Julkalendern cecilia folkesson friggs

Lucka 2 – Utvalda produkter från Friggs

av Cecilia Folkesson

Julkalendern cecilia folkesson lucka 2

– Presenteras i samarbete med Friggs –

 


Tävlingen är avslutad och vinnarna blev Helena, Resfredag och Maria. Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka har tre tävlande chans att vinna varsin låda med utvalda produkter från Friggs till ett värde av 500:-/st.  Dessa lådor innehåller bland annat Friggs ekologiska teer, ekologiska majskakor i massa spännande smaker och även en hel del kosttillskott!

 

Såhär är du med och tävlar:

Vilken är du favoritprodukt från Frigg och varför?
Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar om dagens lucka. Tävlingen avslutas ikväll (2:e december) klockan 21:00 och vinnaren presenteras i detta inlägg.

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

Du kanske även gillar detta

77 kommentarer

Frida 2 december, 2017 - 06:29

Jag älskar Friggs teer, speciellt “citron och ingefära” som är perfekt vid förkylning. Jag gillar det faktum att de har ett väldigt stort utbud av örtteer, gröna teer och rooibos då det är dessa typer av teer som jag dricker mest och föredrar. Jag gillar verkligen att stå framför tehyllan i affären med möjligheten att kunna välja mellan så många bra smaker och teer.

Svara
Nina Troberg 2 december, 2017 - 14:40

Min allra största favorit är Friggs kvällsro the som jag druckit varje kväll i flera år lägger i en klick kokosolja ibland.
även min 11 åring frågar efter en kopp kvällsro titt som tätt.
ultimata kvälls rutinen som slappnar av kropp o själ.

Svara
Anita Wejshag 2 december, 2017 - 06:31

Med smak och njutning som främsta argument
-är Friggs ekologiska majskakor
Helt utan konkurrent …..

Svara
Monika Andreasson 2 december, 2017 - 10:01

Friggebod teer. Speciellt kryddig chai. Det värmer så gott

Svara
Lisa 2 december, 2017 - 06:38

Friggs riskakor med mandelsmör inför långa löppass ger bra energi.

Svara
Jenney 2 december, 2017 - 06:41

Jag älskar deras bar med smak av quinoa och hallon och deras majskaka med rosmarin! Sååå god!

Svara
Jenney 2 december, 2017 - 06:42

Varför jag tycker så mycket om deras bar är för att det är en djungel av sockerbars i affärerna. Såvida man inte har nära till en hälsokostaffär, vill säga. Friggs finns i de första välsorterade affärerna och därför har den blivit en favorit på språng!

Svara
Camilla Nilsson 2 december, 2017 - 07:02

Min favorit är citronteet. Ser att det finns massor med spännande smakkombinationer som jag är nyfiken på!

Svara
Victoria 2 december, 2017 - 07:19

Min favorit från Friggs är teet Kvällsro. Dricker det gärna på kvällen till ett frökex med jordnötssmör, skivad banan och kanel. Mums!

Svara
Jenny 2 december, 2017 - 07:22

Min favorit är deras fröknäcke som är det en glutenfria bröd jag hittat som inte innehåller socker. Tummen upp för det!!!

Svara
Martina Sundén 2 december, 2017 - 07:30

Min favoritprodukt från Friggs är utan tvekan de ekologiska majskakorna med parmesan. Väldigt gott som fredagsmys för både vuxna och barn ☺️

Svara
Malin Jagmark 2 december, 2017 - 07:32

Min favorit är riskakorna, ett snabbt mellanmål eller när kvällssuget sätter in. Snabbt och lätt utan onödigt socker.

Svara
Liv 2 december, 2017 - 07:40

Älskar Majskakorna! Så goda, så lagom! Med smör och ost eller jordnötssmör. Mums!! Äter lätt ett halvt paket rakt av

Svara
Malin 2 december, 2017 - 07:44

Tack vare Friggs ekologiska majskskor är det lätt att göra hälsosamma val, och jag slipper lida kval. På hemsidan finns spännande recept på frukost och mellanmål, klart värt tummen upp och en matcha-te-skål!

