julkalendern ceciliafolkesson earthy

Lucka 11 – Vinn ett miljösmart paket från min webshop!

av Cecilia Folkesson

– Luckan presenteras i samarbete med Earthy – 

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Amanda Noresten! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!

 

I dagens lucka tävlar du om ett paket från min webshop!

I luckan hittar du ett paket med miljösmarta produkter från min webshop. Servera julgodiset i de fina kokosnötsskålarna, ge bort nätpåsarna till någon du tycker behöver minska sin plastkonsumtion och ta med kapsylöppnaren till julklappsspelet!

Detta innehåller dagens lucka:
– 2 st kokosnötsskålar
– 3-pack nätpåsar för t.e.x. frukt och grönsaker
– 1 kapsylöppnare
– 1 nätpåse med korta handtag

 

Passa på att fixa julklapparna!

Nu får du 25% rabatt på alla kokosnötsskålar och nätpåsar i min shop!
Använd koden: GODJUL
(Gäller t.o.m. julafton, eller så långt lagret räcker.)

 

Så här är du med och tävlar:

Vad vill du servera i kokosnötsskålarna i jul? Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas ikväll (11:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 575:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

Du kanske även gillar detta

75 kommentarer

Sandra 11 december, 2018 - 06:44

Jag älskar att experimentera med gröt så här i juletider. Det finns ju så många andra goda och nyttiga varianter än den klassiska risgrynsgröten som så ofta kommer ifrån en korv. Så god, nyttig och spännande gröt skulle jag ha i skålarna.

Svara
Linda 11 december, 2018 - 06:56

Jag skulle servera en god julgröt gjord på nötter, äpple och kanel.

Svara
Maja 11 december, 2018 - 06:57

Om jag skulle vinna dessa fantastiskt snygga kokosnötskålar skulle jag servera en vegansk najscream på julafton som skulle innehålla fryst mixadbanan med saffran i. Sedan skulle jag toppa med hemmagjord müsli med extra mycket kanske man i och sönder smulade pepparkakor. Mums!

Svara
Malin Nystrand 11 december, 2018 - 06:57

Åh vilka fina skålar. Tänker mig tomtegröt till barnen däri <3

Svara
Maja 11 december, 2018 - 06:59

Om jag skulle vinna dessa fantastiskt snygga kokosnötskålar skulle jag servera en vegansk najscream på julafton som skulle innehålla fryst mixadbanan med saffran i. Sedan skulle jag toppa med hemmagjord müsli med extra mycket kanelsmak och sönder smulade pepparkakor. Mums!

Svara
Jenney 11 december, 2018 - 07:05

Jag hade serverat vispad kokosgrädde med apelsin och risgrynsgröt på rött ris i. Tänk så fina färgerna hade varit i kokosskålarna!

Svara
Annica Nilsson 11 december, 2018 - 07:10

Kokosskålarna skulle jag ladda fulla ned fräscha grönkålssallader! Tänk grönkål, apelsin, fänkål, granatäpple, valnöt…..mmmm

Svara
Noelle 11 december, 2018 - 07:13

Jag vill lära mig göra nice cream, over night oats, chiapudding m.m. och servera detta till mina fina pojkar <3

Svara
Sandra 11 december, 2018 - 07:25

Om jag vann detta fantastiska paket skulle jag njuta av en Stayschepfrukost ala Portionundertian under julledigheten I år och i framtiden behöver vi alla skänka en extra tanke till moder jord därför skulle jag också bjuda mina nära och kära på en frukost ♥️

Svara
Emma 11 december, 2018 - 07:26

Detta kitet hade varit den perfekta julklappen till min sambo. Han älskar allting i naturmaterial och även att laga mat. Perfekt att överraska honom med dessa lagom till jul och se vad han serverat för gott 🙂 och nätpåsen hade använts väldigt flitigt på vår kommande semester till solen!

Svara
Sandra 11 december, 2018 - 07:26

Jag skulle servera en riktigt krämig saffrans- nice cream till mig och min familj ❤️

Svara
Emelie Telander 11 december, 2018 - 07:36

Ok, vad vill jag INTE servera i de där kokosnötsskålarna i jul!? Jag upptäckte dem för ett par veckor sedan här på hemsidan och kan inte sluta tänka på dem. De är SÅ fina! Jag vill servera julgröten, snackset och efterrätten!

