hälsoinspiratörer

Hälsolunch med superinspirerande gäng – i repris!

av Cecilia Folkesson

Denna vecka blev inte alls som jag tänkt. Men hur ofta blir det det? Mobilen kraschade, åkte på en släng matförgiftning, Zion fick hjärnskakning som resulterade i en övernattning på sjukhuset och lite annat strul. Men mitt i allt detta hann jag med en fantastisk lunch hos Karin Haglund med ett gäng härliga hälsoinspiratörer. Vi körde en repris från förr-förra året.

 

hälsoinspiratörer Här hittar du oss på Instagram: Annika Sjöö / Karin Haglund / Johanna Bjurström Cecilia Folkesson Erica Palmcrantz Aziz  Viktor Ingemarsson

 

 

grön smoothieEn av de godaste gröna smoothies jag druckit:  Stjälkselleri, mynta, spenat, avokado, päron, ananas, citron och ingefära. Så god!

 

nice kombuchaannika sjöö cecilia folkessonraw choklad Recept på Karins hemmagjorda choklad hittar du här

 

cecilia folkesson

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More