Ett supergott tillbehör med sötpotatis, spenat och ost– Perfekt till grillat!
Sötpotatissallad med spenat och getost
2 sötpotatisar
1 påse färsk spenat
1 bit getost eller fetaost
1 granatäpple
En skvätt rapsolja eller olivolja
Flingsalt
Svartpeppar
Gör så här:
– Sätt ugnen på 200°C.
– Klyfta potatisen och lägg i en ugnssäker form. (Jag brukar låta skalet vara kvar.) Ringla över oljan.
– Baka i ca 15-20 minuter, tills potatisen är lagom mjuk.
– Dela och kärna ur granatäpplet.
– Lägg upp spenaten på ett fat. Lägg på den ljumna sötpotatisen, smula över getosten och på med granatäppelkärnorna.
– Ringla över lite rapsolja eller olivolja. Salta och peppra.
Läs mer: Så kärnar du enklast ur ett granatäpple
Tips! Servera salladen med en bit torsk eller grillad kyckling.
7 kommentarer
Hej!
Jag kan inte se dina bilder som du lägger upp. Jag vet inte om det är ett problem som bara jag har på just din blogg eller inte då jag kan se bilder på alla andra bloggar. Tänkte att det var värt att nämna ifall någon mer har liknande problem 🙂
Ha en fin dag!
Tack för info Karin! Jag har lite strul med sidan just nu, men det håller på att lösas förhoppningsvis 🙂
Hälsningar Cecilia
Mums det ser gott och nyttigt ut 😀
Ser inte heller bilderna, trodde att det var fel på min iPad…
Håller på att lösa det nu. Ipad och iphone som strular. Tack för info 🙂 // cecilia