Sesambroccoli med alger

av Cecilia Folkesson

Detta är min nya favorit. Perfekt tillbehör när resten av familjen äter potatis eller ris. Passar extra bra till lax.

Rostad broccoli med sesamfrön och alger
– Dela broccolin i buketter.
– Ringla över olivolja och strö över sesam- och algblandningen. Hittar man inte just Furikake sprinkles går det lika bra med sesamfrön, salt och svartpeppar.
– In i ugnen på 225°C i ca 15-20 min.

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Phille 19 februari, 2014 - 13:26

Nu blev det nog lite fel! 😀

“Rostad broccoli med sesamfrön och alger
– Dela blomkålen i buketter.”

Svara
Cecilia Folkesson 20 februari, 2014 - 20:18

Tack!! 🙂 Korrläsning borde va ett krav 😉

Svara
attioskablisextio.blogg.se 19 februari, 2014 - 19:36

Det här lät ju ypperligt spännande… bra att få lite ny variation till den återkommande vitkålen och rödkålen! Ska testas i veckan!

Svara
Josefine 19 februari, 2014 - 21:23

Tränar du ngt fortfarande? Du höll på
Med crossfit förut. Har du lagt ner det? Och
varför isåfall?

Svara
Cecilia Folkesson 20 februari, 2014 - 20:20

Tränade crossfit tills i höstas. Sen blev det mycket skogslöpning. Nu har jag haft ett superlångt uppehåll. För mycket med jobb och annat för att haft tid. Har tyvärr inte hunnit prioritera träningen. Men jag kommer igen. Har faktiskt bokat in PT-timmar idag 🙂

Men älskar träningen och älskar crossfit och saknar det 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More