julkalendern cecilia folkesson Thule

Lucka 21 – Vinn en slitstark ryggsäck från Thule

av Cecilia Folkesson

Luckan presenteras i samarbete med Thule –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Johannes. (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se – varje dag ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om en slitstark ryggsäck från Thule.

Thule Alltrail X 25L är en slitstark ryggsäck i tillverkad av 50% återvunnen vaxad polyester som är fem gånger starkare och tre gånger mer vattentålig än vaxat bomullstyg. Perfekt for vandringar, resor eller daglig användning. Höftbältet ger extra stabilitet när det behövs och kan enkelt stoppas undan på stan eller campus.

 

Så här är du med och tävlar:

  1. Berätta om ditt bästa minne från en utflykt med någon du tycker om!
    Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan.
  2. Gilla Thule på Instagram

 

Tävlingen avslutas ikväll den 21:a december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon kväll i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 1 300 kr. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

129 kommentarer
92

Du kanske även gillar detta

129 kommentarer

Sanna 21 december, 2020 - 00:43

ÅH, det finns ju så många fina minnen från diverse utflykter! Men en utflykt tillsammans med min fina dotter som relativt nyligen ägde rum var när vi var på höstläger tillsammans. Vi övernattade i små stugor och hade skogen intill tillsammans med berg, sjön och en massa träd. Vi grillade i skogen och fick besök av scouterna som lärde oss hur man knyter en rådmansknut. Det var så mysigt med den tända brasan, alla kramar och gemenskapen. De är något man verkligen saknar nu i Corona tider när man inte får träffas.

Kram Sanna

Svara
Ellen 21 december, 2020 - 05:19

Vi hade dukat upp värsta picknicken på filten i gräset när en fårflock plötsligt stormade allt. Burkar och muggar vältes och barnen skrek. Blotta åsynen av djurstängsel förhindrade utflykt på några år. Men nu när alla växt till sig kan hela familjen skratta åt det och det är ett kärt minne.

Svara
Karin Hammarén 21 december, 2020 - 12:37

Hej!

Under en kanotfärd i Ätran på 90-talet kantrade kanoten och all vår utrustning föll i vattnet så också jag och min kompis. Jag var mest rädd för att doppa huvudet (led då av vattenrädsla) och min kompis var livrädd för sugfiskar (?) vi överlevde båda två och är fortfarande vänner. Dock har jag fortfarande ingen bra ryggsäck utan bär allt som oftast omkring mina pinaler i påsar. Kram

Svara
Linda 21 december, 2020 - 08:03

När jag var ung och arbetade 1 år i Saudi Arabien och jag och min nyfunna kompis deltig på utflykter till öknen. Där hade vi koncerter under bar himmel och ibland åkte vi skidor i sanddynerna eller bara vandrade runt ❤

Svara
Linda 21 december, 2020 - 18:42

Ett av mina bästa utflyktsminnen är från en vandring i Andorra där min familj och jag tog oss ovan molnen och fick några magiska bilder som vi kan plocka fram i dessa mindre roliga tider. Extra plus att alla tre barnen var ovanligt samarbetsvilliga under hela turen!

Svara
Maja B 21 december, 2020 - 21:04

Den bästa vandringsminne har jag när jag och min pappa reser runt i Kroatien och Bosnien. Vi besöker många olika ställen, små byar, utflyktsmål och pappa berättar om gamla historier och hur det såg ur innan kriget. Från storstad till den minsta byn med endast 20 människor som bor i. Det var så mycket jag fick uppleva och lära mig. Mycket aha upplevelser och skratt, frågor och framför allt kärlek.
Tyvärr så blev min pappa sjuk kort efter denna resa/utflykt och gick bort väldigt hastigt. Men jag kommer för alltid att ha med mig detta i mitt minne, i mitt hjärta. ❤️

Svara
Ida 21 december, 2020 - 22:08

När jag fyllde sju år fick jag och min kusin en varsin vandringsryggsäck av min farbror. Sen fjällvandrade vi och bodde i tält varje sommar fem år i rad. Det är mina absolut bästa sommarminnen! I år fyllde min dotter sju år och jag återupptog traditionen, hon och jag vandrade tre dagar på fjället och bodde i tält. Det var magiskt!

Svara
Titti skarp 21 december, 2020 - 08:52

det var när jag och gubben vandrade uppe vid storvätteshogna en solig och härlig dag
vi såg framför oss en stor cirkel med renar som stod o tittade mot oss ,vi kunde räkna att dom var ca 30st i en cirkel
så det var magiskt att se vi stod där länge och tittade och sedan gick vi förbi dom och dom stod i sin cirkel(ring) även då vi passerade
det var roligt att se och samtidigt lustigt

Svara
Roxana Rojas 21 december, 2020 - 09:16

Det var när jag och mina barn och syskonen skulle tälta i Öland där vi köpte ett lagom stort tält som inte var så dyr, det var så mysigt! Men sen mot kvällen så började det ös regna och allt blev blött för tältet var inte tillräckligt bra så vi fick åka hem istället.. Men det blev ett roligt minne för oss att se tillbaka till idag!

Svara
Sofia 21 december, 2020 - 09:13

Älskar Thule! Men har dessvärre inte varit på så mycket äventyr i skogen ännu. Önskar mig någon gång att få chansen att vandra i Norge!

Svara
Lena O 21 december, 2020 - 14:20

Vi var på Kullaberg och vandrade i somras. En av de få dagar som solen sken hela dagen. En fantastisk naturupplevelse, med mycket höjdskillnader. Vi måste åka dit igen då vi inte han se allt på en dag.

Svara
Eva-Lotta 21 december, 2020 - 20:36

När jag och min bästa vän Ida var vid havet förra hösten. Vi badade, grillade korv på klippor och pratade om allt det viktiga i livet medan höstsolen värmde oss med sina magiska strålar. ☀❤

Svara
Marianne Bedoire 21 december, 2020 - 16:48

För några år sedan åkte vi, min sambo, mina två barn och hundar upp till fjällen. Första dagen hade vi hyrt hästar och red uppe på fjället. Helt underbart.
Kommande dagar packade vi ryggsäckarna och vandrade själva – det var regn och ruskväder – vi alla njöt ändå av storslagen miljö och härlig stillhet. Vi pratar ofta om hur härligt det var. Hoppas kunna åka och fjällvandra snart igen.

