Ekologiska-natpasar

Otis är 8 månader och tandlös. Han äter dessa i små bitar. Både själv och med lite hjälp. Visste du att papapya innehåller mer C-vitamin än apelsin? För vuxna blir papayan extra god med lime till.

Bananplättar med kokosolja
2 ägg
1 mogen banan
1 msk kokosolja
Kokosolja till stekning

Gör såhär: Stavmixa ägg, banan och smält kokosolja. Stek små plättar i kokosolja. Servera med papaya.

 

 

5 kommentarer

 1. Dessa är bästa utflyktsmaten för oss, går jättebra att ha med sig! Äter du mer Paleo än lchf nu än tidigare och har lagt till frukt och andra kolhydrater?

  Jag har själv gått från strikt lchf till mer Paleo och äter mycket rotfrukter till och med potatis, bovete och en del frukt. Jag ser bara hälsofördelar med detta!

  Keep up the good work! Älskar att följa er resa!

  1. Då äter vi nog ungefär samma 😉 Speciellt i indonesien är det svårt med Lchf. Jag mår mycket bättre när jag inte äter mejerier. Och när jag ammade kände jag att jag behövde mer kolhydrater, och då blev det automatiskt mer frukt. Även lite ris då och då, när det inte funnits bättre utbud. Väljer hellre ris än pommes 😉

   Kul att du gillar!!

   // Cecilia

 2. Hej!
  Följer dig här och på instagram, härligt att se alla underbara bilder från Indonesien.
  Sitter just nu och planerar besök på Bali i juni, kan inte riktigt bestämma oss för vilket området som verkar bäst att bo i, Bali är ju rätt stort som det verkar! Har tittat lite på Serenity Eco Guesthouse som ligger vid Canggu Beach (är det det som är Batu Bolong där ni befinner er?), men har läst att stranden mest lämpar sig för surfare och är ganska skräpig. Stämmer det? Vore tacksam för insider-tips 😀
  Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*