naturlig ekologisk hudvård

Därför ska du välja ekologisk hudvård

av Cecilia Folkesson

På senaste tiden har innehållet i vårt badrumsskåp bytts ut till bra, ekologiska alternativ. Och det är verkligen skillnad mellan ekologiska och naturliga produkter mot de konventionella.

Vanliga hudvårdsprodukter kan innehålla allt från kemikalier, syntetiska oljor, färgämnen, mineraloljor, parfym till konserveringsmedel. Inget man vill smeta in ansikte och kropp med.

Nu för tiden kan man hitta en hel del bra produkter i dagvaruhandeln. För det man inte hittar där, har piggabutiken.se ett bra utbud av ekologisk och naturlig hudvård.

 

6 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Cecilia 2 mars, 2016 - 05:23

Världens bästa från Maria Åkerberg! Jag har använt mina ansiktsprodukter i ett par år nu och jag kommer aldrig att byta ut dem 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 9 mars, 2016 - 01:06

Visst är det så 🙂
Har man en gång testat naturlig hudvård går man inte tillbaks till skit 😉

Svara
Josefine 2 mars, 2016 - 08:54

Ekologiskt är oslagbart!

http://frifrakt.nu

Svara
Anna 2 mars, 2016 - 16:05

Gick en kurs i naturlig hudvård med grejer från skafferiet och är egentligen inte förvånad hur bra huden mår. Kokosfett, kakaosmör, avokadoolja och olivolja är oslagbara när det gäller hudvård och rengöring av smink. Har inte använt köpt deo, sen i januari = gör min egen och det fungerar!
Kram och ha en underbar resa!
Anna

Svara
Cecilia Folkesson 9 mars, 2016 - 05:26

Åh, det kursen vill jag gå! Jag sitter i juryn i Organic beauty awards, så har tester för “ett tag” framöver 😉
Tack, det ska vi!

Kram

Svara
Angela Johansson 21 augusti, 2021 - 11:56

Hej!
Jag har startat en Facebook grupp som heter Ekologisk Hudvård där det kommer finnas information om bra ekologiska ingredienser, recept, tips på hudvård med mera. Jag såg ditt inlägg och undrar om du skulle vilja dela det på sidan? Än så länge är den helt nystartad, men jag kommer börja marknadsföra den nu så den är snart igång och kan ge dig många besökare till din sida.

Adressen till sidan är här: https://www.facebook.com/groups/384924529691961

Ha en fin dag,
Angela

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More