag skulle ta med min sambo som jobbat och pluggat parallellt denna höst. En chans att ladda batterierna och ta nya tag till nästa år.

Svara
My 4 december, 2017 - 20:56

Vill ta med mig min bästa kompis Dennis, har haft vattenläcka och fått bo hos honom. Han ställer alltid upp när jag behöver honom. Och i januari fyller han dessutom 30 vilken perfekt present 😀

Svara
Andrea 4 december, 2017 - 20:57

Min finaste mamma har varit sjukskriven sedan två år och kämpar för att komma tillbaka. Jag behöver inte ens följa med på den här vistelsen utan det skulle vara nog för mig att veta att min mamma får en underbara dag vilket hon verkligen förtjänar.

Svara
Amanda 4 december, 2017 - 21:01

Min älskade lillasyster vill jag ta med mig då vi numera aldrig har egentid tillsammans. Detta skulle vara ett ypperligt tillfälle för oss att få prata och slappna av på riktigt ❤️

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 21:03

Skulle ta med min sambo, älskar att få egentid tillsammans med honom, men det var alldeles för länge sedan vi gjorde något själva nu. Blir väl så när livet kommer emellan ibland.

Svara
Katarina 4 december, 2017 - 21:03

Åååå tänk! Tänk om jag kunde komma ifrån vardagen för en stund tillsammans med min man. ❤️ Vi har varit tillsammans i 22 år och det är lätt att man inte tar tid för varandra i vardagen. Så ett miljöombyte skulle göra under för själen och för kärleken

Svara
Jennie 4 december, 2017 - 21:05

Jag skulle ta med mig min fru Sara för jag tycker så mycket om att vara med henne. Hon får men eftersom hon jobbar många kvällar o vi har två barn hemma så blir det inte många stunder där vi kan prata och lyssna på varandra. Vardagen rullar på och vi har svårt att prioritera och planera in saker för bara oss, men med en sån här vinst skulle vi få lite hjälp med det!

Svara
Jennie 4 december, 2017 - 21:29

Hm, skrev visst inte klart innan jag skickade. ”Hon får mig att må bra bra och hon kompletterar mig o min fyrkantighet på ett fantastiskt sätt, men eftersom hon jobbar…osv”

Svara
Hanna Wallin 4 december, 2017 - 21:06

Jag skulle glädjas så år att ta med min man på en lyxig övernattning. Det hade varit det perfekta sättet att fira att vi precis har dragit lyckats nå ett mål som varit nära att knäcka oss. Under de tre senaste åren har vi och våra 3 barn bott i en liten byscha för att kunna förverkliga drömmen om ett ekohus på landet. Han har i princip gjort allt själv, jag har hjälpt till med vad jag kunnat samtidigt som jag pluggat på distans för att kunna vara hemma med barnen som vi valt att ha hemma fram tills skolstart. I år har vart ett riktigt kämpigt år för oss då energin tog nästan helt slut när bygget drog ut på tiden mer än vi trodde och min man, som satsat på att få fira sin 30 – årsdag i nya huset fick hoppa över firandet helt. Att få ta med honom hade känts som en fin kompensation för det och vart ett fint sätt att fira att vi får flytta in i vårt drömhus i helgen och äntligen få fira en riktig jul. ❤️

Svara
Ulrika 4 december, 2017 - 21:07

Hej!
Jag skulle gärna vilja ta med min sambo Daniel då han snart ska vara föräldraledig till våra två vildingar på 2,5 år och 4,5 år. Tror han skulle behöva få vila sig lite på spa för att orka hänga med i våra barns tempo

Svara
Mia 4 december, 2017 - 21:08

Vilket fantastiskt pris! Jag skulle ta med mig min vän Evelyn som är min partner in crime. Hon är fantastisk på alla sätt och behöver en helgs lyx som kontrast till hennes hektiska vardag.

Svara
Michaela 4 december, 2017 - 21:08

Jag skulle så gärna vilja ta med min mamma till detta underbara ställe!
Hon är värd detta då hon alltid ställer upp både som mamma & världens bästa mormor, hon finns alltid för min familj & är också en stor förebild & glädjespridare! ❤️

Svara
Camilla Rosén 4 december, 2017 - 21:08

Senast jag var på Yasuragi var i december 2003, då var jag där med en av de bästa vännerna man kan ha, Linda, och vi firade att vi fyllt 30 det året. Det skulle vara en fantastisk present att få komma dit när vi ska fira att vi blir 45 nästa år.