Svara
Ida Lindborg 11 december, 2018 - 07:54

Skulle använda kokosskålarna till att servera hemmagjort godis. Ischoklad gjord på kokosolja och mörk choklad med hög kakaohalt och bra innehåll.

Svara
Maria 11 december, 2018 - 08:13

Jag skulle göra kesofrutti med apelsinklyftor i de snygga kokosskålarna, mums!

Svara
C 11 december, 2018 - 08:15

Jag skulle servera kokosgrötmed saffran i 🙂

Svara
Lisa 11 december, 2018 - 08:26

Perfekta julklappen till min syster!! Jag tror hon skulle använda skålarna till att servera nötter och hemmagjorda tryfflar på julbordet. Själv hade jag serverat ris a la malta, min favorit på jul ✨

Svara
Ida 11 december, 2018 - 08:43

Åh har velat ha dessa kokosnötsskålar länge! Skulle servera en julig fruktsallad med nötter och torkade fikon i och en klick grädde på toppen ☺

Svara
Ida 11 december, 2018 - 08:53

Vi skulle käka en god smothiebowl till frukost på julafton! Mvh hon som är extremt less på julen och dess konsumtionshets

Svara
Anna Mellberg 11 december, 2018 - 08:55

Åhh, jag skulle göra en supersmarrig nicecream med smak av pepparkaka och apelsin. Och såklart toppa med massa apelsin och nötter

Svara
Chris 11 december, 2018 - 08:59

Din Kokosjulgröt med apelsin och kardemumma så klart.
Tomten kommer att bli såå imponerad.

Svara
Jeanette 11 december, 2018 - 09:04

Eftersom de är så fina att beskåda så skulle jag nog lägga blandade nötter (och lite russin) i en skål och
Pepparkakor och lite julgodis i den andra och ha framme på bordet =)

Svara
Matilda 11 december, 2018 - 09:04

Jag skulle servera halverad råstekt brysselkål med salt & svartpeppar – så gott att man kan äta det som snacks!

Svara
Amanda Noresten 11 december, 2018 - 09:08

En god tomtebowl, med vispad grädde blandat med naturell yoghurt och kanel-och saffransstekta äppelskivor. Kanske toppa med kokosflakes för ”kokoskänslan”.

Svara
Cecilia Folkesson 12 december, 2018 - 21:39

Grattis Amanda! Du är vinnare av dagens lucka 🙂
Mer info kommer via mail.

God Jul <3

Svara
Amanda Noresten 12 december, 2018 - 22:54

Jag är så glad!!! TACK! <3

Svara
Johanna widoff 11 december, 2018 - 09:15

I de fina kokosnötskålarna skulle jag bjuda på hemmagjort godis i jul, eller avnjuta en färgglad sallad. Ibland skulle skålarna rymma en mättande frukost och alldeles säker bjuder de glass ibland.

Svara
coj 11 december, 2018 - 09:16

Kokosskålarna skulle passa perfekt att servera nice-cream till mina barn, de känns “varmare” är en kall keramikskål.

Svara
Rebecka 11 december, 2018 - 09:18

Jag vill servera efterrätten jag tänkt göra: fluffig saffranspannacotta varvad med ”pepparkakssmulor”, kokossgrädde och lingon!

Svara
Jonna 11 december, 2018 - 09:26

Jag hade dukat upp skålarna till frukost på julaftonsmorgon. I dem hade det funnits en pepparkaksbowl – nicecream med smak av pepperkaka toppad med hemmagjorda raw pepparkakor. För fint!

Svara
Therese Horn 11 december, 2018 - 09:43

Jag hade valt att servera en smootiebowl till min dotter på 9 som älskar mat & framför allt är glad i att testa allt som serveras till henne – älskar att se hennes aptit & nyfikenhet. Att hon också är medveten på de olika alternativen som finns som är hälsosamma gör att jag blir stolt över henne!

