En “härlig” söndag…

av Cecilia Folkesson

Johan är i Barcelona över helgen, så jag har massa egentid med mina underbara små killar. Eller hur var det nu med “underbara”?

Skrev för några dagar sen hur lätt allt gick, och hur lydiga och fantastiska min killar var. Jag tar väl tillbaks det. Idag var det kaos med stort K. Att dom ens kunde se så här froma och trevliga ut på bild…

 

20140126-205838.jpg

20140126-205846.jpg

Vi körde “vad-vi-vill-fika” efter simskolan. Det fick väl killarna på liite bättre humör. Jag blev glad i alla fall. Och i morgon kommer mini-ligisterna vakna på rätt sida igen.

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Petra - LCHF och träning 27 januari, 2014 - 15:01

Jag vet hur det är, trots att jag bara har en liten kille på 4 år hemma:)! I morse sa han att han ville vara hemma med mej och gosa heeela dagen, (precis som att vi inte skulle ha setts på heeela helgen), medan jag mera kände att “jösses så skönt att få åka till jobbet och andas”:)!

Svara
Cecilia Folkesson 27 januari, 2014 - 20:28

Haha, skönt att veta att man inte är ensam 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More