Istället för macka och latte

av Cecilia Folkesson

Helgens frukostar. Ett rätt så tomt kylskåp, men ägg går att variera. Tur det.
Den mejerifria latten har blivit min absoluta favorit. Recept här. 

20130106-112817.jpg

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Lotta 6 januari, 2013 - 15:17

Har en fråga, vad tror/tycker/tänker du kring tabata-träning, som jag sett oftare (kanske är gammalt, men för mig är det nytt)?
Jag tror det är bra: att hjärtat får jobba på max lite då och då, jag tror det är bra för hjärtat. men om man ska träna för att även må bra, så tror jag man behöver satsa på annan träning också för att stärka muskler, få upp konditionen, öka syreupptagninsgförmågan osv. Men tabata som komplement?
Vad tror/tycker/tänker du?

Svara
Mia - mammaliv, träning och husplaner 6 januari, 2013 - 17:13

Latten ser riktigt smaskig ut! Måste prova. 🙂

Svara
Sara LD 7 januari, 2013 - 16:17

Tackar för receptet, jag testade latten i morse för första gången och den var oväntat god! Oväntat eftersom jag, trots att jag är en ägg-älskare av stora mått, tyckte att rått ägg och kaffe låter lite urk… Men jag tror nog att den har potential att bli en ny frukost-favorit 🙂

Svara
AK 29 november, 2013 - 09:50

Ska testa med english breakfast tea! vilket jag ar totalt begiven pa. Gillar raa agg generelt i drycker. Perfekt i Magic bullet vassleprotein shakes (med lite kokosmjolk, kardemumma stevia och nagra frusna bjornbar..) blir fluffigt och fint.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More