Svara
Emma 11 december, 2018 - 09:48

Jag skulle göra en supergod kokosmoothie och servera i skålarna om jag vann. Jag ÄLSKAR kokos (kan man äta för mycket?!) äter det varje dag i flera olika varianter. Jag värnar även mycket om miljön, därför värdesätter jag miljövänliga och återanvändbara produkter, som dina är. Min favoritsmoothie innehåller massa kokos, spirulina och mango. Perfekt frukost! Denna brukar jag piffa till med saffran eller pepparkakskryda under jul, underbart! Min bästa kompis älskar också kokos, så hon skulle få halva vinsten i julklapp om jag vann.

Svara
Julia 11 december, 2018 - 09:51

Wow så glad jag hade blivit för detta ekopaket!! I kokosskålarna skulle jag göra en supersmarrig pokebowl med ris, råa grönsaker, syrad rödlök, marinerad tofu och mango och till frukost skulle det givetvis vara en exotisk smoothie i- toppat med frön och nötter. Mums!

Vi ska plastbanta nästa år och sortera ut miljöfarliga redskap (plastredskap, teflonpannan etc.) så detta paket hade varit en fantastisk början på det nya året för min och planetens skull.

Svara
Jennie 11 december, 2018 - 10:04

Jag hade serverat nötter och pepparkakor i dem. Och jag hade så gärna provat påsarna när jag julhandlar då jag ännu inte köpt några till vår familj ✊

Svara
Emelie 11 december, 2018 - 10:27

Jag har sånt sjukt gravidcraving, så det enda jag vill äta i skålarna i år är nudlar med tonfisk och ketchup. Hjälp!

Svara
Sofia Svensson 11 december, 2018 - 10:41

Åh vilka härliga skålar! Jag hade fyllt kokosskålarna med hembakad ischoklad utan tillsatt socker, färska dadlar doppade i pepparkakskrydda samt mitt egna recept av fröknäcke, slagit in de i cellofan med en fin knytning och gett till min farmor. Hon, precis som jag, försöker börja leva allt mer ekologiskt och hållbart och det hade varit en julklapp som jag älskat att ge till henne!

Svara
Frida B 11 december, 2018 - 11:08

Det här vill jag vinna, längtar efter att äta min smoothie ur skålarna och ha mina grönsaker i kassarna .

Svara
Birgitta Davidsson 11 december, 2018 - 11:09

Jag skulle servera hemmagjort julgodis i dessa fina skålar. Pepparkakstryfflar, ischoklad och citronkolor.

Svara
Emma Wintet Guarnaccia 11 december, 2018 - 11:22

Så fina att servera julgodis i . Hemma hos oss blir det chokladdoppade dadlar cocostoopar och nötter❤️

Svara
Sophia Andersson 11 december, 2018 - 11:43

Jag vill servera en god vegetarisk gryta!

Svara
Linda Börjesson 11 december, 2018 - 12:20

Åh, det hade fått bli någon julig smoothiebowl hoppas hoppas så så fina !

Svara
Frida 11 december, 2018 - 12:35

Massa egengjort, nyttigt julgodis vill jag servera i de fina skålarna!

Svara
Anna S 11 december, 2018 - 13:57

Jag skulle servera en fruktig & bärig smoothie bowl som efterrätt på julafton! En kontrast till all tung mat i övrigt!

Svara
Malin Svensk Björck 11 december, 2018 - 14:00

Eftersöker är jul så bara måste det bli tomtegröt!
Må kanske vara tråkigt och förutsägbart men ack så gott och ger massa julkänsla.

Svara
Natahalie wiktor 11 december, 2018 - 15:21

I mina skpkar skulle jag testa på att servera en raw vegansk tomtegröt. Aldrig testat att göra en, men oj så skoj det hade varit att servera i snygga skålar som passar in i temat eko

Svara
Magie 11 december, 2018 - 17:21

Kall hemgjord risgrynsgröt med värmda bär! Ser så fram emot det och barnen säkert med!

