cal reiet mallorca

Mallorca och Mental Klarhet nästa!

av Cecilia Folkesson

Nu är jag framme på Mallorca. På schemat står en 3-dagars kurs i Mental Klarhet – Framgång & Ledarskap med Lifevision och Anders Haglund.

Har du inte koll på Anders hittar du ”Veckans Anders” här. Mycket smart och tänkvärd läsnings som detta, som är min favorit hittills: ”Vatten som är 99 grader vid havsnivå är bara väldigt varmt, men värm det bara en enda grad till och något fantastiskt händer – det börjar koka så att vi får ånga och ånga rätt använd kan förflytta berg”.

Jag är expert på att påbörja saker utan att färdigställa dem. Jag gör 99% och sen börjar jag på nästa sak. För då tycker jag att det är klart och då har 100 nya idéer dykt upp i mitt huvud. Tänk så mycket bättre resultat det förmodligen blivit om jag gjorde 100% klart!

”Ja men gör det då” tänker säkert många. Men man kan jämföra det med socker. Vissa klarar inte av att hålla sig borta från det, och jag fixar inte att slutföra saker jag påbörjat. Samma sak. Alla är olika.

Så efter dessa dagar hoppas jag på den där extra procenten som ska få mitt vattnet att koka!

 

 

cal reiet mallorca cal reiet mallorca

Vi är ca 20 deltagare som under tre dagar kommer lära oss hur man transformerar sitt personliga ledarskap och sin upplevelse av livet. Mixa det med hälsosam mat, yoga och lite barfotalöpning!

Missa inte att ha koll på min Instagram Stories, där kommer jag dela med mig av mycket från dessa dagar!

 

Följ mig här

Vill du ha fler tips, nyttiga recept och inspiration, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More