Svara
Elise 4 december, 2017 - 21:11

Att få ta med min bästa vän, skulle vara ett snyggt sätt att få ge igen. Hon arbetar jämt och måste då sätta härliga saker på vänt. Att få röva iväg henne över en natt och skämma bort henne med avslappning och skratt, utan störiga mail och galna agenter får hon äntligen sätta sig själv i sitt center. Hon är ett proffs på att organisera men måste lära sig att njuta mera, så detta skulle vara ett utmärkt sätt för henne att hitta rätt.

Svara
Anna 4 december, 2017 - 21:13

Jag skulle vilja vinna den här vistelsen eftersom jag aldrig varit på något liknande förut, är vegan samt i stort behov av lite extra återhämtning just nu på grund av privata skäl. Jag skulle definitivt ta med mig min mamma! ❤️

Svara
Therese 4 december, 2017 - 21:28

Jag skulle vilja ta med min mamma till Yasuragi. Hon går i pension om en vecka, efter att ha arbetat och slitit hela livet, så att få ta med henne på en avslappnande spavistelse på Yasuragi vore den perfekta julklappen!

Svara
Ingela 4 december, 2017 - 21:29

Jag vill på spa bjuda mamma med detsamma!
På Yasuragi och bada i magi.
Längtar efter att få umgås
Hoppas önskan går i lås

Svara
Alexandra 4 december, 2017 - 21:30

Får rysningar på armen när jag tänker på hur härligt det vore för mig och min man att komma iväg. Vi väntar vårt andra barn inom 1-2 veckor och ställer in oss på att sömnbristen snart tar över vårt liv (baserat på erfarenhet av vår 3åring) Att få komma iväg om några månader för att ladda om batterierna vore så väldigt välbehövligt och inga skulle bli lyckligare än vi❤️❤️

Svara
Karolina Bentsen 4 december, 2017 - 21:32

Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän, med andra ord min man. Han älskar vatten och jag längtar efter att få ha långa samtal med honom vilket inte alltid är lätt då man har små barn som gillar att prata ännu mer än vad mamma gör.

Svara
Sofie 4 december, 2017 - 21:32

Jag vill ta med min sambo på en fantastisk spa-upplevelse! Efter en tids renovering i huset så hade det varit skönt att komma iväg och bara njuta!

Svara
Lovisa 4 december, 2017 - 21:36

Jag vill ta med mig min sambo och bästa vän Pontus för han får mig alltid att skratta och känna mig som världens lyckligaste människa!

Svara
Charlotte A 4 december, 2017 - 21:36

Detta skulle vara en fantastisk chans att tillsammans med den enda personen jag vill leva med få en chans att hitta tillbaka tillvarandra. Då vi inte träffats sedan juli men börjat försiktigt att höras igen då vi inte kan glömma varandra, men tydligen aldrig lyckas få till en träff.. kanske detta kunde vara att vi tog oss tid.

Svara
Elin 4 december, 2017 - 21:39

Min mamma som stället upp för mig i vått & torrt. Min mamma som alltid finns där även när jag som minst förtjänar det. Som sätter sig själv åt sidan för alla oss omkring. Min älskade mamma som är världens bästa mormor & hjälper mig i utmaningen som förälder. Min mamma vill jag ta med mig. Helt enkelt för att hon förtjänar det så mkt!

Svara
Charlott 4 december, 2017 - 21:48

Jag skulle ta med min bästa vän Eva, för att kunna ha en skön, mysig, avslappnande stund och vara få tänka på oss själva.

Svara
Charlott 4 december, 2017 - 21:48

Jag skulle ta med min bästa vän Eva, för att kunna ha en skön, mysig, avslappnande stund och bara få tänka på oss själva.

Svara
Sara 4 december, 2017 - 21:49

Jag har alltid velat besöka detta spa med min sambo, men kännt att ekonomin alltid kommit i kläm. Med två barn är vardagslivet hektiskt och allt pussel med allt som står på agendan, behövs det en välbehövlig paus. Nu med ett giftermål i räckhåll kan detta vara en perfekt liten bröllopsresa!