Svara
Helena 11 december, 2018 - 18:00

Jättefina skålar som ser så lätta och härliga att dricka ur. Om det går att servera dryck i dem så vill jag gärna bjuda tomten (om han tittar in) på varm Chailatte med havremjölk.

Svara
Mirjam Widarsson 11 december, 2018 - 18:11

Jag vill servera dadelbollar med smak av kanel och kardemumma, en riktig favorit! Eller dina saffranskulor, såå goda!

Svara
Angelica 11 december, 2018 - 18:33

Jag skulle servera en smoothie Bowl med saffran, lite kokoschips, kanelgranola, cashewsmör, och banan. Men även polebowl med grönkålschips, granatäpple, valnötter, brysselkål , lite bacon och smula någon god ost på .

Svara
Emelie Erlandsson 11 december, 2018 - 19:36

Jag skulle mer än gärna äta en härlig smoothiebowl i skålarna!

Svara
Elenor 11 december, 2018 - 19:45

Vilka underbara skålar, serverar gärna julgodiset i dem Håller tummarna!

Svara
Josefine 11 december, 2018 - 19:48

Jag skulle vilja servera en riktigt god grön sallad som fräschar upp vårt julbord eller varför inte hemkokt gröt till den hårt arbetande tomten.

Svara
Malin Wennberg 11 december, 2018 - 20:00

Jag skulle vilja servera mina morgonsmoothies i dessa kokosskålar. Jag älskar att skämma bort min pojkvän på helgerna med en lyxfrukost, dessa skålar skulle verkligen sätta pricken över i:et. Vi båda drömmer om att åka till Bali och skålarna skulle ge oss en härlig känsla och få oss att drömma oss bort till vårt drömresemål lite extra varje morgon. Hade blivit överlycklig om denna vinst blev min

Svara
Malin Claesson 11 december, 2018 - 20:01

Vi har precis börjat en resa mot en hälsosammare livsstil. Då min dotter fått diagnosen ”sockerkänslighet” i en kamp mot krampanfall till som tätt. Så detta skulle leda till en lättare motivation till hela familjen.. roligare att äta hälsosammare i nya skålar.

Svara
Maria Karlsson 11 december, 2018 - 20:06

På julbordet kan det få vara vad sjutton som helst i dem. Jag längtar till det blir den underbart lugna “efter-jul-tiden då vi kan äta vår vardags-frukost-gröt i dessa lugna och på något sätt rogivande skålar! Det längtar jag efter!!!

Svara
Barbro 11 december, 2018 - 20:11

Kokosjulgröt med apelsin och kardemumma blir det i dessa fina skålar
Jag har redan planerat in att göra den till jul.
Tror att det är såå gott
Tack

Svara
Linda Lundborg 11 december, 2018 - 20:13

Skålarna är ju sååå fina! Ska prova att göra grönkålssallad med granatäppelkärnor, olivolja och nötter på vårt julbord för första gången. Hade passat i dessa fina skålar.

Svara
Sofia Tholén 11 december, 2018 - 20:16

Jag har precis börjat med paleo, egentligen är ju kosten inget konstigt.. men saknar ärligt talat mjölken väldigt mycket.. och riktig gröt. Men jag ger det här en riktig ärlig chans och skulle därför vilja prova gröt på paleo-vis i juldagar i dessa skålar.. ser ju riktigt gott ut!

Svara
Emma W 11 december, 2018 - 20:23

Min mosters rödkålssallad med fetaost och timjan! Har blivit en tradition oss sen några år tillbaka. Skulle vara vackert att servera i dessa fina skålar!

Svara
Jeanette Sundström 11 december, 2018 - 20:31

Dessa vackra skålar skulle jag fylla till brädden med massa hemmagjord julgodis! Mums!

Svara
Marie 11 december, 2018 - 20:44

Häromdagen blev jag bjuden på den mest underbara sötpotatissoppan av en vän som tyvärr drabbats av bröstcancer och i samband med detta kommit i kontakt med antiinflamatorisk mat. Om jag vann skulle jag servera henne samma soppa i dessa skålar och sedan låta henne behålla skålarna <3

Svara
Amanda 11 december, 2018 - 20:49

Skumtomte pannacotta!

