Ännu en sockerchock

av Cecilia Folkesson

Lyckan är när buffén innehåller pulled beef och majonässåser. Lyckan är inte lika stor när man inser hur mycket socker det innehöll…

Jag måste börja med lunchlådor.

pulled beef

Du kanske även gillar detta

22 kommentarer

Frida 28 augusti, 2013 - 14:02

Din jacka är sååå fin! Får man fråga vart du fått tag på den? 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 28 augusti, 2013 - 14:17

Tack 🙂
H&M rätt nyss.

Svara
Maja 28 augusti, 2013 - 16:01

jättesnygg!

Svara
Cecilia Folkesson 28 augusti, 2013 - 19:41

Tack!

Svara
Linnéa i Colorado 28 augusti, 2013 - 15:11

Usch! Pulled Pork kan vara såå gott men oftast är det hemskt sött! Här är tips på en GRYM bbq sås, (jag kör utan maple sirap) http://www.primalpalate.com/recipe/barbecue-sauce/

Svara
Cecilia Folkesson 28 augusti, 2013 - 15:18

Tack så mycket!

Svara
Sabina 28 augusti, 2013 - 15:14

Periodvis reser jag mycket med jobbet, och då är det nästan hopplöst att hålla koll på vad man får i sig. Svårt att göra bra val och även fast man frågar så går man på nitar. Det är fördelen med att jobba på egen ort, lättare att ta med matlådor eller välja kända restauranger så man vet vad man får i sig.

Svara
Cecilia Folkesson 28 augusti, 2013 - 19:42

Ja det får bli mer matlådor.Trött på alla mina skengraviditeter!

Svara
Pamsan 28 augusti, 2013 - 15:20

Oh, vad jag känner igen det där. Hamnade på Brasseriet igår och anade visserligen att det inte skulle vara helt LCHF-vänligt. Jag kan säga att jag mådde katastrofdåligt efter den lunchen. Idag blev det Viskan i vanlig ordning. 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 28 augusti, 2013 - 15:30

Ja fy! Viskan är alltid ett säkert kort 😉

Svara
Lotta B 28 augusti, 2013 - 17:10

Ett tips är att kolla på ICA och Coop efter cajunkryddade kycklingspett (färdiggrillade) och brukar finnas i charkdisken.

Svara
Cecilia Folkesson 28 augusti, 2013 - 19:42

Tack för tipset!

Svara
Malin Edman 28 augusti, 2013 - 20:13

Blev helt galet glad första gångerna som jag hittade pulled pork i ute-lunch- sammanhang men sen fick jag se innehållsförteckningen! Hjälp, det är ju helt galet vad mycket socker man kan klämma in i lite nötkött.

Lunchlåda är bra idé! Oftast landar det i någon slags nötpåse o en proteindrink om det verkligen kniper 😉

Svara
Cecilia Folkesson 30 augusti, 2013 - 08:05

Ja helt galet! Jag måste skärpa mig med lunchlådorna. Min mage har blivit extremt känslig på senaste.

Svara
Anna Haeggman 28 augusti, 2013 - 20:26

Tyvärr mycket socker i bbq såsen man har när man gör pulled pork/beef. Säkert en hel del smakförstärkare i kryddblandningen med. 🙁

Svara
Cecilia Folkesson 30 augusti, 2013 - 08:04

Får bli att skippa detta ute och bara äta hemma..

Svara
Cecilia 29 augusti, 2013 - 07:01

Har en god vän som kört helt sockerfritt i ett antal veckor, en sorts kombination av LCHF och paleo. Ingen frukt, inga mhölkprodukter… och så gick hon ut på ett lunchställe. Blev jätteglad för att de hade kålpudding – Tills hon kände smaken av sirapen som kålen hade stekts i:D

Svara
Cecilia Folkesson 30 augusti, 2013 - 08:03

Ja fy! När man vant av sig vid socker känner man av i princip allt. Vidrigt! Socker i ALLT!

Svara
Lizette Jansson 29 augusti, 2013 - 09:02

Ett tips på väldigt intressanta böcker jag precis plöjt igenom och lärt mig massor som faktiskt alla borde läsa och lära.
http://gluten-celiaki.blogspot.se

Svara
Cecilia Folkesson 30 augusti, 2013 - 08:02

Tack för tipset! Får bli ett inlägg om nya böcker snart 🙂

Svara
Malin 29 augusti, 2013 - 11:36

Fy så lurad man blir. Jag mitt dumma nöt hade ju gått ifrån restaurangen och tyckt att jag gjort ett bra val…..

Svara
Cecilia Folkesson 30 augusti, 2013 - 08:02

Fast du hade säkert känt av det i magen sen…

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More