Klart bebisen ska ha en naturlig napp utan gifter!

av Cecilia Folkesson

Fler bra saker till lillen. Fick hem detta paket med napp, nappahållare och bitring från piggabutiken

Napp och bitring i 100% naturgummi från gummiträdet. Fria från gifter som BPA, PVC, ftalater och färgämnen. Både napp och bitring är mjuka och gjutna i ett stycke utan skarvar och springor där smuts och bakterier annars samlas. Napphållaren i ekologisk GOTS-certifierad bomull, gummiträ och nickelfritt clips. Perfekt!

Finns här (Koden 15%hevea ger 15% rabatt på Heveas sortiment tom 16/11)

hevea

IMG_4232.JPG

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

AktivaDagar 14 november, 2014 - 12:08

Bra tips. Som dock påminner mig om vilken galen värld vi lever i. Börjar bli alltmera orolig för att mina barn, som ännu är barn, inte ska våga skaffa barn. Och- om de vågar- om mina barnbarn kommer att våga. Dock händer ju hoppingivande saker, tack och lov…

Svara
Sara 17 november, 2014 - 14:52

Hej Cecilia! Har följt dig länge nu och tycker du är grym!!
Jag har en fråga bara som jag inte sett dig ta upp, som jag undrar över. Det gäller p-piller.. Jag tänker att man vill äta ren mat (allt!) utan tillsatser m.m och jag har själv ingen aning vad p-piller “Egentligen” innehåller. Vad har du för syn på saken? Tycker du det är bra eller dåligt?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More