Svara
Josefine Bergkvist 2 december, 2017 - 07:59

Jag och hela min familj älskar friggs produkter, majskakor, riskakor ALLT!
Att vinna detta vore drömmen för min Olle som är 3 år (och för mej ) vi håller tummarna!!

Svara
Linda 2 december, 2017 - 08:03

Min första te-upplevelse är faktiskt ett Friggs-te – kvällsro. Min storasyster bor långt ifrån och har gjort så sedan jag var barn så att umgås med henne har varit viktigt. Hon är och har alltid varit en stor tedrickare medan jag bara hållit mig till kaffe – fram till en kväll hos henne med varsin temugg kvällsro. Numer är jag inbiten temänniska jag med.

Ha en fin lördag allihop!

Svara
Jessica 2 december, 2017 - 08:16

Friggs majskakor är en favorit, till det en kopp te med smak av ingefära.

Svara
Maddd 2 december, 2017 - 08:18

Jag undrar ibland vad jag hade för liv innan jag upptäckte Friggs majskakor, jag måste haft det jäkligt tråkigt för nu är det mitt bästa mellanmål varje dag!

Svara
Agnes 2 december, 2017 - 08:19

Att välja hälsosamma val är så mycket enklare med friggs majskakor. Frukost, mellanmål eller att ta en på kvällen är guld för att stilla sug. Att vinna detta pris hade vart guld för mig som student som alltid söker de mest hälsosamma livsmedel!

Svara
Frida 2 december, 2017 - 08:19

Friggs majskakor med chia och havssalt tillsammans med deras mango- och havtornsthé blir bästa kvällsfikan!

Svara
Sofia 2 december, 2017 - 08:30

Då jag lider av sömnproblem sedan många år tillbaka men gärna kopplar av med en kopp te på kvällen älskar jag Friggs koffeinfria teer! Tack vare dessa kan jag njuta av min kvällsritual utan risk att det påverkar min natt negativt. Snarare tvärtom då man kommer ned i varv av örterna och värmen 🙂 favoriten är pepparmynta!

Svara
Tove 2 december, 2017 - 08:30

Friggs teer, tex Kvällsro till kvällsmyset slår aldrig fel!

Svara
Susanne 2 december, 2017 - 08:33

Jag ÄLSKAR majskakorna! Perfekta till fikat! Jag kan inte sluta äta dom när jag börjat. Så en förpackning majskakor räcker inte långt i detta huset!

Svara
Marlene 2 december, 2017 - 08:35

Friggs örtte Pepparmynta finns alltid hemma. Jag älskar den uppiggande smaken!

Svara
Lykke 2 december, 2017 - 08:35

Jag har testat rätt många olika Gurkmeja-teer men det finns nog inget som slår friggs ekologiska!!

Svara
Ida 2 december, 2017 - 08:56

Fullkomligt älskar deras riskakor! De tillsammans med avocado och chiliflakes är bara ett långt mmmmm:ande!

Svara
Helena 2 december, 2017 - 09:06

God morgon! Mina favoriter är Friggs knäcke. Jag älskar plockmat men med en mage som är känslig mot gluten, så är de här perfekta istället för andra kex. De går hem hos hela familjen och att de är packade i mindre portionspåsar gör att barnen lätt kan ta med dem i väskan som ett litet mellanmål tillsammans med en frukt.
/Helena

Svara
Cecilia Folkesson 3 december, 2017 - 07:59

Grattis, du är en av vinnarna! Har mailat dig 🙂

Ha en fin dag,
Cecilia

Svara
Hannah N 2 december, 2017 - 09:09

Majskakor! Världens bästa produkt helt klart. Passar stora som små. Mina barn hade kunnat leva på dom om de fick. (Och jag också…hehe)

Svara
Jennie 2 december, 2017 - 09:10

Efter att ha bjudit 4-åriga systerdottern på majskakorna med chiafrön och havssalt, så har hon “tvingat” både sin mamma och mormor att köpa hem dem. Och jag vågar inte annat än att ha dem hemma när hon kommer på besök. Så just den produkten är vår absolut gemensamma favorit!