Amandanyman96@hotmail.com

Svara
Sylvia 11 december, 2018 - 20:51

Jag skulle servera ris a la Malta gjord på kokosmjölk toppad med jordgubbar, hallon och blåbär eller en saffranspannkaka med bär, granatäpple, hackade nötter.

Svara
Ella Estonius 11 december, 2018 - 20:52

Skulle servera en julig smoothie med pepparkakssmak och dekorera med apelsin och granatäppelkärnor. Mums!

Svara
Petra 11 december, 2018 - 20:58

Hade serverat naturella nötter i den så skålarna kunde stå framme länge på bordet att vila ögat på.

Svara
Alva 11 december, 2018 - 21:08

Hade börjat dagen med att äta god julgröt med saffran i skålarna. Därefter dukat fram dem till glöggminglet för att ha pepparkakor och lussekatter i. På kvällens julbord hade de fått fyllas med grönkålssallad med granatäpple och apelsin, mums!

Svara
Elina Östfjord 11 december, 2018 - 21:36

Julen vore ingenting, utan Cecilia Folkessons ting.
En kokossås eller två, dessa kommer få en hög funktionsnivå.
Skålar med lyxig chokladmousse (på avokado) i mitt hus, och på det, saffransgranola med tända ljus.
Eller en värmande gröt som jag äter i pyjamaskläder, och till det sitta och kolla ut på detta kalla väder.
Vad det än blir i jul, hoppas jag att detta rim leder till något kul!
Kram!

Svara
Sara Lilienberg 11 december, 2018 - 21:49

Tomtens gröt!

Svara
Ellen 11 december, 2018 - 22:14

Vilket fantastiskt pris! 😀 Jag har längtat efter en sådan kokosnötskål i drygt 1,5 år nu och det hade verkligen varit fantastiskt att få vinna detta paket där hela två (!) stycken ingår. Magi!

I och med juletiden som vi har nu skulle jag till frukost servera en saffransgröt kokt på havregryn, chiafrön, kokosdryck, russin, saffran och en touch av apelsin och sedan toppa den med apelsin och granatäpple. Bästa frukosten! Sedan till lunch/middag så skulle det bli en riktigt härlig “rainbowbowl” med ugnsbakad sötpotatis, kryddstekta kikärtor, vitlöksrostad broccoli, ugnsrostade tomater, rårivna morötter och en massa god spenat toppad med en tahinidressing med citron. Fantastiskt gott! 😀 Nätpåsarna skulle bli en fin julklapp till min kära mor som jag vill inspirera till minskad plastkonsumtion.

Kram!

Svara
Becky 11 december, 2018 - 22:25

Skulle servera goda smoothie Bowl i denna super fina kokosnöt skålen!
Becky bibi1212@hotmail.se

Svara
Mirna 11 december, 2018 - 22:27

Chiapudding med mandelmjölk och saffran! Så gott och juligt 🙂

Svara
Sara 11 december, 2018 - 22:28

Risgrynsgröt, finns egentligen inte något alternativ för mig i juletider. Jag skulle servera den med olika smaker varje dag. Saffran, kokos, kanel, pepparkakskryddor eller nötter. Mmm, det vattnas redan i munnen.

Svara
Malin Alvarsson 11 december, 2018 - 22:36

Saffransrisotto med svamp!

Svara
Camilla 11 december, 2018 - 22:49

Smoothiebowl med bland annat kokosmjölk, banan, lingon, vaniljpulver…mums!

Svara
Jessica 11 december, 2018 - 22:50

Jag skulle vilja servera ugnsbakad brysselkål. Släng i dom i en ugnsform, ringla över honung eller sirap och på med ordentligt med flingsalt. Ta ut dom när som fått färg. Så gott! Och den gröna färgen hade passat så bra i dessa skålar.

Svara
Katarina Sjöstedt 12 december, 2018 - 00:27

Jag är sent ute men såg detta nu. Tävlar sällan men det här vill jag verkligen vinna så jag chansar!
Jag hade serverat bovetegröt (som du tipsat om här) till vår lille Lennox som nu kan börja smaka på riktig mat.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More