Svara
Sanna 21 december, 2020 - 12:57

En trevlig utflykt var när jag och maken åkte båten till Ven och cyklade runt hela ön det var vackert väder så vi badade i havet. Väldigt vackert och mysigt att cykla och uppleva naturen!

Svara
Gerd Magnusson 21 december, 2020 - 15:22

Vore bara helt perfekt till nya äventyr i naturen. Det bästa sättet att umgås med andra numera.
Hoppas! hoppas!

Svara
Emma Eriksson 21 december, 2020 - 16:17

Minnen ja jag kommer på flera
Men en gång badade vi i lera.
På Island i en ljummen grop,
Sen sköljde vi av oss i en bäck under glada rop.

Svara
Anna L 21 december, 2020 - 20:39

På Skåneleden som barn med mormor, syster och kusiner med dålig rygga och smultron på strå. Sov i vindskydd och morgondopp i sjön

Svara
Anette Nises 21 december, 2020 - 21:13

Vi gick en sträcka på upplandsleden i höstas. Det var så himla vackert att gå genom naturreservat och förbi sjöar. Hundarna var också med och tyckte det var lika härligt som vi. De passade på att ta sig ett dopp när vi fikade. Tänk att det finns så mycket vackert i närheten som man inte visste om.

Svara
Alma 21 december, 2020 - 01:55

Långvandring med vänner och med tältning i skogen, saknar det!!

Svara
Elin Svärd 21 december, 2020 - 09:41

Den bästa picknicken för mig är alltid när jag åker upp till stugan i Dalarna och ensam beger mig ut i skogen och har med mig picknick som jag kan ta när jag vill, i lugn och ro. Dessutom är den anpassad till att passa mina matpreferenser – helt fantastiskt helt enkelt! Picknick med sig själv är helt klart underskattat.

Svara
Jennie 21 december, 2020 - 20:00

En utflykt med son och barnbarn (i en bärryggsäck) till naturreservatet Hatten på Småländska höglandet. Vi vandrade och grillade vegetariska korvar, halloumi, drack kaffe och hade det så mysigt.

Svara
Anita Saxton 21 december, 2020 - 23:37

Det var fin vårdag när jag hade lilla dottern i Haglöfs bärstol på ryggen och gick runt Tyresö-Flaten.
Det var en lång vandring, men jag var stark på den tiden, det var över 24 år sedan.
Vi stannade på ett ställe i skogen och fick syn på en vacker fågel på stigen och sa:
– Titta där, det är en domherre.
Dottern, som bara var två år och duktig på att prata långa meningar tyckte att jag med min finska accent uttryckte något helt annat.
Hon svarade: -Det är ingen DUM HERRE!
Den utflykten kommer jag aldrig att glömma.

Svara
Gunnel Bäckström 21 december, 2020 - 04:44

Fjällvandring sommartid i Grövelsjön med min bästa vän. Vi såg snö, renar, fjällripa, badade i fjällbäckar, fikat var underbart, vyerna var underbara, vi paddlade kanot på sjön, fiskade och grillade fisken och slogs med myggen. Underbara tider.

Svara
Katja Öding 21 december, 2020 - 07:54

Åh alla våra strandpromenader här nere i Skåne. Men även alla skogspromenader i Stockholms skärgård när vi bodde där.

Svara
Ingela Svensson 21 december, 2020 - 08:25

Vandring i Vånevik med dottern i skog och längs havet. Trevligt, skönt och vackert

Svara
Emelie Skärberg 21 december, 2020 - 21:45

Det finaste minnet är den enklaste och mest spontana dagstur runt Ågelsjön i närheten av där vi bor, en tidig vårdag 2016. Jag var utbränd, min sambo var slutkörd, vi tog varandra i hand och gick, och gick, och gick, under tystnad. Ställde oss uppe på klipporna med utsikt över vattnet, med armarna utsträckta och bara tog in. Jag älskar den dagen och det minnet. Det är värt allt. Naturen läker ta mig f*n själen bäst!

Svara
Johanna Ögren 21 december, 2020 - 04:45

Vandring i Dalslands skogar med min klass, vi sov utomhus för första gången i mitt liv, under bar stjärnhimmel. Jag har foton på den stjärnhimlen, den var fantastiskt och jag har starka minnen. Där träffade jag också min allra bästa vän.

Svara
Rahima Ortac 21 december, 2020 - 08:17

Hade på min bucketlist att gå Inkaleden, fyra dagars vandring med målet Machu Picchu. För två års sen exakt gick jag och min bästa vän den sträckan och kom i mål på nyårsafton. Häftigaste upplevelsen jag varit med om Frälst på vandra mer nu och bestiga flera berg. En bra ryggsäck skulle underlätta den resan

Svara
Helena Nilsson 21 december, 2020 - 13:49

Vi var 6 tjejer som gick jämtlandtriangeln…när vi kom tillbaks till fjällstationern satt Björn Ulvaeus, Thomas Ledin, Mikael Rickfors och ett par till och åt vid bordet jämte oss… – vandringen var fantastisk men det var också kul att träffa på dessa kändisar

Svara
Monica Ögren 21 december, 2020 - 04:52

Kombinerad sommarbiltur och vandringstur med min dotter och två goda vänner, för några somrar sedan. Vi var i Trondheim och tittade på Nidaråsdomen, vandrade på Pilgrimsleden utanför Trondheim, sedan vandrade vi i Storlien och letade snö och till sist var vi ända upp på Åreskutan och åt våffla i toppstugan. Avslutade sedan turen i Krokom på Wången och beskådade Islandshäst-SM. Superviktigt med bra rygga.

Svara
Lena 21 december, 2020 - 06:34

För 21 år sedan var jag på träningsresa på ön Naxos i Grekland. Där vandrade vi upp i ett brant berg i ca 4-5 timmar. Parallellt med oss klättrade även bergsgetter och det var en av mina bästa vandringar faktiskt. Träffade min nuvarande make däruppe på toppen och det blev kärlek direkt. Viktigt med bra rygga!

Svara
Annika Andersson 21 december, 2020 - 06:45

Måste vara när jag och maken hyrde en stuga i svenska fjällen och gick dagsturer.
Gillar på instagram som annika.andersson111.

Svara
Anders 21 december, 2020 - 06:58

Går på utflykt i skogen med föräldrar och svärföräldrar varje söndag i dessa tider då det är bäst att träffas ute. Ett utmärkt sätt att få träffas, pratas, njuta av naturen och ta en kopp kaffe ihop.

