”kokosnötsskålar”
naturlig hudvård

– I samarbete med Bodystore –

 

Tänkte att jag skulle dela med mig av det absolut bästa jag gjort för min hud på senaste. Ok, jag börjar närma mig 40. Jag har fått lite mer rynkor än jag hade när jag var 30 – men jag är supernöjd med min hud!

De produkter jag tipsar om idag kommer från Bodystore.com där du får 20% rabatt på din beställning fram till 19-02-03. Gäller alla kategorier, så även livsmedel och kosttillskott. Använd koden: NYSTART20

 

Mina naturliga hudvårdsrutiner:

Ansiktsrengöring

Jag rengör mitt ansikte med en ansiktsborste. Huden blir betydligt renare än om man tvättar den “för hand”. Tillsammans med denna borste använder jag Black Soap. Om man inte har en borste funkar det även bra att rengöra tillsammans med en svamp eller med händerna.

Svarttvålen är helt naturlig och ekologisk och exfolierar huden, förbättrar blodcirkulationen och är rik på A-och E-vitamin.

Du hittar Black Soap här

 

naturlig hudvård

Ansiktsmask

Ca 1 gång i veckan gör jag en ansiktsmask med Rhassoullera. Detta är ett pulver som man blandar upp med lite vatten eller olja. Leran rengör huden och man kan även använda den i håret för att ge håret mer glans.

Så gör du ansiktsmasken
– Häll lite pulver i handen, ca 1 msk
– Blanda med lite vatten eller olja. Jag brukar använda mandelolja eller olivolja.
– Applicera i ansiktet (jag skippar runt ögonen) låt sitta i ca 10-15 minuter.
– Skölj av med ljummet vatten.
– Smörj in ansiktet med det du avhänder. Jag brukar använda arganolja.

Du hittar Rhassoullrean här

 

Bonustips!

Många har säkert redan koll på kollagen och dess fördelar för hud, hår och naglar. Huden består av ca 70% kollagen men kroppens produktion av kollagen minskar redan vid 30 års ålder med ca 1,5% per år. Kollagen hjälper till att öka hudens elasticitet och därmed minska mängden rynkor. Huden blir fastare och mer återfuktad.

Jag blandar ut ca 1 msk i vatten och dricker under dagen. Man kan även blanda det i smoothies, juice eller i kollagenkaffe.

Du hittar Kollagen här

 

Total
42
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*