Julkalender ceciliafolkesson Zuii Organic

Lucka 14 – Ekologiskt sminkpaket från Zuii Organic

av Cecilia Folkesson

Julkalender ceciliafolkesson Zuii organic

– Presenteras i samarbete med Zuii Organic –

 


Tävlingen är avslutad och dagens vinnare är Jenny! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka tävlar du om ett ekologiskt sminkpaket från Zuii Organic. Ekologiskt odlade blommor är själva hjärtat i Zuii’s makeup och de använder pulvriserade blommor som rosenknoppar, jasmin och kamomill tillsammans med andra naturliga mineraler, oljor och extrakt i sina produkter.

Makeupen tillverkas i Australien och är naturligtvis inte djurtestad. En stor del av sortimentet är även veganskt. Zuii använder sig av 100 % naturliga ingredienser, varav 95 % är ekologiskt certifierat.

 

Detta innehåller dagens lucka från Zuii Organic:

– Maxi Lash mascara
– Duo Eyeshadow Palette
– Lip and Cheek Créme
– Classic Lipstick
– Eyebrow definer ögonbrynspenna

Vinnaren väljer själv sina färger!

 

Såhär är du med och tävlar:

1. Varför vill du testa ekologiskt smink? (Ditt bidrag skriver du i kommentarerna här nedan.)
2. Följ @zuiiorganicsweden på Instagram

Tävlingen avslutas ikväll (14:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg.
Missa inte kommande luckor – de dyker upp 06:00 varje dag fram till julafton! Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

Du kanske även gillar detta

37 kommentarer

Jenny R 14 december, 2017 - 06:23

Jag vill testa ekologiskt som smink eftersom jag tycker det är viktigt att ta hand om både sin in och utsida och samtidigt värna om vår natur och de människor som arbetar med produkterna .

Svara
Stina 14 december, 2017 - 06:38

Jag vill prova detta sminket för jag inte har hottat något som jag trivs med ännu 🙂

Svara
Frida 14 december, 2017 - 06:43

Har länge tänkt köpa ekologiskt smink men inte ”vågat” då jag trivs bra med mitt ”vanliga”, man vet vad man har men inte vad man får;)

Svara
Veronica Kurba 14 december, 2017 - 06:45

Hej.
Jo, så här är det. Jag lider av rosacea och använder dessvärre inte mycket smink. Det är en djungel att testa sig igenom, och d y r t. Därför skulle jag vilja prova deras ekologiska sortiment som låter helt ljuvligt!
Allt gott, Veronica.

Svara
Åsa 14 december, 2017 - 06:45

Det här skulle jag vilja ge till min stora vuxna dotter som överraskning.
Hon är mån om både sig själv,sin hälsa, vad hon äter och miljö, så ekologiskt och mkt grönt är hennes mer eller mindre självklara val. Att få ge henne det här märket att testa vore toppen. Hon skulle få utvärdera och jag skulle köpa det själv sen.

Svara
Lisa 14 december, 2017 - 06:58

Äntligen ett smink som man kan använda utan en massa onödiga tillsatser .

Svara
Jenney 14 december, 2017 - 07:18

Jag känner likadant för ekologisk skönhetsvård, som jag gör med mat. Varför äta och stoppa i sig onödiga tillsatser som man inte ens vet vad de betyder, när man kan äta rent? Varför vill jag sminka mig med grejer som jag inte vet vad det är, när man kan använda bra grejer? 🙂

Svara
Alexandra 14 december, 2017 - 09:10

Åh, jag har så länge vilja testa ekologiskt smink, men vet inte vart jag ska börja. Och som den extrema vanemänniskan jag är så räds jag för att köpa nya dyra produkter utan att veta om de kommer passa mig eller inte. Så denna lucka skulle göra mig överlycklig så jag får min tumme ur o kan börja testa och uppleva alla fördelar med rent och bra smink!

Svara
Hanna 14 december, 2017 - 09:14

I och med att huden är största organet tycker jag det är väldigt viktigt att använda så bra grejer som möjligt – utan onödiga tillsatser. Skulle därför vara fantastiskt roligt att testa detta smink.

