Grönsaker + ägg + äppelcidervinäger

av Cecilia Folkesson

Omelett-tips!
Stek grönsaker i smör eller olja tillsammans med skivad vitlök, lite torkade örter och en skvätt äppelcidervinäger. Slå sen på äggen. Sååååå gott!

Urtekrams franska äppelcidervinäger innehåller inget annat än opastöriserade ekologiska äpplen, till skillnad från de flesta andra som innehåller o-ekologiska, upphettade äpplen och konserveringsmedel. Har man tur hittar man den även i välsorterade matbutiker. Kolla eko- eller hälsohyllorna.

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Emelie 2 augusti, 2014 - 11:34

Ofiltrerad äppelcider vinäger är ännu bättre men bodystore verkar inte sälja det. Kung Markatta har både en filtrerad och en ofiltrerad men de flesta affärer tar bara in den filtrerade vilket är trist. Även Biona har både filtrerad och ofiltrerad äppelcider vinäger. Vi säljer Bionas ofiltrerade ÄCV i vår butik Worth it Lifestyle i Sollentuna. Det är vissa hälsokostbutiker som säljer ofiltrerad, annars får man köpa hem via internet. Vi har en 5 liter dunk hemma hos oss av Bionas ÄCV då vi använder det både som hårskölj, ansiktsrengöring, samt dricker 1-2 msk ÄCV per dag utblandat i vatten. Jo, så använder vi det så klart till matlagning ibland också, haha 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 3 augusti, 2014 - 22:34

Tack för bra info!! 🙂

Svara
Ida 3 augusti, 2014 - 18:38

Cecilia nu behöver jag ditt råd! Jag har precis som du börjat äta mer grönt och vegetariskt och mindre och mindre kött, fisk och fågel. Jag har köpt hem, bönor, linser och bovete, men inte använt det ännu. Jag tränar mycket och saknar proteinet i min nya “sköna gröna kost” Men som gammal lchf:are och de sista åren Paleo så tar det emot att använda dessa produkter. Vad är din åsikt om bönor, linser och liknande?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More