Kokosägg med kokossmör och jordgubbar

av Cecilia Folkesson

Fick detta tips av en läsare när jag efterlyste era bästa äggtips. Med kokossmör, jordgubbar och vaniljpulver blev det en hit! Går nästan lika snabbt som att steka ett ägg.

Kokosägg
1 ägg
1 dl kokosflingor
Vaniljpulver
Kokosfett till stekning

Vispa upp äggen och häll i kokosflingor och vaniljpulver. Stek i kokosfett. Servera med kokossmör och jordgubbar.

Recept på kokossmör

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Tobias L 10 augusti, 2013 - 23:34

Ser ut som lyxfrukost! (även om det kanske inte var till frukost du åt)
Jag tror i alla fall jag testat till frukost nu när jag börjar jobba igen

Svara
Cecilia Folkesson 11 augusti, 2013 - 20:25

Det var frukost 🙂 Testa!

Svara
Gäst 12 augusti, 2013 - 08:35

Tack för detta recepttips. Det blev jättegott, dock tog jag vispad grädde och hallon till. Hade inget annat. Det blev som frukost, men jag kan tänka mig att det kan vara både som efterrätt eller s k kaffebröd. Det funkar nog bra som bakelse/tårtbotten. Varm som kall. I mitt fall blev den ljummen.

Svara
Angelica - Vardagsliv med LCHF 12 augusti, 2013 - 11:11

Måste testas!! 🙂

Svara
Angelica - Vardagsliv med LCHF 13 augusti, 2013 - 21:28

Måste fråga, du skriver ett ägg och 1 dl kokosflingor. Sen skriver du att man ska vispa äggEN… är det bara ett ägg till 1 dl kokosflingor?

Svara
Milla 1 februari, 2021 - 17:12

Det här var supergott och enkelt! Åt med jordgubbar, blåbär och salt kolasås 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More