Glutenfria plättar på bara två ingredienser

av Cecilia Folkesson

Supertressig dag! En febrig Otis, hungriga barn, ingen mathandling på grund av glömd plånbok. Och världens längsta to-do-lista. Härligt! Men det gick vägen 2 bananer och 6 ägg senare. Inte listan. Den är kvar…

Bananplättar till 2,5 barn
2 bananer
6 ägg

Stavmixa och stek i kokosolja. (Hade i lite vaniljpulver också, så egentligen 3 ingredienser.)

 

bananplättar

Du kanske även gillar detta

9 kommentarer

Therése 28 oktober, 2015 - 05:57

Bananplättar är toppen!!!
//Therese
http://www.levaklokt.se

Svara
Cirpa 28 oktober, 2015 - 08:13

Coconut Syrup – det har jag aldrig testat! Är det gott? Hur påverkar det blodsockret?

Svara
Cecilia Folkesson 28 oktober, 2015 - 09:53

Det är gott! Påverkar blodsockret med är naturligt framställt. Inget man ska äta om man vill hålla blodsocker jämnt.
// Cecilia

Svara
Lollo 28 oktober, 2015 - 09:14

Bananer? Jag trodde jag skulle hitta LCHF-recept på den här sidan.

Svara
Cecilia Folkesson 28 oktober, 2015 - 09:52

Hej Lollo!
Här hittar du glutenfritt och utan raffinerat socker. Många av recepten är LCHF och ungefär lika många är Paleo.Ett LCHF-recept är alltid taggat LCHF och Paleo är taggat Paleo.
Här hittar du recept som är LCHF:
https://ceciliafolkesson.se/receptlista-lchf/

Sen kan du klicka på taggen LCHF också 🙂

Svara
Maria Hernborg 28 oktober, 2015 - 09:22

Glömd plånbok?…Hmmm, när ska de börja med swish i affärerna?…;)
Tack för tipset med banan-pankisarna, brukar göra på ägg, mjölk och fiberhusk, men kan vara kul att variera sig…

Ha en fin dag!¨<3

Svara
Cecilia Folkesson 28 oktober, 2015 - 09:52

Ja det vore ju smart! Glömd plånbok händer alldeles för ofta tyvärr…

ha en fin dag du med 🙂

// cecilia

Svara
Caroline 26 november, 2015 - 14:56

Åh så fina blev inte mina bananplättar idag haha. Men cashewmjölken blev god om än lite svag o tunn kanske… ska prova med mer nötter i nästa gång 🙂 å andra sidan… så använde jag ingen duk igår så jag antar att mkt av nötternas vätska gick förlorad…

Funderar på om man kan anväda cashewresterna till något? Alltså silet som blev över? Nåt tips?

Tack 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 1 december, 2015 - 10:59

Ett tips är att steka på svag värme och blanda i lite smält kokosolja i smeten. Då brukar det gå lättare.

Cashew-resterna kan du blanda i rawbollar tex 🙂

// cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More