Svara
Anna 21 december, 2020 - 07:14

Många fina uteminnen, men de bästa är med mamma som jag nu bara träffar ute och får med henne till fina platser. Naturen – Bästa vardagsrummet!

Svara
Camilla Melbéus 21 december, 2020 - 07:18

För 10 år sen vandrade jag och min man med vår mellanpudel i Kebnekaiseområdet. Vi tog oss ca 3/4 av vägen upp på Kebnekaises topp med vår lilla pudel som kämpade på med höga stenar att ta sig upp på. En vecka spenderade vi i ett lerigt tält i 4 grader och blött väder. Vandring i all ära – men vi alla njöt när vi sista natten tog in på hotell. Yoshi (hunden) fick sig ett varmt bad, och han har aldrig njutit så av att bli fönad med varm luft i den blöta pälsen… 🙂

Svara
Lea 21 december, 2020 - 07:18

Minns alltid en midsommarhelg i Riksgränsen- från dagsvandringar, utförsåkning på midsommarafton till sista dagens traillöpning till Trollsjön. Magiskt!

Svara
Helen Thorén 21 december, 2020 - 07:20

På påskafton i våras gick vi ut hela familjen på en fantastisk tur med härligt väder och porlande bäckar. Vi stannade vid ett litet tjärn och lagade lunch över öppen eld. Naturreservatet på Hovfjället är supermysigt att ge sig ut på utflykter i

Svara
Lisa Näsman 21 december, 2020 - 07:20

Bästa minnet är faktiskt alla dom gånger jag tagit mig ut i skog och mark fast jag känt mig trött och soffan lockat med sina mjuka kuddar. När jag istället tagit mig ut och tar det där första andetaget in genom näsan och känner naturen med alla mina sinnen, hur det blir mjukt under mina fötter på ett sätt som bara skogens golv känns.

Svara
Sofia Rolfhamre 21 december, 2020 - 07:26

Mitt bästa minne var när jag övervann min höjdrädsla när min farbror tog med sig mig och mina kusiner till Besseggen i Norge! Vilka vyer och vilket äventyr att bestiga. Det krävdes både klättring och promenad med stupande bergssidor på var sida för att komma upp

Svara
Mikaela Rindefors 21 december, 2020 - 07:36

Resan genom asien med fina vänner. 10år sen strax och oj vad jag vill göra det igen Lärde mig om mig själv om världen men framförallt om vänskap och kärlek.

Svara
Sandra Söderberg 21 december, 2020 - 07:46

En inställd resa till Kebnekaise pga. sjukdom som blev till en utflykt till Trollsjön med min sambo. Jag lyckades utmana och trotsa kroppen och tog mig hela vägen fram. Ren magi!

Svara
Anna A 21 december, 2020 - 08:01

Mina bästa utflykter är de som kommer spontant och blir vardagslyx. Tex som i höstas när jag med min familj inkl hunden åt kvällsmat 5 min hemifrån en simpel tisdag och kollade på solnedgången tillsammans.

Svara
Sofie 21 december, 2020 - 07:51

Paddelturen med mina syskons familjer och vänner. Vi slår upp tälten på kvällen, efter att ha vält med kanoten, grillar tillsammans och går sedan och knyter oss. Vaknar upp tidigt på morgonen av röster: ”Oj! Så mycket kor! Nej! Är det där tjurar???”

Svara
Mariella Sommer Martinez 21 december, 2020 - 07:54

Bästa utflyktsminnet är med 11 åriga dottern. Förra sommaren cyklade vi tillsammans på Ven. I år frågade jag henne om hon ville göra det igen, varpå hon svara ”ja det är klart, det är vår tradition mamma”. Vi packade med oss matsäck och lämnade hemstaden tidigt för att ta tåg och sedan båt. Kämpade med cyklarna i backarna och tävlade nedför, åt kycklingsallad på stranden, badade, utforskade nya ställen och åt glass. En varm och härlig dag med en massa minnen med hem, både i huvudet och i ryggsäcken.

Svara
Clara 21 december, 2020 - 10:41

Det måste vara Norgetrippen med familjen. Otroligt vackert landskap att vandra i och belöning på topparna i form av helt otrolig utsikt. Så mycket tacksamhet i det och något att plocka fram och minnas i dessa tider.

Svara
Lena Sjöberg Dahlin 21 december, 2020 - 08:08

Utflykt på Omberg med äldsta dottern och hennes familj. Gjorde krabbelurer på stormkök.

Svara
Catarina 21 december, 2020 - 08:08

I våras köpte vi en båt. Första turen med båten i sjön nedanför vårt hus hittade vi en liten, liten ö med sandstrand. Vi hade med oss en liten picknick och solen sken som om det vore högsommar men det var bara början på maj. Barnen fick feeling och tog årets första dopp. Dit har vi återvänt hela sommaren. Och nu i mörkret längtar vi efter sommaren och ”vår” ö.

Svara
MariaE 21 december, 2020 - 08:11

Finns inget bättre än att packa ryggsäcken full med förnödenheter och ge sig ut på tur. Att få upptäcka vår natur är en fantastisk möjlighet.

Svara
Maria 21 december, 2020 - 08:23

Vandringen på Island. När orken precis började ta slut, och vi hade vandrat över lavafält hela dagen tittade solen fram mellan molnen och lyste upp den lilla stuga som vi hade bokat plats i för natten. Den lyste mot oss med sitt röda tak där nere i dalen. Då orkade vi lite till, in i stugvärmen och till möjligheten att torka kläderna. Samt ta hand om våra trötta fötter.

Svara
Hanna 21 december, 2020 - 08:29

Mitt bästa minne är vandringen med min bror på Höga Kusten. Jag fick det i julklapp av honom och vi åkte på våren. Vi vandrade 3 dagar konstant från morgon till kväll förutom lite kaffe- och fikastopp. Efter tre dagar var kroppen helt slut och det var en fantastiskt känsla! Det jag tar med mig mest är dock kvalitetstiden med min bror och den fantastiska naturupplevelsen vi fick uppleva. Det både regnade, snöade och var strålande sol på alla tre dagar och det skiftade på en sekund – helt fantastiskt!

Svara
Anna 21 december, 2020 - 08:41

Wow! Denna skulle passa perfekt på vandringar med familjen! Hoppas, hoppas jag vinner den!

