cecilia folkesson

En helt vanlig onsdag

av Cecilia Folkesson

Helt omöjligt att försöka få en halvtimma vid datorn ifred. Ungefär lika omöjligt som att få gå på toa ifred. Och det här med att gå på toa. När man får barn försvinner rättigheten att få gå på toaletten ostört. Så fort man försöker stänga dörren står det minst två barn utanför som antingen behöver panikkissa eller MÅSTE tvätta händerna preeecis, just då. Och jobbtoan eller allmänna toaletter är inte direkt ställen man hänger på under längre perioder.

Så att hinna kolla mail, skriva inlägg och nyhetsbrev är helt omöjligt när barnen är vakna. Och dom har tyvärr vänt på dygnen detta sommarlov. Mitt fel. Och jag är alldeles för morgontrött att gå upp innan barnen vaknar. Sen är det en omöjlighet i sig då Otis verkar ha ett larm som väcker honom så snart jag sätter foten i golvet på morgonen.

Men nu sover dom. Vår nyblivna 6-åring och hans bröder. Och jag firar med ett glas rödvin och laktitskulor. Vad gjorde man egentligen innan man fick barn? Uppskattade lugn och ro gjorde man i alla fall inte… Nu är ens högsta dröm en hel helg i sängen med seriefrossa och prosecco.

Men nästa vecka blir det ordning igen. Nyhetsbreven kommer ut som vanligt varje måndag och både bloggen och Instagram kommer uppdateras ordentligt igen. Fast vad tycker vi om Instagrams rip-off av Snapchat? Ska man skita i Snapchat och köra Instagrams Stories istället?

 

Och vad gillar ni att läsa om här? Mer av vad? Mindre av vad? Vad saknas? Uppskattar all respons!

God natt!

 

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

emma 4 augusti, 2016 - 02:15

Vill gärna läsa om ert boende! Ni flyttade ju ut t stuga på landet. Hur tänker ni om detta? Skriv om att bo litet, om ev utrensning innan/ efter flytt osv. Skulle vara kul att se bilder på hur ni bor! Håller själv på o rensar!
Tack för bra blogg!

Svara
Kreativaminimalisten 4 augusti, 2016 - 07:35

Åh, passar på att önska lite Gillar att läsa om olika sorters tips, kan vara allt från “små” kosttips till små träningstips, tips kring produkter eller bra saker att göra. Alltså, små saker som kan bidra till en bra helhet (tex som när du tipsade om att skrubba kroppen).

Svara
Annika - Gravid med fyran 4 augusti, 2016 - 21:50

Å vad jag känner igen mig just nu. Ska bli så skönt att komma tillbaka i rutiner nästa vecka <3

Svara
Linda 4 augusti, 2016 - 21:56

Vill vill gärna läsa om ert boende, hur du lyckas hålla ordning på saker/huset med 3 barn (vad ni har för rutin med städning mm) , hur du får barnen att äta mer nyttigt, hur du får vardagen att gå ihop med träning, bra mat, hus och familj.

Tips på enkel god mat

Svara
Helene 5 augusti, 2016 - 18:18

Jag gillar variationen som du har. Tycker om att läsa dina tips om hudvård mm, tips om mat, lite recept, bra lchf-mat, tips på restauranger, bra tips på krav/eko-mat osv. Tycker du ska fortsätta som du gör. Jag gillar inte att resa så inlägg om resande intresserar inte mej så mycket.
Tycker om att en del inlägg är korta o koncisa och andra är lite längre.
Hoppas du får en härlig höst och att du och din familj får vara friska o du får känna dej utvilad. Kom ihåg att krama din man ofta Det bästa du kan ge dina barn, är att älska deras pappa

Svara
Emelie 6 augusti, 2016 - 19:22

Älskar din blandning men mer om familjepussel är ju underbart. Intressant att se hur andra får ihop det ❤️

Svara
Ingela 13 augusti, 2016 - 16:47

Hej!
Min läkare sa att det är omöjligt att gå upp i vikt om man äter mindre än vad man gör av med och tvärtom.
Är tveksam till detta – de flesta som äter ex LCHF räknar aldrig kalorier men håller ändå vikten – hur ser du på detta?
Jag äter kolhydrater men bara långsamma – skulle du tro att det är en anledning till 6 kg viktuppgång under 4 månaders tid?
Inget tillsatt socker, inget vitt mjöl el andra raffinerade produkter äter jag i övrigt.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More