Svara
Anna Östman Andersson 4 december, 2017 - 21:50

Jag skulle vilja överraska världens bästa man som gör allt för att jag och alla våra barn ska ha det bra. Han glömmer bort sig själv mellan allt jobb, renovering, barnens gympapass, moppemeck, hämta-tonåring-mitt-i-natten, storhandling och allt annat som hör vardag och familjeliv till. Han säger aldrig nej till barnen när de behöver hjälp, råd eller skjuts, somnar i soffan om kvällarna och hinner aldrig med ‘något eget’.HAN är värd en vistelse på Yasuragi med allt vad det innebär. Dessutom fyller han 40 år i januari ❤

Svara
Ida Hägglund 4 december, 2017 - 21:50

Jag håller på att bli min mamma, plötsligt mediterar jag, yogar och äter vöxtbaserat. Ger mina barn örtmedicin när de är sjuka och går upp sjukt tidigt på morgonen för att starta dagen lugnt för mig själv. Tackar gärna mamma för allt detta genom tar självklart med henne på spa!

Svara
Cecilia Folkesson 5 december, 2017 - 08:31

Grattis Ida!! Du blev vinnaren i dagens lucka 🙂
Jag kommer maila dig under dagen.

Ha en fin dag,
Hälsningar Cecilia

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 21:52

Jag skulle ta med min älskade mamma dit! Hon är en person som tar hand om alla andra och hjälper till och ställer upp oavsett vad trots att hon själv är sjuk. Hon får tyvärr inte så mycket tillbaka och då jag bor i en annan stad så skulle det vara fantastiskt att få överraska henne med detta då det är hennes dröm att få åka till yasuragi! Hon förtjänar så att få bli ompysslad och bara få lugn och rå och njuta av god mat!

Svara
Isabella 4 december, 2017 - 21:55

Hej,

Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän Emma, som fram till en månad sen även var min bästa arbetskamrat. Nu när vi inte ses dagligen på jobbet längre så har det blivit svårt att hinna med att ses. Om jag vinner detta är jag säker på att hon släpper allt och hänger med sin bästis på spa 🙂

Svara
Charlotte Ekström 4 december, 2017 - 21:55

Jag vill ta med mig min älskade kille,
som på spa fått dille.
Massage, färsk frukt och pool,
han kommer skina som en sol!

Svara
Therese 4 december, 2017 - 21:57

Wow vilken tävling! Jag skulle vilja ta med min mamma. Vi har aldrig varit iväg på något sånt här ihop, och jag tror inte hon varit på spa någon gång, så det hade varit så himla kul att få ta med henne 🙂

Svara
Helena 4 december, 2017 - 21:58

Jag skulle ta med min bästa finaste vän Michelle . Vi fick barn i början av året ovh jag med förlossnings depression. Tuffa tider och tungt. Michelle kom och bodde hos oss och hjälpte oss fast hon egentligen bor mer än 45 mil bort. Det kallar jag äkta vänskap. Jag skulle vilja ta med henne som tack men även som ett grattis till hennes examen hon tar i vinter. Vad skulle jag göra utan Michelle ❤️

Svara
Nathalie 4 december, 2017 - 22:13

Jag skulle vilja ta med min mamma som på grund av livets berg- och dahlbana behöver piggas upp lite extra denna vinter.

Svara
Camilla fredin 4 december, 2017 - 22:19

Om jag fick vinna denna underbara spa-vistelse så skulle jag och min man som jag varit tillsammans med sedan jag var 17 år,lägga oss i en varm källa, och gemensamt diskutera hur vi ska lägga upp strategin för att få in en mer varierad och vegetarisk kost. För både oss och våra två småttingar, som önskar äta korv och pannkaka dagens alla måltider jag håller mina tummar! Mvh Camilla Fredin

Svara
Irmelie 4 december, 2017 - 22:21

Tänk att byta ut, att sova på soffan, mot en övernattning på Yasuragi.. Min barndomsbästis från Göteborg är på väg till Stockholm för att hälsa på. Det var alldeles för länge sen vi sågs. Hur magiskt skulle det inte vara att ta med henne på en spahelg ? Bada i varma källor och slippa disken.. Bergrumsbad istället för badrumskö..

