kokosplättar

Testade att göra kokosplättar idag. Blev fruktansvärt bra! Alla gillade det. Lika snabbt och lätt att göra som “vanliga plättar” eller pannkakor. Vi åt med keso och hallon. Funkar lika bra med grädde och färska jordgubbar till.

Kokosplättar
3-4 personer
2 dl fet mjölk
2 dl grädde
3 ägg
0,25 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
Lite salt

Rör ihop kokosmjöl, fiberhusk och salt. Vispa ihop äggen och blanda i grädde och mjölk. Rör ihop allt och låt det stå ca 10 min.
Stek i kokosfett i plättjärn.

Enjoy!

 

20120715-205743.jpg

Total
1
Shares

13 kommentarer

  1. Ser ut som ett bra recept. Måste testa detta t lunch idag. Hittade vägen till din blogg genom Kostdoktorn (tror ja att d var). Trevlig blogg med myckket intressant läsning. Har lagt till dig i min länklista åxå :)

    1. tackar ;)
      det var ett bra recept, har testa flera olika varianter innan, men aldrig fått till dom. Glöm inte att låta smeten stå en stund innan du börjar steka. lycka till :)

    1. man får göra dem väldigt tunna. klicka ut en klick och så flyter dom ut. och pannkakor funkar inte så bra att vända. låt smeten stå ett tag och stek i rikligt med kokosfett. då borde det funka :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close