matsmart svinnsmart

Handla svinnsmart hos matsmart.se

av Cecilia Folkesson

– Annonssamarbete med Matsmart.se

 

Vill du minska matsvinnet och samtidigt handla mat till rabatterade priser? Då tycker jag du ska spana in Matsmart.se

Matsmart.se är en onlinebutik som vill hjälpa till att rädda planeten genom att minska matsvinnet. De säljer produkter som annars skulle bli till svinn på grund av bland annat överproduktion, felaktiga/utgående förpackningar eller kort datum – med upp till 90% rabatt! Plånbokssmart och planetsmart i ett!

Du kan enkelt välja kategorier som glutenfritt, ekologiskt och vego – väldigt smidigt! Jag hittade massa mellanmål till barnens hockeymatcher och basvaror som ständigt går åt här hemma.

 

Varsågod – en rabattkod till dig!

Rabattkoden FOLKESSON50 ger 50 kronor i rabatt vid köp för minst 350 kronor.
Gäller 1 gång per kund och fram till 11/3 2020.

Matsmart.se levererar till hela Sverige och du får fri frakt när du beställer varor för minst 500 kr. Du hämtar ut din låda eller får den levererad till dörren (om du bor i en större stad.)

 

En annan sak jag gillar med detta företag – matsmart.se har precis bytt logotyp och gjort sin sida ännu bättre. Så varför har då lådan produkterna skickas i det gamla utseendet? Jo, för matsmart använder såklart slut på de gamla lådorna först. Inget låd-svinn heller!

 

Klicka här för att handa svinnsmart!

 

3 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Nisse Hult 27 februari, 2020 - 05:18

Men snälla Cecilia, det mesta på Matsmart är SKRÄPPRODUKTER, sånt som man skall äta om man vill bli sjuk, snabba upp förlopp för att få diabetes, öka inflammation. I kroppen, höja insulingrad etc. Finns säkert ett o annat guldkorn men ”mat” i förpackning vet väl du också hoppas jag är sånt som man ska undvika oavsett prislapp o rabattkod.

Svara
Cecilia Folkesson 27 februari, 2020 - 09:09

Snälla Nisse,
Jag tror många köper till exempel krossade tomater och kikärtor dagligen, gärna byter ut vetepasta mot pasta gjord på sötpotatis och linser och endel tar ett glas kombucha istället för alkohol. Alla dessa exempel har jag valt ut som du ser på bilden. Och att man då köpa dessa billigare pga kort datum, felaktiga etikett osv tycker jag är väldigt bra. Och det är jag övertygad om att väldigt många håller med om.

Ha en fin dag,
/Cecilia

Svara
Annie 27 februari, 2020 - 09:11

Hej! Jag tycker detta är väldigt bra! Sen är det ju upp till en själv vilka produkter man väljer att köpa. Precis som när man går in i en matvarubutik.

Heja Matsmart!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More