Juliga jordnötskakor på bara 4 ingredienser!
Om du vill slänga ihop riktigt snabba och goda kakor – testa dessa! De är rätt mjuka i konsistensen, vilket jag gillar, men vill man ha lite knaprigare kakor testa detta recept.
Juliga jordnötskakor
- 1,25 dl jordnötssmör
- 2 ägg
- 0,5 dl honung eller annan flytande sötning
- 1-2 msk pepparkakskrydda
Gör såhär:
– Sätt ugnen på 175°C.
– Rör ihop med resten av ingredienserna.
– Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper. (Smeten ska vara ganska lös)
– Grädda 10-15 minuter
Baka glutenfritt – fler goda kakrecept:
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
1 Kommentar
Det inledningen av ”gör så här” för Juliga jordnötskakor står ”rör ihop med resten av ingredienserna”. Tycks som första steget fattas? Eller är det bara att blanda allt på en gång?