Fantastiska ribs i baren.

av Cecilia Folkesson

En del hänger i baren en fredag. Jag hänger i köttbaren.

20130524-230701.jpg

20130524-230706.jpg

20130524-230656.jpg

 

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Trippelmormor 25 maj, 2013 - 11:15

Mmmm … så läckert det set ut ! Hur görs glazen??

Svara
Cecilia Folkesson 28 maj, 2013 - 22:35

Jag skippade glazen. Garanterat massa socker i den.

Svara
Kikki Sandström Inspiratör o Coach 29 maj, 2013 - 09:30

Wow, jag älskar ribs och jag ser att du gör det också. Det riktigt lyser ur ögonen på dig 😉
// kikkisandstrom.se

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More