Tips på bra och billig deodorant

av Cecilia Folkesson

Lycka när man kan hitta bra deodoranter utan aluminium och alkohol till och med i vanliga matbutiken! Jag tycker Urtekram är har både prisvärda och bra produkter. Allt från jordnötssmör till deodoranter. Finns den inte i matbutiken hittar du den här.

Urtekrams deo med naturliga kristaller
  • Motverkar bakterier och dålig lukt
  • Fri från aluminium och alkohol
  • Med vårdande glycerin
  • Inte testad på djur
  • ECOCERT-Cosmos-certifierad
  • Ekologiskt certifierade, veganska och utan onödig kemi, som parabener och annan syntetisk konservering

 

Du kanske även gillar detta

8 kommentarer

Linda Persson 24 januari, 2015 - 10:02

har provat den men tyckte inte den fungerade till 100%. Den bästa jag har provat är från c/o Gerd. Dyr men dryg.

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 24 januari, 2015 - 12:01

Denna deo får jag spana in!

Svara
Camilla- AktivaDagar 24 januari, 2015 - 16:47

skriver under på den rekommendationen 🙂

Svara
Underbara Saker 24 januari, 2015 - 18:33

Du har alltid så bra tips på bloggen och man kan vara säker på att det alltid är ekologiskt och bra! Själv har jag gjort min egna deo av kokosolja, bikarbonat och lite eterisk olja som funkar jättebra. Var rädd att den skulle kvävas av svettdoften men jag luktar aldrig svett. Däremot svettas jag och det har jag inte gjort sedan jag var tolv (har använt anti-perspirant som täpper igen porerna) så det är en ny upplevelse. Men känns bra att kroppen får arbeta naturligt, som det är skapt!

Svara
Roffe 24 januari, 2015 - 21:21

Hej alla!
Har ett litet tips ang. deodorant.
Gå in på http//levalivet.nu/2013/06/11/188-en-hemgjord-effektiv-deodorant
så får ni recept på en “nyttig” deodorant.
Lycka till!

Svara
Emelie 25 januari, 2015 - 18:41

Denna är kanon! Jag köper min på Life Hälsokost

Svara
Ida 25 januari, 2015 - 21:16

Nu behöver jag ditt bästa frukosttips! Jag vann din tävling med avokadoyoghurten i somras och nu är det min tur att vara illamående…en liten bulle är på jäsning igen och allt protein står mig i halsen! Frukosten är värst, behöver lite variation, det går åt många avokados 😉

Svara
Jonas 10 maj, 2015 - 10:41

Jag kan även rekommendera http://www.naturligdeo.se som drivs av en väldigt duktig och driven tjej.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More