hälsoinspiratörer

Hälsolunch med superinspirerande gäng – i repris!

av Cecilia Folkesson

Denna vecka blev inte alls som jag tänkt. Men hur ofta blir det det? Mobilen kraschade, åkte på en släng matförgiftning, Zion fick hjärnskakning som resulterade i en övernattning på sjukhuset och lite annat strul. Men mitt i allt detta hann jag med en fantastisk lunch hos Karin Haglund med ett gäng härliga hälsoinspiratörer. Vi körde en repris från förr-förra året.

 

hälsoinspiratörer Här hittar du oss på Instagram: Annika Sjöö / Karin Haglund / Johanna Bjurström Cecilia Folkesson Erica Palmcrantz Aziz  Viktor Ingemarsson

 

 

grön smoothieEn av de godaste gröna smoothies jag druckit:  Stjälkselleri, mynta, spenat, avokado, päron, ananas, citron och ingefära. Så god!

 

nice kombuchaannika sjöö cecilia folkessonraw choklad Recept på Karins hemmagjorda choklad hittar du här

 

cecilia folkesson

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More