canggu berawa

Framme på Bali!

av Cecilia Folkesson

Kom fram till Bali på utsatt tid igår. Och wow säger jag bara: har ju helt glömt hur det är att flyga ensam. Sov åtta timmar?!? istället för de noll minuter jag sov när jag flög ensam med barnen. Känner inte ens av någon jet lag!

Kom fram till hotellet (som för övrigt är fantastiskt) vid 22. Sov sen hela natten i världens skönaste och bredaste säng utan att vakna 35 gånger med ben i ansiktet och av småkillar med växtvärk.

Och hotellfrukosten går heller inte att klaga på! Custom omeletter, kaffe på beställning och massa färsk frukt. Tänker köra vegetariskt med inslag av fisk under dessa dagar. Mest för att se hur kroppen mår av det och för att utbudet av vegetariskt, raw, vegan och ekologiska smoothie bowls är enormt här.

 

canggu berawacanggu berawa

Vill du se mer av Bali och vad jag håller på med på dagarna, följ mig på instagram och kolla Instagram Stories. Där lägger jag upp det mesta från resan.

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Lovisa 11 oktober, 2016 - 16:37

Gud va det ser härligt ut! Jag och min sambo åker till Bali på måndag och nu längtar jag ännu mer! Njut!

Svara
Cecilia Folkesson 11 oktober, 2016 - 18:02

Åh, härligt!!! Det ska jga absolut, tack 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More