Svara
Kaisa 21 december, 2020 - 08:44

Än så länge har vi bara gjort kortare vandringar då barnen fortfarande är små. Men till sommarn är planen att vandra i dalarna. Då hade en sådan här ryggsäck passat perfekt!
Bästa minnena är nog från den här hösten, när vi haft kalas, kusinmiddagar och kompishäng i skogen. Vi har grillat korv, pinnbröd, druckit kaffe, spelat skogsbingo, lekt café och bara haft det mysigt med släkt och vänner, på ett helt nytt sätt under en väldigt konstig tid.

Svara
Elisabet C 21 december, 2020 - 08:49

Svårt att värdera alla fina stunder jag haft i naturen, men ibland är det enklaste det finaste. Som i somras, med maken och tonårssonen – en välfylld fikaryggsäck och ett okänt mål i isälvsområde. Vi hamnade på en stock en bit ut i vattnet, i en alldeles bedårande liten skogstjärn. Där simmade änder, där hoppade fiskar och där satt vi i tystnad och bara tog in. Naturen i sin allra bästa skepnad och de magiskt goda surdegsmackorna. Och så kaffet förstås. Får aldrig glömma kaffet!

Svara
Bodil Meijer 21 december, 2020 - 08:55

Tror att det är min turdag idag när jag insåg att julafton är på torsdag inte onsdag, en xtra dag….ryggsäcken verkar praktisk och är väldigt snygg. Passar perfekt när jag tar en sväng med Sammie och har fika med mig.

Svara
Martina 21 december, 2020 - 09:04

Ett minne var när jag och mina vänner en sen kväll gjorde bananpannkakor vid Komosse. Det regnade när vi gick till rastplatsen, men sen blev det en sån fin kväll och det var alldeles stilla.

Svara
Christin 21 december, 2020 - 09:06

Jag och barnen åker ofta ut med minsta sonens gudmor, och en mina bästa kompis. Lunch/middag/fika, alltid något som tillagas över öppen eld. Alltid lika mysigt så svårt att välja bara ett tillfälle! Sist vi var ute var 1:a advent. Då grillade vi först lunchen över öppen eld, sedan värmde vi lussebullarna, glöggen (varm choklad till barnen) och marshmallows över den sista glöden!

Svara
Jeanette Sjödin 21 december, 2020 - 09:06

Älskar att vara ute med min dotter. Ett fint minne är när hon var 3 och blev så trött så jag fick bära henne, sovandes i min famn, i över en kilometer. Hade nästan kramp i armarna men var så fint att hon sov i min famn så det kommer jag att minnas för alltid.

Svara
Linda Eidevåg 21 december, 2020 - 09:16

Mitt bästa minne är när vi gick till Nipskär vattenfall i Fulufjället sommaren 2013. Mina barn va då 3 och 5år och de trampade på utan gnäll eller några problem. Vi var där i somras igen och då är de 10 och 12 år…va så mycket enklare när de va små. Nu va det lite mer gnäll…va jobbigt på en gång .
Älskar att vandra i fjällen

Svara
Linda 21 december, 2020 - 09:19

Njupeskärs vattenfall och ingen annanstans….

Svara
Katarina Nyman 21 december, 2020 - 09:50

Jag kommer aldrig glömma första gången jag följde med min blivande man och hans dotter till Funäsfjällen. Jag hade aldrig varit så långt norrut och aldrig sett fjäll förut. Det var helt magiskt. En av utflykterna var en vandring upp på Mittåkläppen. Känslan när jag satt där på toppen med min smörgås och tittade på utsikten och en ren sprang förbi, den glömmer jag aldrig.

Svara
Louise Johansson 21 december, 2020 - 17:48

Min bästa var när jag och en kompis tågluffade i Europa. Vi kände oss väldigt duktiga och modiga för att vi klarade resan, ovana som vi var. Särskilt gondolåkandet i Venedig var ett fint minne. (På Instagram heter jag lizza_johansson)

Svara
Malin Hendelberg 21 december, 2020 - 09:17

Det måste varit när jag vandrade i bergen med min familj i Skottland. Så magiskt vackra vyer och underbar natur. En av de vackraste utsikterna var på berget Ben An i Skottland. Det var som en saga att se fjorden nedanför berget och de kringliggande bergen och himlen i solljuset. Wow, det var breathtaking.

Svara
Carolina 21 december, 2020 - 09:25

Seglade till Norge från västkusten för att ta oss uppför Trolltungan. Ett minne för livet <3

Svara
Kim 21 december, 2020 - 09:30

En skogsutflykt i höstas med en nära vän. Vi fikade, skogsbadade, kramade träd ( tyckte de var dags att prova) och hittade massor av kantareller. En spontan dag som blev härlig!

Svara
Ida 21 december, 2020 - 09:42

Älskar Thule och vill behöver verkligen en ny ryggsäck för utflykter! Har många bra minnen men ett är glaciärvandring i Norge. Vi vandrade till en del av Jostedalsbreen och utforskade den del av glaciären som sträcker sig ned i dalen vi vari. Det var magiskt vackert!

Svara
Anna 21 december, 2020 - 09:56

Sommarens senaste vandringar och klättringar i Kebnekaisemassivet tillsammans med maken och tonåringen kommer alltid att vara en av de större upplevelserna i mitt liv.

Svara
Karin 21 december, 2020 - 10:04

När vi med våra två barn, då 5 och 8 år tog oss i på Städjan, Idre. Underbar tur med glada barn och därmed glada föräldrar.

Svara
Charlotte Quist 21 december, 2020 - 10:09

Minns vandringar tillsammans med mina 14åriga döttrar som vi gjorde i Kirunafjällen i somras. Magisk tur med husbil och dagsutflykter varje dag!

Svara
Helen Flink 21 december, 2020 - 10:34

I somras när vi vandrade i Klövsjö hela familjen (barnen 3, 12 o 14 år). Fin miljö, fascinerande vattenfall och så fint att se hur barnen hjälptes åt i den stundtals krångliga terrängen. Vi är rookies i vandring men vill gärna göra om det!

Svara
Anna 21 december, 2020 - 11:13

Att vandra längs Skåneleden är fantastiskt, vi hyrde stuga och gjorde dagsutflykter, en bättre weekend kan man egentligen inte ha. Jag skulle gärna vandra där snart igen, och då vore den här snygga ryggsäcken riktigt bra!

