cecilia folkesson träning

Nu kör vi! (Fast hur var det nu med formen?)

av Cecilia Folkesson

Sitter framför brasan och tinar upp mina stelfrusna tår. Imorse träffade jag PT-Jonas för att filma de sista övningarna till det nya projektet. Jag har nog inte riktigt insett hur otränad jag är för tillfället. Men det är ju inte så konstig heller. Otis är 1,5 år snart och ungefär så länge, plus några månader har jag legat på latsidan. Foglossning, bråckoperation och dengue-feber har satt sina käppar i hjulen, minst sagt. Men även lathet. Och snön.

Men snön är ju faktiskt inget problem. Har man ordentliga kläder känns det inte kallare än en regnig majkväll. Lager på lager och inte bomull direkt inpå kroppen. Bomullen blir blöt och absorberar fukt vilket gör att man blir kall. Merinoull eller syntet is the way to go!

Sista omgångarna jag tränade med Jonas fixade jag 5-6 pull ups, massa push ups och mängder av burpees. Så hur gick det då med övningarna idag? Riktigt, riktigt dåligt. Fixade knappa 3 push ups på knäna. Katastrof. Jonas bad mig göra 8 så vi kunde klippa lite i materialet… Han sa inget, men jag vet vad han tänkte.

Men Jonas hoppade in och körde de flesta övningar så resultatet blev kanon! Nu ska det bara fixas lite, sen lanseras det om några veckor. Då kör vi, hoppas ni är sugna!

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More