Cecilia Folkesson
Här hittar du allt från recept på nyttig och glutenfri mat för hela familjen till inspiration inom naturlig skönhet, hälsa och träning. Jag som skriver heter Cecilia Folkesson, är utbildad kostrådgivare och mamma till 3 småkillar. Brinner för ekologiskt, naturlig mat, barfotalöpning och resor.
förra
9 kommentarer
Markattas produkter är så bra! Deras Tahin är beroendeframkallande och jordnötssmöret likaså!
gillar dem också!
Hittade också den, för 2 veckor sedan, inte lika gott som ekologiskt jordnötssmör green choice dock 🙂 Men man vänjer sig.
fast mycket bättre 😉
Jag tycker den är helt fantastisk!! Hittade den för några veckor sen! Den är ju självklart inte lika söt och krämig som jordnötssmör men tungan vänjer sig fort 😀 MUMS!
mindre sött=bättre 😉
Köpte också denna glad i hågen – men upptäckte på detta sätt att jag kanske inte tål mandel. Fick fläckar på tungan och domnad känsla i munnen varje gång jag testade, så nu får burkarna stå. Kanske mandeln blir mer koncentrerad, har aldrig haft allergiproblem tidigare.
Jag skulle mejla och kolla med leverantören för säkethetskull
@Katarina: Jag är allergisk mot mandel och känner en klar skillnad mellan ekologisk mandel och ickeekologisk. Jag äter mandel trots allergin då jag inte har så kraftig allergi. I alla fall: Jag reagerar mer på eko-mandel. Kan det vara så för dig med?