Svara
Wilma 2 december, 2017 - 09:13

Jag älskar Friggs majskakor med chia & havssalt!! Här hemma så går det minst 3 paket i veckan då hela min familj tycker om majskakorna. Eftersom jag är glutenintolerant så är det ett perfekt utbyte mot bröd för mig. En majskaka med ägg är perfekt till mellisen och majskakor med jordnötssmör och dadlar är det perfekta lördagsgodiset i mina ögon!!

Svara
Sofie 2 december, 2017 - 09:19

Friggs glutenfria knäcke med chia och vallmofrö är en favorit som alltid brukar finnas till hands på jobbet när nåt litet snacks behövs.

Svara
Sara Gustavsson 2 december, 2017 - 09:25

Min favoritprodukt från Friggs är deras blåbärste! Dels för att det är det godaste blåbärste jag smakat men idag också av nostalgiska skäl då det har funnits i många år, jag förknippar det starkt med min och min sambos första lägenhet Enda nackdelen är att det inte är ekologiskt (önskemål till Friggs!).

Svara
Marie 2 december, 2017 - 09:30

Alla ftiggs riskakor men havsalt är ett snäpp godare o har man då mandelsmör på… perfekt nattmat på jobb…..

Svara
Victoria 2 december, 2017 - 09:38

Friggs majskakor med havssalt! Perfekta när hungern smyger sig på, som mellanmål och BÄST i väntan på maten efter ett långt träningspass. Supergott med så väl honung som ost.

Svara
Helene 2 december, 2017 - 09:39

Jag gillar deras knäcke, speciellt tomat & sesamfrö. Jag mår så mycket bättre av glutenfritt bröd. På eftermiddagen när jag kommit hem från jobbet, sätter jag mej med en kopp kaffe, en knäcke med smör o ost o läser allers Det är livskvalité

Svara
Lisa 2 december, 2017 - 09:52

Friggs majskakor med chia och havssalt!!! Har en speciell relation till dessa då det knaprades en hel del när jag väntade lillebror i familjen. De är ju så goda!

Svara
Johanna 2 december, 2017 - 09:56

Här hemma gillar vi Friggs majskakor. Min son älskar de som smakar ost! Jag tycker om chiafrön och havssalt. Vi äter det varje vecka

Svara
Maria Björs 2 december, 2017 - 11:06

Jag sällar mig till skaran som hyllar majskakorna med chia och havssalt! Lite smör på och det är godare än chips! Perfekt när jag behöver något snabbt och enkelt för att hålla mig glad fram till middagen.

Svara
Nathalie 2 december, 2017 - 11:09

Även om majskakor absolut är en favorit måste jag ge cred till Friggs te Kvällsro som nattat mig många kvällar.

Svara
Lena 2 december, 2017 - 11:12

Jag bara älskar Friggs te Immun. Det är frisk med ingefära och gott med apelsinsmaken. Kombinationen känns bra smakmässigt. Att det sedan är koffeinfritt gör det ju extra bra att dricka på kvällen ☕️

Svara
Ida 2 december, 2017 - 11:29

Min favorit är riskakorna på bilden, tycker att dom går finfint att äta precis som dom är och även variera pålägg i oändlighet!

Svara
My 2 december, 2017 - 11:31

Älskar chiaför och havssalt riskakorna du har på bilden där uppe- kan äta det till frukost -mellanmål eller till kvällsmat . Perfekt att ha med sig på språng också 😀

Svara
Jessica 2 december, 2017 - 11:34

Massa goda tesorter som tillsammans med en riskaka med jordnötssmör och bananskivor på blir till riktigt mys!

Svara
Terese 2 december, 2017 - 11:43

Friggs ekologiska lakritste är min favorit och även dotterns. Smakar milt, gott med härlig lakritsnot. Används alltid när vi gör Afternoon Tea

Svara
Louise 2 december, 2017 - 12:41

En mening : Friggs teer

Svara
lotta 2 december, 2017 - 12:48

Friggs majskakor är hur goda som helst, och bra då de är glutenfria och inga tillsatser!

