Kalas à la LCHF

av Cecilia Folkesson

Födelsedagskalas idag. Grillat med massa goda röror. Och när chefen i huset kör LCHF blir ju kalas perfekt! Medans stora och små barn frossade i tårta, åt vi Jessicas jordgubb-philadelphia-grädde-kokosdessert.

 

 

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Malin 5 juni, 2012 - 09:47

Vill gärna ha mer infomraiotn krind den där philadelphia/jordgubb/kokos-historian. Recept?

Svara
enigmajess 5 juni, 2012 - 10:40

Hej Malin, philadelphiahistorian kommer här 🙂 :

Vispa grädde, vispa sedan i Philadelphiaost (hälften av varje), rivet skal av lime, pressad limesaft ungefär en lime till fyra portioner), lite sukrin om man vill (jag tog bara en halv tesked till två stora portioner), mosade jordgubbar: vispa ihop alltsammans, lägg i skålar garnera med skurna jorgubbar på med lite kokos garnera med något grönt (mynta eller basilika passar bra). Lime och jordgubb gifter sig underbart tycker jag!

Lycka till o hör av dig om jag var otydlig (jessicajohansson111(at)hotmail.com)!

Svara
Malin 5 juni, 2012 - 14:23

Tack! Tänk att du kunde urskilja meningsinnehållet trots mina snubblande tangenter… =)

Svara
Gustaf Segerström 13 juni, 2012 - 16:42

Mums, vad läckert, blir riktigt hungrig!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More