Svara
Sjuksköterskan 4 december, 2017 - 22:23

Med min man. Jag jobbar borta mycket och är sur, trött och stressad men han är alltid glad och fixar allt med barn och hem. Vi, och framförallt han, skulle behöva komma bort och bara vara vi ett tag. Hoppas!

Svara
Iman 4 december, 2017 - 22:23

Jag skulle vilja ta med min mamma. Hon är en kvinna som jag ser upp till då hon alltid är positiv till livet fast det ibland kan vara ett helvete. Hon har hållit huvudet högt uppe när hon har haft det som svårast ekonomiskt med 6 barn och en man som bara jobbat, hon brukade offra sig för att vi 6 barn skulle ha det bättre än henne och därmed skippa att handla till sig själv och istället till oss. För två år sedan gick hennes pappa bort och hon har haft det svårt sen dess fast hon inte visar oss det. Anledningen till att jag vill ta med henne är att hon förtjänar det, vill kunna skämma bort henne för en gång skull på över 20 år där hon äntligen kan få koppla av. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag vill visa henne att hon betyder allt för mig, att jag är tacksam över att ha henne som mamma och hon är min stora inspiration i livet, en stark kvinna som inte låter sig brytas ner av livets men utan kör vidare hur svårt det än är.

Svara
Marie 4 december, 2017 - 22:24

Jag skulle så gärna vilja ta med min sambo. Förra året skulle vi bjuda alla våra vänner på en jättefest i vår trädgård. Vi hade hyrt ett stort tält och några dagar innan festen kom det ett otroligt oväder. Min sambo stod inne och fick se genom fönstret att tältet höll på att lyfta så instinktivt sprang han ut och tog tag i en av pinnarna. Det föll sig så illa att det kom en stark vindpust som tog med både honom och tältet högt upp i luften och slutligen ramlade han ner i asfalten och landade på huvudet. Det blev ilfart till sjukhus, sövning, svävan mellan liv och död och slutligen en lång och krävande rehabilitering. Han är en kämpe utan dess like och efter denna tunga period vore det underbart att överraska honom med en härlig spavistelse ❤️

Svara
Helena 4 december, 2017 - 22:26

Jag skulle vilja ta med mig min underbara mamma! Jag fick mitt första barn i år och hon har varit ett oerhört stort stöd för mig. Hon tar även hand om min gamla morfar så jag tycker att det är dags att hon får pysslas om lite! Dessutom älskar hon ostindisk mat och har alltid velat åka till Yasuragi

Svara
Mirna 4 december, 2017 - 22:27

Åh!! Så bra tävling!!
Jag vill åka med min kille! Det skulle vara så mysigt med lite kvalitetstid tillsammans efter en lååång höst med bara jobb jobb jobb! 🙂

Svara
Mikael Olofsson 4 december, 2017 - 22:31

Jag skulle vilja ta med min mamma. Kommer att försöka tävla för att få chans att skämma bort henne . Det blir lätt deppigt i mörka kalla Arvidsjaur såhär års och att få bryta i vardagen och överraska henne med att komma och hälsa på (bor i stockholm) Yasuragi vore rena lyxen. Tack för att jag får chans att vara med i tävlingen.
Hälsningar Mikael

Svara
Linda 4 december, 2017 - 22:36

Jag vill ta med min underbara man! De senaste småbarnsåren har varit helt hysteriska. Vi var på Yasuragi innan vi fick barn och njöt något oerhört och när kaosmaskinerna bygger kojor av soffkuddar och vänder upp och ner på hunden så mantrar vi “Yasuragi, Yasuragi”.
Vore alldeles underbart att få uppleva denna märkliga känsla som kallas lugn…

Svara
Mariette 4 december, 2017 - 22:37

日本 Det vore som att besöka Japan, en fantastisk upplevelse. Detta hade jag gärna gjort med min syster. Tänk att överraska henne med detta. Wow

Svara
Sanna 4 december, 2017 - 22:37

Om jag hade turen att vinna hade jag tagit med mig min fina storasyster. Hon är ju just nu mammaledig med sina två flickor. Fast så mycket ledigt blir det inte då hon samtidigt jobbar och renoverar ett hus med förhoppning om inflyttning innan jul. Då hon inte varit ifrån sina barn en enda natt sen de föddes tycker jag hon mer än förtjänar sin första ostörda natts sömn på tre år. Att få ge henne en spaupplevelse att varit underbart!

