Havrekakor med choklad

Havrekakor med choklad

av Cecilia Folkesson

annonssamarbete Bodystore

 

Havrekakor med choklad – funkar lika bra som mellanmål!

Dessa havrekakor är superenkla att göra och endast sötade med banan. Vill man ha dem lite extra söta kan man ha i lite agavesirap eller lönnsirap.

När du smälter chokladen – ha gärna i en klick kokosolja så blir chokladen inte lika hård när den stelnar.

 

Video: Baka havrekakor med choklad

 

Havrekakor med choklad

 

Havrekakor med choklad

 

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mosa bananen och blanda ihop med resten av ingredienserna. (Smeten ska vara lite kladdig, men kunna rullas till bollar.)
  3. Platta till lite och gör en grop.
  4. Grädda i ca 20 minuter, vänd dem gärna upp-och-ner under halva tiden.
  5. Fyll med smält mörk choklad och låt stelna.

 

 

Fler recept på goda glutenfria kakor

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More