”kokosnötsskålar”
cecilia folkesson

Min influensa vill inte ge med sig. Jag har förmodligen fått en förkylning efter influensaviruset. Och så klar (som alltid) kommer detta när man har som mest att göra.

Och att vara sjuk när man är egenföretagare är ingen hit. Det finns ingen som gör ens jobb åt en och det kommer inte in pengar på kontot om man ligger och vilar och skippar datorn. Det man behöver göra när man är sjuk. Men om man ser till alla fördelar med att vara egen och kunna bestämma över sin tid och vad man gillar att göra är det helt klart värt det. Även om jag just nu ligger extremt efter med allt…

Just nu håller jag på att fylla på med nyheter i shoppen som kommer öppnas upp igen, förhoppningsvis under nästa vecka!

 

Vad är ditt bästa förkylningstips när man redan är sjuk? Jag brukar försöka undvika medicin, men nu gör jag allt för att bli frisk! Jag har ingen halsont eller feber, utan mest förkyld, slemhosta och tung i huvudet. Tips mottages gärna!!

 

Ha en härligt helg <3

 

Total
22
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

13 kommentarer

  1. Jag brukar koka upp vatten till en full tekanna och där lägga i ett par lagerblad, svartpepparkorn, hela kryddnejlikor, kanelstång, skivad färsk ingefära och ibland saffransstrån. Just nu har jag kakkade (torkade hibiscusblommor) som jag tar en näve av.
    Låter det dra och dricker under dagen.
    Krya!

  2. Kokar chaga i vatten och blandar i honung och the (the:t är ju mest för smaken.. ) Brukar göra mycket och kyla, dricker både varmt och kallt.

  3. Nässkölj! Köper physiomer på apoteket. Skall egentligen tas dagligen i förebyggande syfte men brukar peppra om jag får känning & än mer om förkylningen är ett faktum. & måste man fungera så ibupofren+paracetamol. & glass såklart :). Krya på dig!

  4. Dricker du den ingefära/gurkmeja-dryck jag gör (raw) blir du frisk snabbt! Dock behöver du dricka mer än en shot nu när du redan är förkyld. I förebyggande syfte räcker en shot varje dag 🙂 krya

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*