Svara
Alva 21 december, 2020 - 11:28

Min favoritutflykt måste ändå varit när jag tillsammans med min mamma, syster och moster hyrde en stuga i Motala, för att åka längdskidor, basta, laga mat och bara mysa.

Svara
Cheyenne 21 december, 2020 - 11:35

När jag var på utflykt tillsammans med min familj! Vi hade det jättemysigt och åt medtagna mackor och drack varm choklad. Den här väskan skulle bli välanvänd och mycket uppskattad eftersom min bror går på Scouting och de har ofta Utedagar som hela familjen brukar följa med på! Jättemysigt. Skulle bli en fin julklapp till min lillebror!❤

Svara
Jerker Nilsson 21 december, 2020 - 11:55

När jag och min fru gick flera mil i Säfsens vackra och backiga landskap <3

Svara
Annika 21 december, 2020 - 12:27

Sååå många minnen! Har bott på Island i många år och varit ute och tältat i massor samt åkt runt med husbil. Hemma i Sverige på helger och semestertider packar vi ofta med vår Murikka stekpanna och lagar mat över öppen eld. Avslutat måltiden med att steka pannkakor vilket sonen älskar! Detta har också vänner och deras barn uppskattat så mycket. Vår ryggsäck har sett sina bästa dagar nu så jag skulle bli superglad om jag vinner denna ryggsäck! God jul

Svara
Nina 21 december, 2020 - 12:45

Mitt bästa minne i skog och mark, var när vi gick på en liten skogsrunda med varm choklad. Vår unge gnällde hela vägen, men längst uppe på höjden så satt vi oss ner och drack varm choklad. Och hon talar om det än idag, hon utelämnar bekvämt nog bara gnället.

Svara
Alexandra Kristofersson 21 december, 2020 - 12:53

Mitt bästa minne i naturen är första gången vi hade med vår son som nu är 7 månader gammal. Det var en helt annan upplevelse att vara i naturen som en familj, kändes så äkta och fantastiskt på något sätt. Som att man uppskattade allt lite extra. Hoppas på fler sådana minnen genom åren och med rätt grejer, såsom en ryggsäck från bästa Thule, så blir ju allt dessutom mycket roligare och mer njutbart!

Svara
Katrine Tilling 21 december, 2020 - 13:30

Måste vara i höstas när jag, min dotter Sara Tilling och hennes kompis Ingha vandrade Jämtlandstriangeln. Vi fick syn på ett djur som Ingha trodde var en björn men jag upplyste henne om att det förmodligen var en järv. Efter mycket dividerat så blev det en “bjärv” Har skrattat mycket åt detta.

Svara
Kristine 21 december, 2020 - 13:50

För några år sen kastrater vi snöbollar vid njupeskärs vattenfall dagarna innan midsommarafton. Ett roligt minne för familjen som bor så vi knappt har snö på vintern..

Svara
Åsa 21 december, 2020 - 14:36

Bästa utflykten var inte långt från hemmet, men storebror hade lärt sig cykla och lillasyster satt i cykelstolen. Målet var en gammal äppelskog och på vägen dit hamnade sonen i det leriga diket. Som den goda moder jag är gjorde jag det enda rätta och fotograferade honom. Min ursäkt var att jag inte kunde ställa ifrån mig min cykel då lillasyster satt fastspänd där.

Svara
Sandra 21 december, 2020 - 14:37

Mitt bästa minne från en utflykt måste vara när jag och min pappa åkte till en komosse under vintern, vi plockade fram våra skidor och ryggsäckar packade med fika. Vi åkte i flera timmar, och det var så magiskt. Det var som att komma till en annan värld, så fint och underbart! Det minnet kommer jag leva på länge. Nu längtar jag tills snön kommer så att jag kan få uppleva detta igen!

Svara
Julia V 21 december, 2020 - 14:40

Jag och min sambo var på Hawaii för några år sedan. En dag tog vi lokalbussen genom husområden och upp i djungeln. Där vandrade vi uppför bergen genom helt fantastisk natur, bland de största och häftigaste växterna jag sett. Efter ungefär en och en halv timme kom vi fram till ett vattenfall där vi tog ett svalkande dopp innan vi vandrade nedför igen. Så häftigt!!

Svara
Monika Rauhakari Bång 21 december, 2020 - 15:26

Mina bästa utflykts munnen kommer från när jag var barn. Vi tog ofta bilen till Varberg på sommaren. Packade med oss picknick. Sallad, baguett, grillad kyckling och något gott till fika! Vi badade, gick på stan och besökte borgen! Så mysigt!

Svara
Helena Lindqvist 21 december, 2020 - 17:05

Vi har en sommarstuga i Värmland i anslutning till Vänern. Vi tar ofta båten ut till en liten ö strax utanför vår vik. Ön får vi ha helt för oss själva och tar ofta med lunch och fika. Vi har ofta pratar om att ta med tält ut och stanna över med våra tonåringar.. En så här fin julklapp vore given på den turen!

Svara
Filippa Norling 21 december, 2020 - 17:19

Jag och min bästa vän skulle iväg på vårat första äventyr bara vi två utan våra föräldrar. Jag hade precis fått körkort och vi tänkte att vi skulle åka till en vacker fors som min systers bästa kompis varit vid. Jag fick en knackig vägbeskrivning av kompisens mamma och jag o min BFF tog min farfars bil och åkte iväg. Vi hamnade på småvägar och kom fram till en Stig vi trodde kunde vara rätt då vi hörde forsen. Vi följer stigen i 10 min innan jag väljer att vi bara ska gå rätt in genom den täta skogen och följa forsenslätte. Där gick vi i klänning i en snårig tätskog. Vi kom fram till början av forsen och för att komma till platsen vi skulle till valde vi att gå i forsen. Det var strömt och stenigt. Vi gick säkert i en timme men det kändes som vi inte kommit någon vart. Tillslut valde vi att ge upp. Vi gick rätt genom skogen igen och kom tillslut tbx till bilen. Vi valde att åka till en sjö vi sett och satte oss där för att fika.

Svara
Ringvor Andersson 21 december, 2020 - 17:38

En sommar när vi promenerade mellan klipporna på campingen i Västervik.
Det var broar mellan vissa större klippor och vi tittade på solnedgången och lite senare i skymningen badade vi nakna.
Det var tillsammans med min kära sambo och min dotter då var hon 10 år. och skämdes för oss när vi badade. Haha… Ljuvligt.

