löpning barn hofsnäs

Helgen i bilder

av Cecilia Folkesson

Summering av helgen: Inget inplanerat, strålande sol och barn som VILL vara utomhus! Fick med Zion på en joggingtur på 5 kilometer. Jag har precis börjat använda mina barfotaskor igen och då är det bäst att börja med lite kortare och lugnare löprundor. Perfekt att ta med Zion som inte springer så bra än. Trodde jag. Men han hade tydligen sprungit 1,4 mil i skolan. Men fick mig en bra morot! Konstig känsla det där när ens egna små barn helt plötsligt är bättre än en själv på saker. Och det tar förmodligen inte många år innan de dessutom är längre!

Och vi fick till det mesta på huset som ska fixas innan vi hyr ut det i sommar. Är du sugen på någon vecka på landet nära sjö med superfin badplats, båt, massa ekskogar och barnvänligt hus: skicka ett mail till cecilia @ ceciliafolkesson.se så mailar jag bilder och mer info 🙂 Ligger 1 timma från Göteborg och ca 1 timma från Jönköping.

 

 

hofsnäshofsnäshofsnäs hofsnäs

Följ här:

Vill du ha fler tips, nyttiga recept och inspiration, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More