Svara
Cecilia Lindberg 4 december, 2017 - 22:38

Jag skulle ta med mig min mormor,min bff. Hon är 87 år och gillar att uppleva nya grejer, att gå på japanskt spa skulle hon tycka vore coolt.

Kram och tack åter igen för en generös tävling.

Svara
Elizabeth 4 december, 2017 - 22:38

Åh min underbara sambo skulle jag ta med!
Tänk att få fira kärleken med mys❤️
Yasuragi…ett glas bubbel i handen , spadofter och världen utanför existerar inte längre!

Svara
Micke 4 december, 2017 - 22:38

En japansk hälsokur för kroppen,
Skulle jag o min fru tycka var toppen

Svara
Anna Göhlin 4 december, 2017 - 22:38

Vilken dröm att vinna denna luckan! Jag hade tagit med min fästman. Vi har inte lyckats klämma in en barnfri övernattning sedan vi fick vår son i maj 2014. Vi hade verkligen behövt få komma iväg och vårda relationen som partners, föräldrar och stöttepelare. Vi har haft det väldigt tufft senaste året i relationen och i livet när min svärmor hastigt gick bort, så det hade verkligen kommit lägligt att få rymma bort från vardagen. Ibland är det väldigt tufft att orka med. Håller alla tummar för detta grymma paket!

Tack för en grym blogg! Och kör mer stories, love it!

Svara
Sara 4 december, 2017 - 22:42

Åh, jag skulle ta med min man. Vi hinner aldrig göra något bara han och jag med två små barn och skiftjobb inom vården.. Det vore heltvubderbart att få skämma bort oss ett par dagar ❤️

Svara
Jennie karlsson 4 december, 2017 - 22:45

Gu vilken bra lucka i julkalendern❤ jag skulle vilja överraska min underbara pojkvän med denna fantastiska övernattning eftersom han fyller 30år på julafton samt att vi firar 1,5 år ihop i januari skulle va såä underbart att få denna upplevelser för att kunna få lite extra lyxtid tillsammans! Att få spendera tiden ihop med detta så jag kan visa min uppskattning o kärlek till honom ordentligt! Vill kunna ge tillbaka till allt fint han alltid gör för mig. O student som man är så unnar man sig inte sånt här… skulle bli överlycklig o såå tacksam om jag skulle vinna hoppas hoppas!! ✊

Svara
Ulrika 4 december, 2017 - 22:45

Efter många år av alldeles för mycket arbete, så skulle det vara underbart att få fara iväg med min man på en sådan vistelse. Att få stjäla lite tid för varandra, i ett annars alltför uppskruvat vardagsliv i högt tempo, där vi ska räcka till för alla i vår närhet. Det vore underbart att få överraska honom med detta, och att få tid för bara oss.

Svara
Lovisa 4 december, 2017 - 22:48

Att ta med min mormor till Yasuragi vore drömmen. Hade varit härligt att få skämma bort henne för en gångs skull (vilket min studentekonomi inte håller med om lika mycket). Hon är bäst!

Svara
Sim 4 december, 2017 - 22:48

Hej Cecilia,
Hade varit perfekt för mig och min sambo.
Komma bort en stund då jag nyligen varit sjuk under en längre period.
Bara vara han och jag, kanske till och med ett perfekt tillfälle för ett frieri.

Svara
PETTER 4 december, 2017 - 22:50

Jag skulle gärna vilja bjuda med min flickvän Frida som har haft en rejält tuff höst på jobbet och nu varit modig nog att säga upp sig. Varken hon eller jag har någon gång varit på spa, och just Yasuragi har vi båda hört så mycket gott om!

Svara
Anna 4 december, 2017 - 22:55

Jag skulle ta med min kompis som precis som jag är en hårt arbetande småbarnsmamma. Vi behöver komma bort från den trista vardagen men som ensamstående på heltid finns inte ekonomin till såna utsvävningar.

Svara
stina 4 december, 2017 - 23:00

Jag skulle ta med min mormor som alltid ställt upp i ur och skur, skjutsat och hämtat, passat min hund och sytt om otaliga klädesplagg genom mina ungdomsår. Mormor är för gammal och skör för att följa med oss utomlands på sommaren som hon alltid gjort tidigare, så att få ta med henne på ett lyxigt spa och ha det mysigt tillsammans vore en fantastisk och oförglömlig upplevelse.