Svara
Anja L 21 december, 2020 - 18:04

Alla fina vadnringar året runt på Olands Alvar med minst tre generationer. På sommaren tittar vi på blommor och påhösten plockar svamp och på vinterns åker vi skridskor. Underbara minnen.

Svara
Johanna 21 december, 2020 - 18:32

Tänk när jag och vännen Sofia trillade ut på leden till Nimis i kortkort och flipflops inte bästa utrustningen för tillfället, men vi hade ju heller inte kollat upp det så noga. Minns än idag hur mindblown jag blev när vi efter en del möda var framme och kunde skåda ut över verket. Det lite oväntade är ofta det bästa!

Svara
Christine Tomtlund 21 december, 2020 - 19:40

Mitt bästa minne är en kanottur när jag och min man var rätt nya för varandra.
Han är en varm själ och jag ständigt frusen.
Det var i november och skogen var fruset grå. Det var fantastiskt vackert överallt längs vattnet i värmlandsskogarnas djup.

Första natten sov vi i ett vindskydd och jag frös massor. Min man försökte vara lite optimistisk och skämtade bort det på morgonen, tills han insåg att kanoten frusit fast under natten.
Resten av resans nätter värmde han stenar åt mig i eldstaden och la i min sovsäck så jag kunde hålla värmen.

Svara
Ronja 21 december, 2020 - 19:53

Det var så mysigt när jag och min pojkvän var på spontanutflykt när vi nyligen börjat träffas, vi åkte till en Borg och satt och åt picknick med en vy över hela landskapet. Drömmer om fler utflykter med honom, b.la att se norrsken

Svara
Ebba L 21 december, 2020 - 22:49

Min bästa utflykt var när jag och min nyfunna vän, tidigt en morgon i somras packade matsäckarna, satte oss på cyklarna och bara utforskade sjöarna längst spännande, snåriga skogsvägar runtom staden. Det blev många mil och många dopp och ömt på rumpan innan vi rullade hem i sensommarkvällen.

Svara
Jessica Sundberg 21 december, 2020 - 18:58

Ett av mina starkaste minnen är en tur på skidor på fjället tillsammans med barnen och maken. Vintervit snö, strålande sol, snötyngda granar, varm choklad i kåsor och grillkorv i händerna! Sen tillåter jag mig själv att glömma allt gnäll, tårar och tjat på vägen men målet blev en fin minnesbild ‍♀️

Svara
Katarina Lindborg 21 december, 2020 - 19:49

Kanske från i somras när vi åkte några timmar bort genom vackraste norrländska skogen till ett vattenfall. Grillade och myste. Barnen sprang runt och lekte massor. Plockade lite bär.

Svara
Carola Lind 21 december, 2020 - 19:54

Finns så många bra! Bäst är nog alla gånger vi varit ute med båten och fiskat så jag kan sova i fören

Svara
Jessica 21 december, 2020 - 20:19

Mitt bästa minne är definitivt när jag och min lillasyster vandrade Jämtlandstriangeln. Dag 1 (min första fjällvandring dessutom) var började med lite duggregn, ju närmre Sylarna vi kom desto mer tilltog regnet och vinden. Slutade med vindar på nästan 25m/s och fullständigt ösregn. Vi som skulle tälta fick snällt hälla vattnet ut kängorna och checka in på fjällstationen. Där spenderade vi två underbara dagar medan ovädret förbyttes till strålande sol och vi kunde fortsätta vår tur. Ett minne för livet!

Svara
Johanna VL 21 december, 2020 - 20:32

Alla turer man varit på med barnen och grillat korv 🙂

Svara
Josefine Albinsson 21 december, 2020 - 20:43

Ett av mina finaste minnen är när min familj tillsammans med två andra familjer på nyår hade en så mysig dag i ett naturreservat.
Vi vandrade alla tillsammans på kluriga stigar, klättrade, fikade och grillade ute i naturen. Någon tappade en stövel i leran, samtliga fick härlig motion och fin utsikt med en och annan tappad bulle i gräset! Sånt som hör till! En perfekt dag med fina vänner. Dessa uteaktiviteter är fantastiska!
Hoppas på vinst så denna kan få följa med på nästa tur!
God Jul!

Svara
Elin H 21 december, 2020 - 21:00

Mitt bästa minne är när jag och min bästa vän åkte till Öna Kulturreservat. Hon körde bilen och jag skulle fixa med gps:en, bara det att jag inte är den bästa kartläsaren… Jag fick in oss på en smal, krokig väg, hon hade lånat bilen och det var nästan så att vi trodde att den skulle gå sönder så igenvuxet med gräs som det var. Nåja, vi körde på. Fram tills dess att vi hör ett skott och min kompis kollar på mig väldigt rädd och undrar vad det är. “Äsch, vi har säkert bara kommit in på nån painballbana eller nåt”, säger jag helt avslappnat. Nja, det var väl inte riktigt så… Vi lyckades se en man med gevär, och han kom närmare oss vilket gjorde min kompis ännu mer nervös och även jag som först varit väldigt skämtsam blev allvarlig. Stackaren undrade bara vad vi var för stadsbor och hur vi lyckats komma in där, när vi lika gärna kunde ha följt vägen vi var på fram till målet. Hahaha! Vi kom fram till slut och fick njuta av vackra omgivningar och helt underbar miljö. Några kossor stötte vi på också och blev jagade en liten stund… Den sommaren och den dagsturen glömmer jag aldrig! <3

Svara
Theresia 21 december, 2020 - 21:05

Bästa minnet är nog ändå när jag och min bästa kusin tog våra cyklar ett sommarlov. Med kort planering så beslöt vi oss för att cykla till farföräldrarna.. Och ja, vi gjorde det, 16 mil bort, men fram kom vi i alla fall! Det var innan mobilernas tid, så man gjorde mycket mer på sin fritid !

Svara
Alice Björk 21 december, 2020 - 21:15

Jag och min man vandrade en vecka i Härjedalens fantastiska fjällvärld i somras under vår bröllopsresa. Utmanande fjälltoppar, fridfulla sjöar och vackra dalar, kunde inte tänka mig en mer romantisk och härlig bröllopsresa! Det enda som saknades var en riktigt bra ryggsäck!

