Här hittar du allt från recept på nyttig och glutenfri mat för hela familjen
till inspiration inom naturlig skönhet, hälsa och träning.
Jag som skriver heter Cecilia Folkesson, är utbildad kostrådgivare och
mamma till 3 småkillar. Brinner för ekologiskt, naturlig mat, barfotalöpning
och resor.
trodde också att du skulle skriva att du var gravid:) Hur får du till en bra aioli, jag är inte jätte förtjust i för mycket majjo-smak så jag måste smaksätta den mycket. några tips för att få den tjock o fluffig, som den ser ut på dina bilder:)?
Det går bra! Men man måste gnugga sjukt länge för att det ska bli rent. Men jag gissar att det är lite omställningstid också. Men jag kör på. Ger det några månader i alla fall.
17 kommentarer
Nå trodde jeg du skulle skrive at du var gravid!
Hehe 😉 Inte ännu. Men man vet aldrig…
Haha 🙂
Hur mycket är för mycket? Kan du äta något mejeri-igt alls utan att få ballongmage?
Hårdost verkar funka. Och smör. Men om jag äter grädde, creme fraiche eller yoghurt blir det såhär.
Hehe 🙂
Jag ska sluta med mejerier och undrar vad du har för tips på såser? Lite klurigt att köra utan grädde tycker jag!
Aioli. Bästa. Men kokosmjölk och tomatsåser är ett bra alternativ också. Lycka till!
Tack! 🙂
Hehe förstod det 😉 synd att det är så gott till/i så mycket mat !!!
trodde också att du skulle skriva att du var gravid:) Hur får du till en bra aioli, jag är inte jätte förtjust i för mycket majjo-smak så jag måste smaksätta den mycket. några tips för att få den tjock o fluffig, som den ser ut på dina bilder:)?
Elvisp eller fusk-aioli. Dvs inte alltid hemmagjord 😉
Haha!
Hej äter ost, smör100%. och grädde 40% har ingen mage i dag -25kg vi är alla olika ..
Hej! Känns som ni killar allmänt är lite mer tåliga. -25 kilo; bra jobbat!
Hehe =)
Hur går det med balsammetoden förresten?
Det går bra! Men man måste gnugga sjukt länge för att det ska bli rent. Men jag gissar att det är lite omställningstid också. Men jag kör på. Ger det några månader i alla fall.
Bebismage :-)?
Mejerimage 😉