Svara
Maria 4 december, 2017 - 23:02

I från Stockholm jag for i alla hast.
Med alla möbler i ett jätte flytt last,
lämnade syster, mor och bror
för att finna huset där jag nu bor.
Saknaden av staden finns alltid kvar
och närvaron av den familj jag där har.
Men även gamla vänner pockar på
att få träffas då och då,
men tiden räcker sällan till
för allt i livet man vill
Men jag längtar så,
att gammal vänskap återfå
Att få turista i min egen stad,
kommer göra mig så glad
Therese nu åker jag snart
och du har ingen aning om vart
Det kommer att bli kul
mer får du veta i jul 🙂

Svara
Lisa 4 december, 2017 - 23:18

Min man skulle behöva komma bort från vardag o jobb. Vi skulle behöva rå om varandra och få lite energi till tempot som vardagen kräver och komma ihåg varför vi väljer varandra även när hälsa, arbete o livet inte är på topp❤️

Svara
Jessica 4 december, 2017 - 23:24

Jag vill fira mig och min sambo som är nyblivna föräldrar! ❤️❤️❤️

Svara
Johanna 4 december, 2017 - 23:30

Min dotter hade fått det i 17 års present av mig , en mor och dotter helg i Stockholm m spa, yoga , veganskt mat hade varit underbart !

Svara
Eva 4 december, 2017 - 23:40

Jag vill ta med min kära vän Jill och fira 16 år av härlig och fin vänskap <3 Bara må bra, njuta och ha trevligt tillsammans 🙂

Svara
Anita Karlsson 4 december, 2017 - 23:44

Skulle passa på att ta en paus från vardagen tillsammans med mannen i mitt liv! ❤

Svara
Erica 5 december, 2017 - 00:19

Vilken underbar drömvinst! Jag skulle ta med min man till yasuragi. Vi har haft tuffa år med tre små barn, otäcka sjukdomar, sömnlösa nätter och allt för många onödiga gräl. Min man är min klippa och min bästa vän och jag önskar så att vi någongång kom iväg bara vi två. Så att vi fick vara vi, och njuta av varandra, lägga föräldrarollen på paus i några timmar ❤️

Svara
Isabella 5 december, 2017 - 07:21

Jag vill ta med mig min sambo David. Han har jobbat hårt med ett mål som innebär mycket träning, och jag har flyttat till en annan stad för att plugga. Vi bor alltså särbos för tillfället och detta skulle vara drömmen att få göra tillsammans <3

Svara
Lovisa 5 december, 2017 - 14:25

Jag skulle vilja överraska min sambo med en kväll för bara oss 2. Vi har haft riktigt fullt upp båda 2 med både roliga och mindre replik saker och vu skulle verkligen behöva lite tid bara vi 2. Men ibland springer bara livet på och vi skulle nog alla behöva bli bättre på att stanna upp och bära ta tillvara på dagen och varandra. Det önskar jag ge för en kväll till min stora kärlek 🙂

Svara
Ahiga Audrey 6 december, 2017 - 20:58

jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio USA och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem uppstod i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men alla till ingen nytta. Slutligen bekräftade han att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen.
På en ödesdigra kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för henne också. Däremot trodde jag aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskastern som är “wiseozizaspiritualhome@gmail.com”
Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka inom två dagar.
Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt som jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, min man som inte har ringt mig i över ett år ringde mig att han skulle komma tillbaka . Så fantastiskt rätt?
Jo, det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sina misstag och för de smärtor han orsakade för mig och mina barn. Från den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen.
Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta den här stora mannen och precis som han gjorde för mig, kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via denna e-postadress. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. (Wiseozizaspiritualhome@gmail.com),
om du befinner dig i något sådant tillstånd, eller om du har något problem med att “ta tillbaka din ex. inte bara det han kan
hjälpa dig
1) bli främjad i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinna domstolsfall
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) få kontroll över ditt äktenskap.
9) få fördel och få attraktion från människor.
10) få tillbaka förlorade pengar.
(11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.

hans e-postadress är igen (wiseozizaspiritualhome@gmail.com)

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More