Bästa bebisflaskan i gassande sol

av Cecilia Folkesson

Otis är 4 månader nu. När man är så liten ska man så klart inte ens vara i gassande sol, men skugga med lite bris är perfekt. Märks dock att lillen inte är van vid varken temperaturen 30+ eller brisen. Vi vänjer honom sakta men säkert.

Hittills har maten bestått av bröstmjölk och några enstaka flaskor ersättning, men nu är det dags för vatten. Köpevatten i Klean Kanteen. Lite skeptisk i början… När lillen vant sig vid värmen och vattnet är det dags för mat! Mer om det snart.

Klean Kanteens flaska är i rostfritt stål med napp av BPA-fri medicinskt silikon.

Finns här

 

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Marie 9 december, 2014 - 07:53

Helammade barn behöver inte vatten, ens i varma temperaturer. Vatten har ingen energi och kan göra att barnet blir mätt utan att få i sig nödvändiga kalorier och i värsta fall att saltbalansen rubbas.

Och alla instanser, inklusive livsmedelsverket och WHO rekommenderar helamning (eller ersättning) upp till sex månader. Stressa inte med maten till en liten!

(Sorry, det här är ett par av mina pet peeves.)

Svara
Caroline 10 december, 2014 - 13:06

Hihi guu vilken liten sötnöt 🙂

Svara
Tommy Johansson 10 december, 2014 - 21:30

Hej Cecilia!
Kunde väl tänka mig att ni lämnat snösörjan i Sverige bakom er när jag såg att värmepumpen stod stilla och stugan var tom. Det är då GO i er familj. Modiga är ni oxå som vågar göra vad vi många drömmer om, ser till att förverkliga längtan efter sol och värme och minimal stress.

När Otis, fräckt namn, väl vant sig vid klimatet kommer han säkert att vägra att åka hem igen. Var försiktiga och följ noga med var som försiggår i regionen.

Hälsningar
Farbror Tommy

Svara
Annelie 12 december, 2014 - 07:00

Hej
Ser underbart ut, liiiiite avundsjuk:)har en fråga ang resan. Bali låter fantastiskt, har ni bokat paketpris eller flyger ni o bokar hotell på plats. Vi är också fem i familjen så det blir ju rätt dyrt om man inte tänker sig för. Ha det jättebra

Svara
Louise Lars -bebis, resa & eko-nörd. 16 december, 2014 - 21:48

Vart i Bali är ni? Om ni råkar befinna er nära Sanur så kan jag rekommendera världens mysigaste café/ställe som heter Manik Organik. Extremt härlig atmosfär och något enormt goda ekologiska juicer och smoothies. Plus grym yoga! Hoppas ni får en toppensemester! 🙂

Svara
Emilia 27 december, 2014 - 21:19

Precis ett tips som jag letar efter, tack för det, ska inhandlas 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More