ischoklad paleo

Ischoklad x 2

av Cecilia Folkesson

 

Ischoklad
100 gram mörk choklad
75 gram kokosolja

Smält kokosoljan i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i oljan. Häll i ischokladformar och ställ i kylen.

 

Ischoklad med gojibär
Lägg några gojibär i formarna innan chokladen hälls på.

Ischoklad med lakrits
Blanda ner 1 msk lakritspulver i den smälta chokladblandningen och häll i formarna.

 

ischoklad LCHF

 

 

8 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

8 kommentarer

Leona 1 december, 2013 - 15:22

Galet! Går in på din blogg för att se om jag kan hitta nåt gammalt inlägg om ischoklad, och vad hittar jag här? Ett alldeles nytt! Tack!

Svara
Cecilia Folkesson 1 december, 2013 - 19:43

Plötsligt händer det 😉

Svara
Philip 1 december, 2013 - 16:19

Grymt! Rekommenderar du smak och luktfritt eller det med?

Svara
Cecilia Folkesson 1 december, 2013 - 19:44

Jag gillar extra virgin (det med lukt) bäst. Det andra fungerar med, men köp ett av bra kvalitet, inte det blocket i aluminium.

Svara
dannieslchf 1 december, 2013 - 20:40

Mums!! Måste fixa ischoklad snart här också!

Svara
Sten Eriksson 2 december, 2013 - 20:34

Christmas Time d.a.r.k (dumb ass roadkill) https://www.youtube.com/watch?v=CZTQoOIOBa0

Svara
Jeanette 3 april, 2014 - 12:40

Vad använder du för choklad? Alltså vilken % på chokladen?

Svara
Cecilia Folkesson 3 april, 2014 - 12:53

denna var det 70% på har jag för mig. runt 80 brukar jag köra på 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More