Svara
Frida 2 december, 2017 - 13:15

Banan och jordnötssmör när sötsuget tränger sig på..Eller keso med mango..mums

Svara
Resfredag 2 december, 2017 - 13:28

Eh, JA! Är helt besatt av riskakorna på bilden, chiafrön & havssalt. Kan lätt smälla i mig ett helt paket (!), men äter dem helst med ett lager grön Bregott. När maken köper chips, köper jag istället ett paket riskakor. Bästa uppfinningen ever att gå från tjocka till tunna riskakor, heja Friggs!

Svara
Cecilia Folkesson 3 december, 2017 - 08:02

Grattis! Du är en av vinnarna 🙂 Har mailat dig.

Ha en fin dag,
Cecilia

Svara
Anna 2 december, 2017 - 13:31

Majskakorna med chiafrön o havssalt är en riktig hit. Måste alltid ha minst ett paket i skafferiet mitt. Köper egentligen till barnen som nyttig kaka. Men råkar alltid äta upp innan de hinner smaka.

Svara
Linn 2 december, 2017 - 13:52

Älskar Frigg’s mynta och nässelte! Längtar tills jag får lägga vantarna på Frigg’s kakao-och ärtprotein, undrar om det tar förstaplatsen från mynta och nässelteet?… 🙂
Kram

Svara
Caroline 2 december, 2017 - 13:54

Då jag till och från lider av insomnia är Friggs gröna örtte med citron och ingefära den bästa medicin som finns!

Svara
Klara Soma 2 december, 2017 - 13:57

Hej! Min absoluta favorit produkt från Friggs är: Superfrukt Rooiboste Blåbär & Acai! Att jag väljer den beror på att den är nyttig, koffeinfri och att alla gäster brukar gilla den!
Trevlig första advent!

Svara
Tanja 2 december, 2017 - 14:36

Absolut precis den som finns på bilden! Majskakorna med chia & havssalt är fantatiska, de andra smakerna också bra men inte lika bra!

Svara
Matilda 2 december, 2017 - 14:50

I vår familj älskar vi Friggs fyrkantiga ekologiska majskakor, särskilt med jordnötssmör på, för det tar oss i minnet tillbaka till vår fantastiska USA-resa för ett par år sen, då vi åt just det.

Svara
Sanna 2 december, 2017 - 14:57

Friggs ekologiska chai-te! För nu när kylan kommit blir det minst 3 koppar om dagen.

Svara
Louise 2 december, 2017 - 14:58

Blåbärste är både min och dotterns favorit. Känns bättre att ge henne rooibos än vanligt svart.
Efter att ha läst kommentarerna blev jag sugen på att testa kvällsro också

Svara
Maud 2 december, 2017 - 15:05

Riskakorna, perfekt när som helst.

Svara
Emmie 2 december, 2017 - 15:07

Friggs grönt te energi har varit mitt absoluta favoritte i flera år men nu på senaste har jag börjat älska friggs grönt te med citron och ingefära! 🙂

Svara
Maria 2 december, 2017 - 15:11

Friggs har jättemånga bra och goda produkter, men min absoluta favorit är deras te mynta och nässlor! Dricker det varje kväll när barnen har somnat och det hjälper mig att varva ner och koppla av

Svara
Cecilia Folkesson 3 december, 2017 - 08:05

Grattis, du är en av vinnarna 🙂 Har maialt dig.

Ha en fin dag,
hälsningar Cecilia

Svara
Stella 2 december, 2017 - 15:22

Jag har inte provat så mycket Friggs -än ☺️ Så det låter som att det är dags nu!
Jag har iaf börjat använda deras vegetariska proteinpulver efter träning. Sååå mycket bättre än andra proteinpulver med en massa sötning o tillsatser. Smakar dessutom riktigt bra!

Svara
Andreas H 2 december, 2017 - 15:59

Deras majskakor! Med en liten 1,5åring som vägrar att äta det mesta är det alltid skönt att ha dessa kakor som backup när man vill att han ska få i sig något iaf! gott, ekologist och nyttigt!

