Inget socker, inga bett

av Cecilia Folkesson

Nu har jag och Sid varit på ön i tio dagar. På ön finns det massa mygg och ännu mer sandflugor. Dom bits fruktansvärt mycket, speciellt sandflugorna. Jag märkte inte av dem alls. Alla andra hade benen fulla av bett. Det sägs ju att mygg/sandflugor dras till sött och mörkt. Kan det vara ett sammanträffande? Jag tror det.
Inget socker, inga bett. Ytterligare en anledning att skippa sockret.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Sara 14 mars, 2012 - 16:57

Förra sommaren hade jag jätteproblem med flugor och andra insekter. Att gå ut med hundarna var en PLÅGA. Åt väldigt mycket godis och annat socker då. Den här sommaren hoppas jag blir bättre när jag inte äter godis alls och väldigt lite kolhydrater. 😉

Svara
ceciliafolkesson 17 mars, 2012 - 10:17

Funkar min teori blir det bättre, garanterat!

Svara
Sara 17 mars, 2012 - 11:31

Jag hoppas det, teorin låter sund om inte annat. 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More