No bake-kaka med nötsmör

Tips: Supersnabb No bake-kaka med nötsmör

av Cecilia Folkesson

– Innehåller annonslänkar – 

 

Här kommer ett superenkelt och snabbt tips: No bake-kaka med nötsmör

När jag gör rawbollar eller raw cheese cakes brukar jag göra lite extra och frysa in i små formar. För det kommer alltid en dag när man har lovat barnen (eller någon annan) fika och man absolut inte har någonting hemma. Då är det bara att ta fram en form, låta tina lite, breda på jordnötssmör eller annat nötsmör och toppa med t.ex. kakaonibs och lite havssalt.

Klicka på recepten ovan för att hitta en botten som passar dig. Eller:

  1. Mixa 6-8 urkärnade färska dadlar med 1-2 dl mandlar (beror på hur färska och mjuka dadlarna är, så prova dig fram) med en klick kokosolja och en nypa salt.
  2. Tryck ut i en liten springform eller på bakplåtspapper.
  3. Låt stelna i kyl eller frys
  4. Bred på nötsmör
  5. Toppa med t.ex. kakaonibs och havssalt

Så himla enkelt!

 

No bake-kaka med nötsmör

Missa inte alla mina recept!

I min receptbank finns 100-tals recept. Alltid glutenfria och utan vitt raffinerat socker och nästan alltid utan mjölkprodukter!

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More