Svara
Pierre S 21 december, 2020 - 21:16

Sista utflykten med gammelmormor

Svara
Tilda 21 december, 2020 - 21:22

Haha, jag minns när jag och min dåvarande pojkvän (make sedan 14 år) paddlade kanot på Järleån, bodde i vindskydd och åt pannkakor stekta på stormkök mitt i en fin äng. Detta efter att vi rullat runt på picknickfilten i det fria som nykära gör. 😉
Jag var då ganska rädd för kor, och var mycket skeptisk till koskiten på marken. (Som jag såg först när vi…ätit klart) Sa till snyggingen mitt emot, det finns väl inga kor här? Vi är väl inte i en kohage?
Till svar får jag bara ett brööööölande Mouuuu!!! bakom ryggen.

Jag har nog aldrig packat ihop en ryggsäck och picknick så snabbt, varken före eller efter!!!

Svara
Terese 21 december, 2020 - 21:31

I höstas när jag, mina 2 barn (8 och 10 år) och deras mormor seglade i den nyinköpta segelekan lyckades segla runt utan att behöva ro allt för mycket. Med matsäck i solen, promenad på öar och stundtals med massa vid i seglen hoppas jag att våren kommer fort så man kan åka ut igen. Och en bra ryggsäck underlättar äventyret!

Svara
Nina 21 december, 2020 - 21:32

Jag och sambon hade en fantastisk fin utflykt då vi satte upp tält och fiskade, lagade mat ute i naturen och bara njöt av friluftslivet.

Svara
Annis 21 december, 2020 - 21:52

Jag var ung och kär, 19 år sen, jag bodde fortfarande hemma, vi drog hemifrån mig för att komma i väg lite, det var kväll och vi åkte till en badplats. Ung å modig, nakenbad, inte så kul sen när det kom ett gäng och tände upp en brasa. Blev ett väldigt långt bad, fick ge upp tillslut och skutta upp, där och då var de allt annat än en rolig utflykt men nu är de en utflykt som alltid för mig att skratta.

Svara
Helene 21 december, 2020 - 21:55

I höstas var första gången jag och min man åkte upp till sommarparkeringen på Nipfjället. Vi gick till Städjan och gick upp där. Att gå där uppe, ovanför trädgränsen, var som att vara på en annan planet. Fantastisk natur! Så annorlunda! Helt underbart!

Svara
Jessica 21 december, 2020 - 21:57

Jag & sambon invigde vårt tält i Kälsviken i Skules nationalpark. Tältplatsen låg bara en km från parkeringen och vi hade med oss gott kött,potatissallad en flaska vin och snacks och dukade upp med duk och gjorde supermysigt. Köttet tillagade vivi trangias lilla stekpanna och vi bara njöt . Så kom ett gäng Holländska ungdomar som vandrade hela Höga kustenleden, och satte sig vid samma eld. Man förstår ord ur det holländska språket(det låter lite dom svensk-tyska), och vi hörde hur de pratade om choklad och godsaker, medan de värmde nån frystorkad mat. Vi latmaskar som bara gått 1km och var proppmätta, med överflöd av godsaker , erbjöd de våra snacks, och de blev så sjukt glada, de bara vräkte i sig hur snabbt som helst, har aldrig sett någon vräka på det sättet. Jag och sambon hade verkligen supertrevligt och hela utflykten kändes SÅ lyckad. ( kan tipsa om att besöka Skuleskogen).

Svara
Malin R 21 december, 2020 - 22:03

Ett av de finaste minnet jag har från en utflykt är när vi bilade genom Lofoten, jag min sambo och våra två barn. Jag var gravid med nummer 3 och vi stannade till vid en sådan magisk plats, helt avskilt. Vi dukade upp en picknickfilt, åt boller och badade nakna. Vattnet var iskallt men naturen var helt makalös och barnens klingande skratt från buset och badet gör mig fortfarande alldeles varm i kroppen

Svara
Jessica Vestin 21 december, 2020 - 22:04

Det måste vara när vi paddlade på midsommarafton med vänner och våra två barn på 4 och 6 år. Längs voxnan i sköna Hälsingland. Stannade till och åt midsommarlunch och fortsatte sen färden. Pricken över i, tyckte barnen, var när en kanot med passagerare tog sig an en fors som resulterade i ett bad för dom. Ett härligt minne och en av de bättre utflykterna.

Svara
Maja Regefalk 21 december, 2020 - 22:10

Ljumna sommarnätter när pappa ringer o säger.. ställ kl på 4.
Javisst, svarar jag.
Sen kör vi till Stenshuvud här på Österlen.
Går den lilla promenaden upp på toppen, ofta lite disigt och daggigt.. men där uppe ser vi den magiska soluppgången i Öst!
Hemresan stannar vi alltid till i Södra Mellby o köper nybakat kavring från Self-Serviceskåpet..
Detta är höjden av min Österlenkärlek (o pappakärlek)

Svara
Louise 21 december, 2020 - 22:12

I somras var vi ute på vandring på västkustens skärgård. Bland höga berg, blåst och regn. Vi såg en fin sandstrand insprängd mellan två Berg , bestämde att vi skulle gå dit om vädret blev bättre under semestern. Dagen efter var det uppehåll men blåst, vi startade vandringen med glatt humör och framme vid stranden var det nästan lä. Vi åt god frukost och hundarna var lyckliga för att bada på en helt öde strand. Vi hade slumrat till men vaknade av en skällande, rädd hund. Imot oss kom en flock med köttkor i full galopp. Korna tvärnita precis vid vår filt och smakade på ryggsäck mm. De var så närgångna så vi var tvungna att lämna stranden. Vi förstår varför inga andra hängde där. Men vi hade iaf fått några sköna, ensamma timmar och ett gott skratt

Svara
Agneta Göransson 21 december, 2020 - 22:20

Underbar kanotutflykt med hela stora familjen efter en svår tid.

Svara
Rebecca 21 december, 2020 - 22:26

Mitt bästa minne just nu är ett sommarminne med farmor o farfar. De tog med mig o min syster ut till en ö en varm sommardag. Vi fick äntligen se sälön, en ö där massor sälar samlades, titta på coola maneter i havet, lära oss fiska och sen avsluta det hela med en picknick. Jag minns smaken av farmors äppelmosbullar och den ljumna jordgubbsaften. Nu är farmor o farfar för gamla för utflykter på havet, men tillsammans minns vi fortfarande de utflykter vi gjorde tillsammans när vi var yngre.

