– I samarbete med Friggs –
Friggs glutenfria knäcke med superfrön är bakade på naturliga ingredienser och är en favorit i knäckebrödshyllan. Till skillnad från många andra knäcken och kex innehåller dessa inga konstigheter och onödiga tillsatser. De finns i fyra goda smaker och passar bra både till frukost med skivade ägg, som mellanmål, eller till ostbrickan. Och barnen gillar dem. Väldigt bra!!
4 varianter av glutenfritt knäcke
Sesam & Linfrö-knäcke med mandelsmör och jordgubbar.
Mandelsmör: Lätt att göra eget! Kör sötmandlar i en bra matberedare tills det blir nötsmör. Peta ner från kanterna då och då.
Chia & Vallmo-knäcke med mascarpone, blåbär och kokoschips.
Spenat & Svart Sesam-knäcke med mosad avokado.
Avokadomos: Mosa en avokado med olivolja, salt, peppar och lite pressad citron. Toppa med svarta sesamfrön
Tomat & Sesam-knäcke med hummus, groddar och rädisor.
Snabb hummus: Stavmixa en burk kikärtor, en rejäl sked tahini (sesampasta), en vitlöksklyfta, olivolja, salt och peppar.
Barnens favorit:
Chia & Vallmofrö med mascarpone, blåbär och kokoschips. Sid som äter mejerifritt fick Sesam & Linfrö med jordgubbar och mandelsmör. Dessa varierar vi med jordnötssmör, banan och kakaonibs. Perfekt som ett litet mellanmål!
Här hittar du Friggs glutenfritt knäcke
Friggs glutenfria fröknäcken hittar du i knäckebrödshyllan eller i den glutenfria avdelningen. Saknas de i din butik? Be dem ta in ett gäng!