Coworking istället för hemmakontor

av Cecilia Folkesson

Jag har testat att jobba hemifrån innan men man blir tyvärr inte direkt produktiv. Man sneglar åt det växande tvättberget, den odiskade disken, dammtussarna i hörnen och åt soffan. Soffan där man är värd att lägga sig nån timma och kolla Netflix. Hemmakontor är alltså inget som funkar för mig.

Så i september när det var dax att börja jobba igen efter föräldraledigheten blev det coworking på Elitkontoret i Borås istället för ett hemmakontor med utsikt över hushållssysslor. (Nu finns det i och för sig massa supersköna soffor att kolla Netflix i här också).

elitkontoret borås coworkingelitkontoret borås coworking

Detta är coworking
Känner du till begreppet? Personer som vanligtvis arbetar själva och har kontoret hemma, eller företag sitter i enskilda lokaler utanför gemenskapen delar istället gemensamma arbetsytor i en miljö som är utformad för arbete. Ett klockrent sätt att omge sig med positiva personer och få energi, kreativitet och inspiration utan att behöva anstränga sig.

Gå till en arbetsplats där du kan fokusera på ditt jobb för att komma hem och spendera tiden med familjen / hunden / gymmet istället för datorn.

elitkontoret borås coworking elitkontoret borås coworking elitkontoret borås coworking

Sitter du hemma och jobbar, kom och jobba och dricka kaffe med oss istället : )

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Coworking 13 maj, 2020 - 14:34

Detta är faktiskt sant. Detta märktes särskilt under viruset

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More