Rester och en påse cashewnötter

av Cecilia Folkesson

Det bästa som finns är att laga mat utan recept. Bara ta det som finns i kylen och se vad det blir. Resten av familjen är dock inte alltid lika positiva till detta…

Ikväll blev det en köttfärslimpa på köttfärs, lök, vitlök, ägg och massa kryddor. Detta serverades med stekta grönsaker med vitlök, cashewnötter och tamari. Barnen som vägrar grönsaker fick hemmagjorda potatischips och creame fraiche till. Alla nöjda!

Vitlök, cashewnötter och en skvätt tamarisoja höjer alla grönsaker!

Köttfärslimpa: I brödform 30 minuter i ugnen, ca 200 °C. Ha i ett ägg och vad som finns hemma.

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

jånna 4 december, 2013 - 23:22

fin sidan blev! kommer köpa en påse inom kort.. jag tycker du ska lägga till brysselkålwoken i din kanonbra receptlista.. jag går ofta in där o hämtar lunchtips ;0)

Svara
Cecilia Folkesson 4 december, 2013 - 23:49

tack så mycket! Kul att höra 🙂

Ska lägga till alla nya recept, haft lite för mycket att göra, men det kommer 🙂

Svara
Anette - From Avenue to Boulevard 5 december, 2013 - 04:22

Så fint det blev här. Ser jättesnyggt ut. Är sugen på en väska men funderar på hur mycket “ont öga” det väcker i min lilla stad i Australien att springa runt och säga “the F-word” *skratt*. Jag ska tänka lite till innan jag bestämmer mig
Gott med köttfärslimpa.

Tingeling!
Anette

Svara
Emma 5 december, 2013 - 09:06

Vad fin nya bloggen är!! Bra med shopping, jag kommer att shoppa!! Ha det så bra!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More