Svara
Johanna 2 december, 2017 - 16:53

Jag har flera favoriter från Friggs och framförallt deras teer. Får jag bara välja en produkt så säger jag deras te med mynta och nässlor. Love it!

Svara
Annie 2 december, 2017 - 17:15

Friggs produkter gör alltid succé,
i mitt skafferi finns både deras knäcke och te.
Men favoriten är nog riskakan som är naturell,
den äter jag nästan varenda kväll.

Svara
Hanna 2 december, 2017 - 17:26

Majskakor – ekologiska och med bara salt! Så goda som mellis eller bryt i små bitar och ge till barnen som ”chips”. Alla i familjen älskar dem!

Svara
Amanda T 2 december, 2017 - 17:34

För mig är det att bara välja en produkt då jag har några som är ständiga stapelvaror i mitt hem:
– Majskakorna med chiafrö och havssalt: älskar dessa då de är min perfekta “inte helt mätt efter middagen/sugen på popcorn/vill ha något gott som är salt”-lösning.

– Glutenfria knäckebröd med sesam och linfrö: äter varje frukost. Alltid. Är glutenintolerant och tycker de flesta av de bröd en kan köpa färdiga är ganska… sämst… för att vara ärlig. Dessa knäcken från Friggs är dock asnajs och det är jag evigt tacksam för!

– Majskakor doppade i mörk choklad med havssalt: Älskar majskakor. Älskar mörk choklad. Älskar det ännu mer när det toppas med lite salt. Letade igenom drygt 15 (obs skojar ej) matbutiker efter dessa när jag hade prövat dem en gång och sen inte lyckades hitta dem igen. Nu har min närmsta ICA dock tagit in dem så jag är LYCKLIG men ändå. De är magiska<3

Svara
Sandra 2 december, 2017 - 18:19

Min nya favorit är majskakorna med parmesan, fungerar perfekt som alternativ till onyttiga snacks.

Svara
Åsa Ceder 2 december, 2017 - 18:53

Gillar deras majs-och chiakakor, ingen gluten och så goda.

Svara
Anna 2 december, 2017 - 19:11

Personligen är jag mest förtjust i Friggs teer. Min åttaåriga brorsdotter har däremot majskakorna som favorit. Hon är så pass glad i dem att hon till och med har skrivit upp dem på sin önskelista = ) Tänk att få ge henne Friggslådan i julklapp!

Svara
Jonna 2 december, 2017 - 19:20

Majskakorna! Med havssalt och chiafrön, så goda med perfekt sälta och krisp! Älskar att äta dem bara som de är (smakar ju popcorn), med jordnötssmör (och sylt om jag vill lyxa till det extra, peanut butter & jelly liksom) eller med mosad avokado eller hummus 🙂 lätt att variera och så himla goda!

Svara
Johanna 2 december, 2017 - 19:37

Jag gillar deras fröknäcke och brukar köpa hem dem. Dom är goda och innehåller inte socker eller gluten, kan det bli mycket bättre.

Svara
Katarina 2 december, 2017 - 20:34

Jag älskar alla de naturella majskakorna, en god färskost, en bra skinka och en skiva frukt på passar när som. Jag har alltid majskakor med mörk choklad med mig när jag åker iväg, bästa fikabrödet enligt mig!❤️

Svara
Mari-Ann 2 december, 2017 - 20:52

Hej Cecilia!
Min favoritprodukt från Frigg är deras teer. I sortimentet av teer kan jag hitta min kopp te som passar från morgon till kväll. 🙂

Svara
Mariette 2 december, 2017 - 22:25

Friggs – Ekologiska majskakor – en bra och god produkt, både för små och stora…

Svara
felicia 2 december, 2017 - 23:03

Den enda produkt jag smakat från dem är riskakorna från bilden ovan, JAG ÄÄÄÄÄLSKAR DEM. Spännande att riskakorna är smalare än traditionella och är nästan farligt goda! Förutom storleken gillar jag smaken, de är klassiska och samtidigt väldigt mycket mer än bara majs!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More