Svara
Gabriella 14 december, 2017 - 09:15

Jag skulle vilja testa det för att jag tror att mycket av vad du applicerar på din hud påverkar dig likaså som vad du stoppar i din kropp vilken typ av mat du äter påverkar dig.
jag är väldigt sminkintresserad så skulle vara kul att se om det här sminkmärket lever upp till förväntningarna och att ekologiskt smink inte alls behöver vara “tråkigt”

Svara
Margit 14 december, 2017 - 09:15

Har bytt ut merparten av min och familjens hudrutin (och hem) till ekologisk men just sminket har jag inte prioriterat att byta ut ännu. Just för att jag glömmer bort mig själv.
Har velat testa Zuii organics länge men inte vågat unna mig själv. Så därför skulle jag gärna vilja få chansen att vinna detta kit.,

Svara
Iréne 14 december, 2017 - 09:18

Jag skulle vilja testa eftersom jag vet att det är så mycket bättre än vanligt smink. Ekologiskt läppstift har jag bra erfarenhet av, samma med ögonbrynsfärg och ögonskugga. Men oj vad jag skulle vilja hitta en bra mascara, det saknar jag ännu!

Svara
Jeanette 14 december, 2017 - 09:29

Gillar produkter där jag förstår innehållsförteckningen. Stor konsument av ekologisk mat och hudvårdsprodukter men har hittills inte tagit tag ordentligt i sminket. Skulle vara stor lycka och hjälp på vägen att vinna ett helt startkit.
Gillar på insta!

Svara
Camilla Nilsson 14 december, 2017 - 11:26

Åh jag som letar nytt ekomärke för smink nu när när Une inte längre går att få tag på. Håller alla tummar!

Svara
Camilla Nilsson 14 december, 2017 - 11:28

Åh jag väljer ekosmink för att jag inte gillar svid i ögonen av asfalt, som jag förstått att en vanlig traditionell mascara bl.a innehåller.

Svara
tilda 14 december, 2017 - 11:48

för att jag är känslig mot det mesta vanliga sminket och har slutat sminka mig för allergiska reaktioner osv. Nu vill jag ge ekologiskt smink en chans då jag fick låna min kompis ekologisk smink och inte fick en reaktion!!! jag vill vara fin helt enkelt 🙂 Då jag bryr mig så mycket om att insidan ska ha ekologisk mat så är det bara dumt att utsidan ska behöva utstå sämre kvalitet!

Svara
Charlotte 14 december, 2017 - 12:39

Min hud blir känsligare hela tiden,
Förr var den len som finaste siden.
Nu reagerar den på nästan allt,
Både när det är varmt ute och isande kallt.
Min hudvård består mest av ekologiska produkter,
Även sånt som inte färdats långt och under många viadukter.
Nästa steg är att fasa ut allt smink,
Men det sker inte i all hast eller på en vink.

Mascara, ögonskugga och ett rött läppstift,
Det går inte av för hackor, jag menar häftstift!

Svara
Anne Siberg 14 december, 2017 - 13:39

Inte hittat något ekologiskt märke jag gillar än så överraska mig

Svara
Emelie 14 december, 2017 - 13:51

Jag skulle gärna vilja testa detta ekologiska smink. Jag har börjat studera igen, nu med barn, vilket leder till inte alltför mycket klirr i kassan och har därför inte prioriterat sånt här fint smink till mig själv…. Vilket jag mer än gärna skulle vilja göra 🙂

Svara
Marie 14 december, 2017 - 14:13

Med en hud som slår bakut
Och en kropp som är helt slut
Jag bara vill sucka och säga fy
Varje gång jag tittar på min hy
Skulle därför vara underbart kul
Om jag fick lite tur nu till jul
Att få testa detta ekologiska smink
Så jag slipper bära över huvudet en hink
För att min hy försöka dölja
När jag maken på fest följa

Svara
ioana 14 december, 2017 - 16:14

Jag är ganska dåligt generellt på att använda smink, och det är mycket på grund av man känner att man inte har koll på innehållet. Därför skulle det vara så roligt att få tillfälle att testa ekologiskt istället, där man inte behöver alls tänka på att de kanske innehåller något skumt!

Svara
Anna 14 december, 2017 - 17:16

Vore underbart att vinna detta sett!
Har inte köpt nytt smink på länge och vill gärna köpa ekologiskt. Vore kul att prova detta märke!

