bali vatten

Bästa lösningen för sjukdomar!

av Cecilia Folkesson

Nu är vi inne på våra sista dagar på Bali. Man kan väl sammanfatta den resa med OTUR. Det började med förseningar, borttappad väska där alla tags “ramlat av” men som tur var hittades på grund av min bagagelapp med vårt namn jag hängt på väskan. En lapp som “var onödig” enligt Johan 😉 Så ni som ska ut och resa, glöm inte att hänga fast en tag med fullständigt namn på väskan om ni inte redan gjort det. Och fota gärna väskan innan så den är lätt att identifiera. De brukar gå på färg, modell och märke.

Sen kom sjukdomarna. Alltså vi har aldrig varit på sjuka, så många av oss på samma gång och i så många omgångar! Förutom våra slängar av denguefeber då. Men eftersom inga av våra sjukdomar varit dengue, utan mer influensor och bihåleinflammationer har jag ändå varit väldigt tacksam!

Zion den stackarn fick ytterligare an släng feber nu när alla äntligen blivit friska. Precis när han kittat upp sig för sin nya hobby: boogie boarding. Som före detta surfare har jag alltid ratat boogie boarding (pga att man ligger ner och håller i sig och är “i vägen” för oss surfare. Minns att boogie boarders till och med kallades “speed bumps” på Hawaii. Men jag ser det som ett steg mot den riktiga surfingen för killarna, hehe!

 

bali vatten

Som de flesta vet är vatten prio nummer 1 om man är sjuk. Speciellt vid feber. Och de med barn vet också att vatten inte alltid är det enklaste att få i barnen när det verkligen behövs. Så TACK för dessa flaskor. Till och med Otis är exalterad över sina Star Wars och princessflaskor! Bra jobbat Indonesien, speciellt då detta land mer än gärna och ofta dränker allt i socker!

Nu hoppas vi att alla frisknar till så vi kommer hem när vi ska!

 

1 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More