Svara
Amanda 21 december, 2020 - 22:33

Alla resor jag har gjort med min sambo!

Svara
Camilla andersson 21 december, 2020 - 22:39

Mitt bästa minne är när jag tig med barnen ut för att vandra första gången,vi grillade korv och gick nästan 3 km de älskade det lika mkt som jag men det hade varit mkt lättare med en ordentlig ryggsäck att få plats med allt i än sonens fortniteväska…

Svara
Jenny Lundberg 21 december, 2020 - 23:19

För 12 år sedan bodde jag i Kalmar och min dejt i Luleå. På vår första resa tillsammans tog han med mig en helg på vandring med start från Abisko.
Verkligheten var: sneakers, ont i knät, frös en hel natt, hungrig och tårögd.
Men jag minns det som: fantastiska vyer och en stolthet över mig själv.
Idag lever vi tillsammans och har två fantastiska barn. ❤️

Svara
Libbe 21 december, 2020 - 23:01

När jag gick genom skogen för att träffa Maria å vi kallbadade ihop. För att sedan äta smarrigaste lunchen tillsammans och hinna lyssna, först och få pepp av varandra.

Svara
Jesper Johansson 21 december, 2020 - 23:06

Vi hade en fantastisk utflykt till Hestra med familjen och goda vänner, cykling, höghöjdsbana, tacos vid elden och sedan hela vägen runt hinderbanan med barnen. Vi hade med oss en väldigt tävlingsinriktad mamma som förgyllde dagen med sina envisa försök att klara alla hinder 🙂

Svara
Caroline L 21 december, 2020 - 23:10

Bästa utflykten var en svampplockning med stora mängder gula kantareller. Oftast har jag bara vatten med mig, men den där dagen hade jag en massa gott med mig. I skogen smakar allt godare och sinnena fångar upp det fina i livet.

Svara
Sophie 21 december, 2020 - 23:16

Jag och min mormor gick Skuleskogens nationalpark när jag var barn. Den har en trollsk vacker natur, det var härligt att det var bara hon och jag och att vi fick mysa tillsammans. Vanligtvis brukade vi göra utflykter i närheten av mormors hem, men det här var en riktig utflykt med längre vandring, ryggsäck och korvgrillning över öppen låga. Efter min utflykt blev jag frälst.. På skogsvandringar.

Svara
Johannes 21 december, 2020 - 23:20

Alltså bästa minnet hade nog många tyckt var det värsta. Men för mig var det bäst. Jag var 12-13 år och vår familj gillade att nattbada på sommaren. Vi bodde ute på landet och det var ca 1 mil till närmaste sjö. Vi åkte dit som vanligt (med bilen), badade och skulle sedan åka hem. En bit på vägen stod ett rådjur plötsligt där och pappa väjde och körde i diket. Frustrationen var enorm. Efter lite tafatta försök fick vi till slut se oss besegrade och det var bara att vandra hemåt. Vi skrattade dock och sjöng hela vägen, lekte lekar och hade så roligt. I becksvart mörker på landet. Det var ett äventyr, lite kittlande, kusligt och kul på samma gång. Det är ett av de finaste minnena jag har av min uppväxt.

Svara
Cecilia Folkesson 22 december, 2020 - 10:50

Grattis Johannes,
Du är vinnaren av denna lucka!
Mer info kommer vi mail.

God Jul önskar Cecilia & Thule <3

Svara
Kajsa Juto 21 december, 2020 - 23:22

Min storasyster är världens bästa på att hitta på äventyr. En mörk höstkväll vandrade vi upp på ett berg utanför Umeå med pannlampor på. Uppe på toppen slog vi oss ner, stängde av lamporna och njöt av en stjärnklar himmel. Det är några år sedan nu men jag tänker ofta på hur fin den där himmeln var. En liten vardagsutflykt som gjorde ett stort avtryck. För mig är det viktigt att inte bara leva för helgen.

Svara
Anette Nordvall 21 december, 2020 - 23:24

När jag och min man tillsammans med vår son som då var 1 år, vandrade i Schweiziska alperna. Helt fantastiska landskap och vyer. Sonen satt på ryggen i bärstolen. Många fina minnen från den resan!

Svara
Camilla 21 december, 2020 - 23:28

Jag och mina barndomsvänner vandrade i Grövelsjön i Dalarna när vi var yngre, och det är så himla vackert där. Sen tyckte vi det var jättekul att man kunde stå en fot i Sverige och den andra foten i Norge SAMTIDIGT!

Följer på instagram som lillakarlsbyn

Svara
Johanna 21 december, 2020 - 23:39

Ett annorlunda år & en annorlunda jul!Men annorlunda behöver inte vara dåligt – bara nytt!
Igår var vi på mysig julfirande med min syster o hennes familj i skogen. Klädde en gran, åt soppa, lekte kurragömma o delade ut julklappar

Svara
Annika 21 december, 2020 - 23:45

När barnen var små o vi var ute med segelbåten. Och vandrade iväg på bergen o de ”skuttade ” på berget som de kallade det.

Svara
Pia 21 december, 2020 - 23:46

Det första jag kommer att tänka på är när sambon och jag skulle till hans syster en knapp timme bort. På vägen skulle vi gå en liten skogsslinga med geocacher, men det var så otroligt fin natur och jätteskönt i skogen trots att det var oktober. Vi ville gå mer och ringde systern och frågade om det var okej att komma senare. Det var det så fick några härliga timmar i skogen och därefter trevligt umgänge.

Svara
Tero 21 december, 2020 - 23:47

Vi har planerat två fjällvandringsturer jag och min käresta. Köpt kartor, skor, bra plagg, lite utrustning osv. Det har nu två gånger slutat med att hon varit höggravid lagom till att den planerade vandringen skulle ha ägt rum. Så vi tycks inte komma iväg på tur men det är ett angenämt “fjällvandringsminne” för båda trots det.

Svara
Ida 21 december, 2020 - 23:48

Mitt bästa minne är när jag och min sambo var ute och åkte bil en nyårsafton för några år sedan och åkte lite fel och hamnade i ett naturreservat. Vi bestämde oss för att promenera upp till en utsiktsplats men vägen dit var inte helt enkel då det var brant och underlaget var täckt med is. Dock var det värt en och annan vurpa för när vi väl kom upp så var utsikten magisk och vi minns den utflykten än idag!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More