Äntligen: Fajt över vitaminerna!

av Cecilia Folkesson

Barn, det är medox-dags! (medicin-dags) Mer behöver jag inte ropa innan ungarna kommer springandes för att  ställa sig i ett bråkigt, orättvist led för att tävla om vem som ska få sina vitaminer först.

Så lätt har det inte varit hela tiden bör tilläggas. Vi har testat massa olika märken och varianter av omega 3 och D-vitamin för att äntligen ha hittat den perfekta kombinationen. Dessa tar dom utan tvång, mutor eller straff. Win win!

vitaminer barn

Flytande D-vitamin från Holstics hittar du här.
Flytande Omega 3 från Eskimo hittar du här.

 

Mer om vitaminer:

Läs mer om omega 3

Läs mer om D vitamin

 

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

matilda wilson 6 november, 2015 - 13:52

Hej!
Jag funderar på att köpa flytande D vitamin ifrån holistic till min tvååriga son. Dock har jag läst att innehållet av D vitamin i holistics d vitamin inte stämde överens med det som stod (kommer ej ihåg om det var för mycket eller för lite) Det står även när jag går in och läser att den skall hållas utom räckhåll för barn.. Blir fundersam.
MVH

Svara
Cecilia Folkesson 7 november, 2015 - 20:52

Om man tar mindre av denna än vad som ska ges en vuxen är det ok. BVC rekommenderar bara sånt som säljs av apotek. All medicin mm ska ju hållas utom räckhåll för barn då man inte bör överdosera, men jag ser ingen orsak till att denna skulle vara dålig för barn. Den innehåller inget konstigt. Men jämför hur mycket ett barn ska ha enligt BVC och räkna sen ut hur mycket det blir. Jag ger ungefär 1/2 tsk till otis och nästan 1 tsk till 5 och 7åringen 🙂

// cecilia

Svara
Emlan 6 november, 2015 - 20:26

Mina barn vägrar omegan! De kräks rent utav! Hur lyckas du?

Svara
Cecilia Folkesson 7 november, 2015 - 20:49

Jag ger omegan innan d-votaminerna (d-vitamineran är god) Annars hade det inte funkat 😉

Svara
Johanna 7 november, 2015 - 18:02

Hej!
Har en liten kille på 4 månader som får de d-droppar man får på BVC. Tror inte hans mage är så förtjust i dessa. Ger du Otis dessa Du rekommenderar eller dem från BVC? Hur har du gjort valet?
Tack!
Hälsningar Johanna

Svara
Cecilia Folkesson 7 november, 2015 - 20:53

Hej!
Jag ger Otis dessa. Kolla svaret på kommentar nedan 🙂
// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More