kostrådgivning competencer cecilia folkesson

Nu kan du boka kostrådgivning med mig!

av Cecilia Folkesson

Nu är kostrådgivningen äntligen tillbaks! Nu kan du smidigt boka kostrådgivning med mig via videosamtal.

Jag hjälper dig att och komma i form och slippa sockersug med naturlig och ren mat. Och utan att behöva gå hungrig. Du får vägledning och tips för en kost som är enkel att följa och fungerar i längden, oavsett om du vill gå ner i vikt eller bara må allmänt bättre! Jag är licensierad Kostrådgivare inom Paleo och LCHF.

 

Så här fungerar det

Du kan boka kostrådgivning per 45 minuter, i paket eller en introduktion. Bokar du 45 minuters kostrådgivning (eller paket) får du även ett personligt förslag på frukostar, luncher, middagar och snacks som passar just dig. Är du osäker på om detta upplägg passar dig kan du boka “Introduktionsmöte” först. Där berättar du hur du äter idag och vad du vill uppnå med din kost. Jag ställer frågor för att få en helhetsbild om vem du är och därefter lägger vi upp en plan på hur vi tillsammans kan nå ditt mål för en bättre hälsa.

Jag har valt att inte jobba med kostscheman. Dessa blir ofta svåra att följa till punkt och pricka i en stressig vardag med familj, jobb, möten och resor. Jag vill istället att du lär dig vad som är bra val, vad du ska rensa ur skafferiet och vad som ska stå på din inköpslista. Hela familjen ska kunna äta det du äter. På så sätt skapar man en kosthållning som fungerar i längden, och inte bara under en 30-dagars period.

 

→ Boka ditt möte här

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More