”kokosnötsskålar”
lchf bröd

Linn gillar att baka, och nu när hon kör LCHF blir ju bakningen än mer intressant. Testa detta brödet till exempel:

 

Bästa LCHF-brödet
1/2 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
2 msk krossade linfrön
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 dl fibrex
2 dl riven lagrad ost
4 ägg

Mal eller mixa solros –och sesamfrön.
Vispa äggen fluffigt.
Blanda ihop övriga ingredienser och rör ihop allt samman. (Låt stå ett tag.)
Bred ut på bakplåtspapper, ca 20×20 cm.
Garnera med havssalt och lite solrosfrön.

Grädda i 200° C i ca 20 min.

 

Bred ut på bakplåtspaper på en plåt.

Både Fibrex och Fiberhusk finns att köpa på ex Ica.

Klart! Ät med massa smör och ost och grönsaker. 

4 kommentarer

  1. Ser gott ut!

    Ett tips till dem som inte vill baka själv: det finns goda lchf-bröd att köpa på carbzone.se och dessa säljs också i vissa ica och coop affärer.

  2. Testat att göra det själv och jag måste säga att det nog faktiskt Kan vara det Bästa LCHF-brödet! Älskar det verkligen. Skrev dessutom om det på min blogg och länkade till dig 🙂
    Tack för att du delar med dig av alla härliga recept!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close