Favoriter i nöthyllan 

av Cecilia Folkesson

Dessa två favoriter går att hitta nästan överallt nu! För bara några år sen erbjöd inte bensinstationerna speciellt mycket, men nu är det till och med svårt att välja. Lyx! Dessa två kommer från Statoil.

Risenta Wasabi innehåller cashewnötter, wasabikrydda (naturlig wasabiarom, senap).

Smiling Cashew, kokos & ingefära innehåller cashewnötter, kokosnötter, socker, ingefära och kokosnötsvatten.

Äter man helt sockerfritt, skippa kokos/ingefära. Men det är bara socker på dom små kokosbitarna. Som mörk choklad ungefär, lite räcker.

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

barbro 18 augusti, 2015 - 16:53

Hej
Skrev ett inlägg /en fråga hos dig som är så bra på ekologiskt och giftfritt liv : ) såg att det var från 2013 sen – mindre bra! Jag undrar: Är nybliven glad kokosdeo användare- tål den bra och älskar kokosdoften! Använder även kokosolja i matlagning bakning OCH som kroppslotion. Mitt problem är att kläderna börjar lukta unket av oljan! Även efter tvätt luktar de illa. Trist! Måste jag sluta använda kokosolja eller har någon en förklaring på problemet?

Svara
Biggelispigg 23 augusti, 2015 - 21:11

Hej Barbro! Om jag var du skulle jag prova sätta ½-1 dl ättika i tvättmaskinen när du tvätta kläderna. Jag googlade en gång om att rengöra tvättmaskinen och snubblade då över det här tipset. Nu är ättika inte i samma procenter, i Sverige och i Finland (Åland där jag är), tror jag men ättikan jag använder så står det så här på etiketten: Ättiksyrahalten 10 vikt-%.
Googla annars så kanske du hittar något annat alternativ! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More