Svara
Sanna 14 december, 2017 - 18:05

I dagsläget använder jag endast puder och ögonbrynspenna som jag smäcker på varje morgon. Men för bara någon vecka sedan köpte jag ögonskugga för första gången på 10 år i hopp om att jag ska skärpa mig och glamma till mig när det vankas festligheter! När jag söker smink söker jag främst vegansk, men brinner för eko och har haft svårt att hitta smink som både är eko och vego-märkt. Detta skulle ju vara perfekt för mig! Och hjälpa mig på min resa i sminkvärlden!

Svara
Madeleine 14 december, 2017 - 18:43

åhhh ! Jag vill gärna testa ekologisk smink för att kunna jämföra med min “vanliga” smink , jag använder mest rätt så billiga märken för att det passar inom min budget .. men jag vet att dom har massa kemikalier , speciellt mascaran.. 🙁 men man vill ju se vaken ut när man ska till skolan :p
jag har testad lite med eko smink förut , men aldrig varit riktigt nöjd , så då går jag tillbaka som det som har haft innan.. detta vore en super o få testa detta ett ekologiskt sminkpaket från Zuii Organic !!
Håller tummarna !!

Svara
Madeleine 14 december, 2017 - 18:45

Och följer nu Zuii Organic Sverige på instagram!!:-)

Svara
Maud 14 december, 2017 - 19:19

Vill hänga med trenden och vara så ekologisk som möjligt

Svara
Sophie 14 december, 2017 - 20:26

Jag har tre små barn och skulle verkligen behöva lite mer glamour i mitt liv. Det skulle vara fantastiskt att få testa dessa produkter som passar min livsstil där jag försöker leva så hälsosamt som möjligt.

Svara
Jennie 14 december, 2017 - 20:41

Vill ge utsidan en chans att må och se bra ut. Ekologiskt för hela kroppen.

Svara
Sarah 14 december, 2017 - 21:05

Jag har testat det mest inom ekologisk hudvård men just smink har jag inte “vågat” mig på. Går lätt i Vanda fotspår dör jag vet att mascara och färg sitter hela dagen. Därför vore det kul att få testa och se om zuii kan bevisa att även ekologiskt smink håller.

Svara
Lina 14 december, 2017 - 21:29

Vilken grej det skulle vara att få testa ekologiskt smink som är snällt för både mig och naturen! Det skulle vara häftigt att se om huden reagerar annorlunda mot vad den gör med det smink jag använder nu (vilket jag absolut tror att den kommer att göra).

Svara
Jenny 14 december, 2017 - 21:58

Jag har väldigt känslig hy och haft mycket problem med hyn genom åren vilket varit ren ångest! Har gått till en hudterapeut som äntligen fått ordning på hyn och känner mig självsäkrare och finare i hyn än någonsin. Sminkar mig nästan aldrig längre pga att jag märker hur min hy reagerar. Vill gärna testa detta märke och se om min hy mår bra av det. Jag älskar smink och att vara kreativ så sätt men det är inte värt att förstöra sin hy med dåliga produkter.

Svara
Jenny 14 december, 2017 - 21:59

Följer på instagram (benzelin)

Svara
Cecilia Folkesson 16 december, 2017 - 01:21

Grattis Jenny! Du är luckans vinnare 🙂
Jag kommer maila dig under dagen.

God Jul,
Hälsningar Cecilia

Svara
Mirna 14 december, 2017 - 22:45

Jag har aldrig testat eko-smink förut men har blivit mer och mer intresserad! Liksom eko hudvård känns det angeläget att allt man kletar på huden är så snällt och naturligt som möjligt!

Svara
Anita 14 december, 2017 - 23:12

Ekologiskt smink vore toppen att prova! Det skulle kännas bra att även det som används utvärtes är bra.

Svara
Amanda 14 december, 2017 - 23:22

Följer på insta: Amandalotta
Perfekt till nyår! Vill vara finast på festen!

Svara
Milou 14 december, 2017 - 23:45

Hej! Jag har gått över till vegankost för både jorden, djuren och min egen hälsas skull. Nu skulle jag vilja gå ett steg till mot en hållbarare livstil och prova ekologiskt smink! Länge leve eko!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More